60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [DFL]vajdi
    Kedvenceim

Játékosok fóruma
    - America\'s Army (1846 új üzenet)

• Strahd_
    A válemény felvállalásával sok ember igy van. Minenkinek van roszs megnyilvánulása. G-t már töbször patacsit csak egyszer vertem volna meg valós eletben ha azt monjda amit mondott , de mindenkinek megvan a véleménye amit elmondhat csak max nem tetszik. AZ ineterneten kialakulnak társaságok anélkül hogy a másikat irsmernénk. És ha viták vannak bármilyen okbol akkor azért hevesek mert az életben lehetnem is ismernénk egymást vagy kerülnénk mert az életben jobban kijönnek a különbségek mint itt a neten.
  • patacsi HUN
    ez igaz :)) a kényelmesség sokba kerül... :)
    #24113 Dexa papa túl komolyan veszed :) ezek csak vélemények és én örülök is nekik legalább megismerjük egymást nem csak gránátdobástechnika szempontjából...
    relax :)
  • Strahd_
    A kardok alapvetöen nem rozsdamentes acélból készültek. A Japán kardteknikák használata közben rengetegszer érintkezel a pengével. elrakáskor elövételkor az ujjaid segítségével rakod el a kardot. A kézen lényö izadság, bör stb nem tesznek túl jót a pengének. Ott ahol megfogod a pengét és nem tartod tisztán nem olajozod tisztogatod ott elösször fekete foltok jelennek meg majd ez terjed ergó rozsdásodik. Minden használat gyakorlat után este a kardokat megtisztogatták , ert a kard kinézete tükrözte a tulajdonosát is. Ezért ha rozsdás volt azt igen rossz fénybe állitotta a viselöjét. A kardot "tisztán " lehete csak elrakni pl. Ezért is van a kardtechnikák végén amikor vissza akarod állítani a harmoniát.( A kard elövétele megbontja wa -t (harmonia) az egyensúlyt a kardnak a helye a hüvelyében van. Amikor elöveszed a kardot megbontod a harmoniát ezért lehetöleg minnél hamrabb visza kell kerülni a helyére.) A kard elrakása elött egy ugynevezet chiburit hajtasz végre ami a vért ami a krdon van (és esetleg egyébb szenyezödés) lerázod a kardról. De ez nem elég tisztitás ezért kell utána a kardo leolajozni és egy speciális anyaggal a penge egész felületét kezelned. Ezért a kardot mondjuk kesztyüben tisztogatták , hoyg ne érje nedvesség a kardot mielött elrakod. A katana és a wakizasi a tulajdonosának "lelke" ezért amikor esetleg engedik hoyg megfogd akkor vigyáznod kell vele jobban mintha sajátod lenne. A Kard értékét tényleg a használat adja meg (most sok olyan harcmüvészet van ahol bálványozzák a kardot, nálunk nem igy van nálunk a kard használata adja meg az értékét a kardnak)
  • Mighty
    Ez meg a hanghoz lesz jo.
  • Mighty
    LEhet, hogy ez kell neked?
  • Mighty
    Hali eke!
    Reg lattunk, mi van veled? Johetnel neha velunk gammazni. TS IP patacsi alairasaban.
  • Mighty
    Mint sok mindent, ezt sem a MM-ban kell megvenni. Oda csak akkor szabad menni, ha a keresett arucikk csak ott kaphato.

Ilyen kabelert el kell menni egy mezei hiradastechnikai vagy villamossagi szakuzletbe. (jo meg asszem az OBI es a Praktiker is) Ezek merfoldekkel olcsobbak a MM-nal.

Nekem van egy scart csatlakozom, amibe tudom csatlakoztatni az svideot meg a hanghoz tartozo piros/feher (asszem RCA kabelnek hijjak) csatikat, ami a hangkartaba megy.
  • [HUN]ekehatatya
    helllo!

meg mindig!?
  • Tikal #24114
    önéletrajz
  • Dexa
    ezt ugatom itt...
    tegnap ezt letárgyaltam G-vel, de Kutyikának ma ELŐ KELLETT hozni a dolgot újra, teljesen feleslegesen...
    tegnap óta már rég L is felejtettem a dolgot, de most...
    na mindegy
    gamelek tovább...

