60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Strahd_
    Fluga de... 6 év után
  • Strahd_
    Várunk szerettel edzéseinken.
  • patacsi HUN
    ha elolvasod az utolsó 1568 hozzászólásodat, egy gyors elemzés után rájössz magadtól is :)))
  • [negativ] Cirek
    Strahd_ ha gondolod engem péppé verhetsz, úgy is meg akarok tanulni vmi harcművészetet...
  • Gfreiter
    Hát van Slow, sajnos nem is egy. Egy mésfél éves ,és egy három és fél éves (mondhatni négy, mert utána még összejöttünk, nem sok sikerrel). De ezt most mér írtad, nem értem a lényegét...
    Pet, hogy érted, hogy nehéz eset vagyok? Miben?
    Patacsi, az összes qrva nagy LLLOOOLLL :DDD
  • patacsi HUN
    az asszony meg baszogat, hogy nem dolgozom :( pedig egy stratéga apró nem látványos lépésekkel váltja meg a világot ;)
  • patacsi HUN
    #24153 :))
    #24154 :(( a rohadt napkitörések miatt van...
  • fluga
    emberrés válás? mi a péket írogatok én itt??
  • fluga
    a pandák túl vannak az emberrés válás folyamatán? szegény pandák.. ezért vannak mindig ilyen csendben!
  • fluga
    CSAK NEM DINAAA??
    baszki ugy látszik igy az év végére mindenki meghibban. én is szakítottam a bnőmmel és nagyon ronda történet lett belőle, annyira, hogy el sem hinnéd. tetlegesség, isszonyatos sértések, egyszerűen brutális lett a vége. kurva szarul vagyok én is. de fel a fejjel. jövőre veszek egy aegt is kiadok magamból minden fáradt gőzt.
  • Slow
    ... és a delfinek már rég túlvannak rajta...:))

na és a pandák is ugye...;) azok már nem is emlékeznek rá =)))
  • patacsi HUN
    az inteligencia és az ösztönök,gének harca ez a nőknél :))
    bár ha belegondolsz mindenben ez van velünk is... az "emberré"válás (nem is tudom, hogy jó e egyáltalán) folyamata ez, aminek még igencsak az elején tartunk...
  • Strahd_
    Ez mdingi igy van a nök a romantikus pasikért sirnak és a Kigyurt bunkókat szeretik aki megalázz őket , mégha a legtöbb férfi köztük én is ezt nem tudja megtenni
  • pet70000
    bázzzz G nehéz eset vagy, most már én is belátom.... :(
  • patacsi HUN
    :))
  • Slow
    gondoltam, hogy ebben is hatalmas tapasztalatod van....:/
  • Gfreiter
    És én tudod mér vagyok qrva dühös? Mert a nők minden rohadt magazinban azt rinyálják, hogy mikor jön már a szőke herceg fehér lovon, aki megbecsüli őket, mindent megtesz és feláldoz értük, tralala... és amikor jön, élvezik pár évig, megunják, és hiányolják, hogy nem verte őket pofán senki, és a végén elhagynak, hogy nem vagy elég férfias, meg ilyesmi... Kapják be.
  • Slow
    mindig a nő a hibás, ez a végén kiderül minden esetben, soxor későn sajnos ;)
  • Gfreiter
    Pat, nem puffogok, ott a szmájli...
    Strahd, asszem egy csukában járunk! Én azt is megverném, aki 3 és fél év után pofátlankodik bele!!!
    Patacsinak #24143 teljesen igaza van az első mondatban. A másodikbna is talán, de az legalább jól esik. Legalább van valami öröm az ürömben.
  • Strahd_
    De jobban érzem magam töle. :)
  • patacsi HUN
    a lányok mindig (nincs korhatár)megingathatóak, de csak ötödannyira mint mi :( de az is komoly rirzikófaktor. az arc lerendezése nem old meg semmit, csak ront a helyzeten...
  • Strahd_
    .) köci pata papa :D végyé is meg a nagy csúny emberektö... én azon az egy emberen tölteném ki a dühöm aki kihasználja hoyg egy fiatal láyn nem tudja eldönteni az érzéseut és egy 6 éves kapcsolatba belepofátlankodik és megrenditi azt mert tudja hoyg a lányok fiatalon megingathatóak. de ha egyszer meglátom a gecit hülyére verem...
  • patacsi HUN
    most is puffogsz még látod
  • Gfreiter
    LLLOOOLLLL!!!! Most megfogtál :)))
  • Gfreiter
    Nem én kezdtem... abbahagyom... de az RPG-ről beszélhetünk, ki dugja fel kinek
  • patacsi HUN
    rába kisöreg most nem válaszolhatsz :))) a #24137-ra :)))
  • patacsi HUN
    most én nem kezdenék Strahd_ -al a helyedben. bár sztem. máskor sem érdemes mert velem gyűlik meg a bajod kiscsiga :)).egyébként is szádba nyomok egy RPG-t a se##den keresztűl ha nem hagyod abba.
  • Gfreiter
    Levélre..? Wazz, még mindig alszom :( Hozzászólást akartam mondani.
  • Gfreiter
    Ja, és semmilyen "reakciós" levélre nme válaszolok a témával kapcsolatban!! :) Csak hogy nyugi legyen végre...
  • Gfreiter
    Jó reggelt.. Wazz.. majnem 23 órát aludtam... De legalább kipihentem magam. Na mi van, megin megy a szarozás? Fejezzük már be a témát egyszer és mindekorra, és az efféle téma megemlítését is sztem hanyagojuk a jövőre nézve! Kutyika, mivel nem volt itt, sztem jogosan fejtette ki utólag a véleményét, tehát őt lebaszni télleg nem helyes! Sztem neki is ugyanolyan joga van a véleményformáláshoz, mint bárki másnak. És azért annyira nem hozta fel újra a dolgokat, mert nem egy hete besztéltünk róla. Szal téma lezérva egyszer és mindekorra! Strahd, én is t'ok ám bunyózni Látom van pár privim, szal mindenkinek válaszolok, csak előbb kicsit magamhoz térek.
  • Strahd_
    ugy van .) G töl több ilyen votl valos életben már levágtam volna.... Slow akit ütnék azt nem ismerem de egy szemét geci rongyember.
  • patacsi HUN
    ja csak egyszer vetted észre :( de már megjavultam
    elöbb gondolkodom, aztán humorizálok. bár hibák bárkinél becsúszhatnak 1x1x...
  • patacsi HUN
    pl. a betyár patacsit...
  • Slow
    azt üsd, aki megérdemli...:/
  • Strahd_
    ezzel most én is igy vagyok. Szivesen megütlegelnék pár embert.
  • Strahd_
    nem alvad az olyan gyorsan szerintem de a csata után a csiburival a vér lekrül nagy része a kardról. utánamegtiszthatod. Amugy a kard több részböl áll és a penge a fontos. A markolat a cuba , a tok bármi cserélhetö a penge a lényeg.
  • Al Bundy23
    szevasz Eke báááááázzz ezer + 1 éve nem láttunk :)

Patacsi: de ott legalább kurva sokat fizetnek érte :))
  • Slow
    dexa nagyon arrogáns tud lenni, főleg, ha valaki megemlíti, hogy ő milyen arrogáns...;))))
  • Slow
    figy, és mi van azzal az alvadtvérrel, ami belemegy a tokba, miután eltetted? vagy minden csata után, mielőtt elrakod alaposan meg kell tisztítani?
  • Slow
    jó olvasgatást ;)