"Dexa a fenyegető :))) gyere ki a TS-re öreg... :)))"

nem vagyok fenyegető...LOL...
    ;)
    csak ott mindent gyorsabban meg lehet beszélni mint itt feleslegesen írogatni...
  • Tikal #24112
    5000ft?
    akkor nem tudom mikor nézem a nagyképernyősőn a filmeket, mert nekem kéne legjobb esetben is 8méter. Biztos egyről beszélunk, svideo kábel?
  • patacsi HUN
    bár egy közepes minőségü mélynyomóvezeték métere 8e tehát nem is drága ;)
  • patacsi HUN
    nekem nem is adtak és a 1,5méterest vettem 4-5e -ért és csak HAMA. a MédiaMarktban nem is volt hosszabb akkor :(
  • Tikal #24109
    vazze, akkor azért adtak ilyen keveset
  • patacsi HUN
    sok :(
  • patacsi HUN
    tisztára minta a parlamentben :)) ez jó :))
  • Tikal #24106
    kárpotol, de most vehetek vezetéket mert amit adtak az vagy 1,5m... :) mennyi egy ilyen vezeték métere?
  • pet70000
    "Hát ennyi! Télleg lezárom mostmár részemről!!!"
    mondta G!!!!!
    ezek szerint felesleges volt belevakkantanod Kutyika....
  • patacsi HUN
    Dexa a fenyegető :))) gyere ki a TS-re öreg... :)))
    Mindenki elmondta akkor a véleményét, akkor most újra GAME :))
  • patacsi HUN
    jól mondja mester :) az s-video csak képet visz át. de a minőség kárpótol a + vezetékér. :)
  • Tikal #24102
    BSplyer viszi a filmem, kösz
  • Dexa
    "Nagy szerencséje egyeseknek hogy tegnap nem voltam itt... "

mé'?
    mi lett volna ha itt lettél volna?
    semmi...
    egyébként is lerágott csontot...
    most nem lejáratás folyitt itt, semmi ilyen...
    G-nek pontosan leírtam priviben hogy mi háborítotott fel és neked nem kell közbeszólni amikor nem neked írok...
    értjük 1mást?
    remélem igen...

"Ez egy tünet, a jelen arctalan társadalomban, nincs arcom és máris sebezhetetlen és szupererős vagyok szindróma... "

sokan vannak azon a véleményen hogy az internet, az 1más közti távolság sokakat úgy "szabadít fel", olyanokat tesz, mond másoknak amit valós életben "nem merne"...
    én a véleményemet felvállalom bármikor bárhol, gyere fel TSre gamen kívül és neked is "szemtől szembe" megmondhatom a véleményem, élőben is bármikor bárkinek...
    de szerintem nem kéne felhozni már letárgyalt dolgokat...

mint láthatod miután letárgyaltam G-vel a dolgot már senki sem foglalkozott a dologgal, erre neked újra elő kellett szedned a dolgot...
    így én gratulálok ezért neked...
    LOL
    nem kell beleszólni mindenbe ami nem neked szól...
    1001* is:
    mivel G-vel letárgyalt az ügy ne kezdd L, de várlak majd TSen hogy kicsit beszélgessünk...
  • Tikal #24100
    Tv-out os kártyát hogy kell a tv-re kötni? Adtak egy ilyen sárga feju csatlakozot (S-VID OUT :) ) elég rövid kábellel, szal csak ezt a kártyába a másikat meg a tv-be és annyi? Hangot meg majd én adom hozzá? De gondolom a hangkaritol is huzhatok egy kábelt a tv-hez nemde?
  • PsychoStarfish
    Érdekes jellemrajzok... Ebben igazad van.......
  • Prank
    ezeket a bugokat kijavíthatnák végre, a távcsöves bug már a játék kezdete óta megvan például:(
  • Prank
    kvékes stukker a pöcsnél: nálam ilyenkor segít ha single-ből burst-re vagy auto-ra váltok
  • Tikal #24096
    oriás fegyver nagyon király

bs-t mindjárt kiprobálom...
  • Slow
    nekem olyan bugjaim vannak, hogy csak na :)
    - nem lő a stukker, eldobni nem lehet
    - eltűnik a kezemből minden, nemtok fegyvert váltani (kívülről úgy néz ki, mint aki gránátot készül dobni<-- ez azután volt, amikor gránáttal a kezemben sprinteltem)
    - óriásfegyver (használhatatlan)
    - kvékes stukker a pöcsömnél (használhatatlan) ;)
    - map-ba akadás nem bírok megmozdulni
    - na és a gránátok...pfff

jaj mi minden van még =)

Norbi az új BSplayert próbáltad?
    #24050-ben a link!
  • [negativ] Cirek
    az nekem is volt néha, de mindig csak akkor jön elő amikor nagy a pingem....
  • Prank
    jah erre nem gondoltam...

egyébként most találkoztam egy olyan buggal a 203-nál, hogy nem tudtam se újratölteni, se eldobni:( és ez a bug a következő körben is megvolt...ki kellett lépnem:(
  • Kutyika
    A penge acélból van, és rozsdásodna, ha a kezed nedvessége hozzáérne, és egy idő után ez bizony komoly károsodást okoz a felületén, később pedig akár tönkre is teheti azt, ha nem kezelik megfelelően és rendszeresen. Valószínüleg az a mester aki Strahd_-kardját készítette, valódi pengét is látott, amely apáról fiúra száll, de ez nem biztos, de láthatott. Szoval ott ez a szokás, megkérdezni, hogy meg szabad-e tekinteni, és kézbe lehet-e venni, illetve ki lehet-e húzni a hüvelyéből. De lehet, hogy valami oltári nagy ****séget beszéltem eddig...Csak valahol olvastam ezeket. Strahd_ megkérdeznéd erről a mestered? igaz ez? Mármint amit itt a kardmegnézésről írtam?
  • Tikal #24091

ha volt és elkerülte a figyelmem akkor megkövetem kutyikát
  • Tikal #24090
    tegnap volt más érdemleges történés is? :) remélem igen
  • patacsi HUN
    lehet, hogy félreértem de nem biztos, hogy rád értette :)
  • Tikal #24088
    Nem tudom kutyika te mit olvastál de nem fikáztam a barátodat, szoval a jellemrajzomat inkább hagyjuk, még szerencse hogy nem voltál itt, ki tudja mi lett volna . Azzal meg végképp ne foglalkozzál hogy ki olvassa a forumot és mit lát, az már a beirok gondja, ha leirok vmit akkor azt akkor ugy gondolom és vállalom, azért irom le. Ha figyeltél volna akkor olvastad volna hogy vitáztunk és nem veszekedtunk, ebben egyet is értettunk.

mikor esik már itt is a ho? Szilárd szájba lesz rugva

G: nekem is BSplaya van, de szar, valszeg tényleg a kodekpack miatt, majd leszedem és kiprobálok mást.

Milyen kodek-et tegyek fel hogy minden menjen de jo is legyen?
  • patacsi HUN
    100%polyester a hagyományörző japán ruha anyag... LOL
  • Prank
    csak azt nem értem, hogy miért kell annyira vigyázni egy jobb kardra hogy csak kesztyűben meg zsepivel lehet hozzáérni, ha egyáltalán engedik?
    szerintem egy ilyen fegyvernek attól nagyobb az eszmei értéke, minnél többet használják és ha ez meg is látszik rajta (pl vágás, karcolás, törés) és nem pedig egy bezárt szekrénybe tartani mindentől védve...
    vagy ezeket direkt dísznek készítik? Strahd_ nyisd fel a szemem
  • Kutyika
    Mester!(féltérdre rogy és fejet hajt) Szemléld meg kegyesen ezen dolgokat... Mi a véleményed?Japanshop
    (nem mellre színi, mint a pipafüstöt...)
  • lóbébi
    Teljes mellszélességgel állok Kutyika #24076-os hozzászólásán!Lóbébi