60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Strahd_
    Hétvégén igen erössen gondolkoztam rajta hoyg bevonulok. most ncisn senki aki visszatartana mert anno az asszony miatt nem léptem be.
  • Strahd_
    nekem rögtön át adtak de mondtam fáj a hátam stb stb erre C-t adnak. felmentetek közelharc alól :)
  • patacsi HUN
    hát ha újra kezdeném akkor nem lenne családom, és katona lennék. sokkal szarabb érzés a gyerekeidet félteni, mint egy másik férfi halálát végignézni és a sajátodat várni 100x inkább csinálnám azt még ha a gyerekekkel 1000x több öröm is van... uff a tapasztalat beszélt.
  • Strahd_
    Az én egyik haverom meg ult a tankon, ekkor megláttak egy taxit ami eszeveszetten nyomta neki.. jeleztek neki hoyg áljon meg az meg szart rájuk ki akarta kerülni a tankot... erre szarrá lötték a taxit. Másik alkalommal álnak az örpozicióban jón egy kis geci és egy téglával a társa arcát beveri egy dobással erre ök gumilövedékkel megküldték a a gyereket, 3. este amiröl mesélt a láttak egy fegyverest aki feléjük jött majd azt látta a távcsöben hoyg a ficko mint egy zsák eldöl , a mesterlövészük lekapta. Mondt teljesen megrázta ez volt az elsö halál amit látott. Azota teljesen megváltozott a gyerek kiéget teljesen.
  • [negativ] Cirek
    Én meg nem akarok menni sorkatonának(az első sorozáson már túlvagyok...), de csak azért is nyaggat a "sereg". Engem szó nélkül elvinnének, bedig minden bajom van, haver meg aki katona akrt lenni, és makk egészséges volt mindig(úszó volt) nem volt alkalmas, mert ferde a gerince....
    vázzz, egy úszónak hogy ferde a gerince?? :)))
    nekem akkor egy B betü van benne ha neki csak enyhén kanyarodott.... :D :D :D
  • Gfreiter
    Ezek szerint az Öböl-háború idején volt kend katona?
  • Gfreiter
    Szia Papi :) Hát ja, írta is, hogy szopnak rendesen. Ő valszeg februárig lesz ott, és utána jön ide :))) Hooah! Ő a legjobb barátom :) Csak az a szar, hogy amíg én itt szarozok, meg sörözgetek, addig neki bármelyik pillanatban szétlőhetik a seggét. Pl tegnap egy haverommal sörözgettünk, dumáltunk, és reggel kaptam egy e-mailt, hogy hátulról megtámadták őket, és el kellett húzniuk, a Humveenek, amiben ült, a géppuskását nem is tudták azonosítani, vagy valami ilyesmit írt. Ez kurva szar érzés.
  • patacsi HUN
    viszont azóta is használom az ott szerzett "vezetői" tapasztalatokat :))
  • patacsi HUN
    hát tanulságos év volt az biztos... drága saddam miatt 6hónapig leo hazamenetel (még kimaradás sem)... és 24/24 örszolg. LOL
  • patacsi HUN
    reggelt ;)
    most néztem a trackert, az össz ROE-m eddig 2922 :))))
    per nap ???? hehehe... tom nem mér :)
    tegnap érdekes volt az a visszafordulásos 680ROE-m. tisztán úgy látszott, hogy onnan lőnek aztán nem is :))) aki RPG-s az ne alkalmazza a patacsi féle kapáslövést official serveren... mert túl eredményes. LOL
  • Gfreiter
    Ne izgulj, én se kelletem a seregnek :( Wazz... Vagyis el akartam titkolni, mert minden álmom volt, hogy katona lehessek, de a barátnőm unszolt, hogy most akkor egy év megin eltelik értelmetlenül, és egy évvel később fogunk összeházasodni. Így vittem magammal a szaros papírt:( Na, ezt jól elbasztam! Egy életre. Most már soha nem csinálhatom, amit mindig szerettem volna. Innentől kezdve meg már mi a szart csináljak. És minek. Mehettünk volna együtt Strahdi.
  • Strahd_
    nem könnyü Navy Scout Snipernek lenni bazz... :D
  • Strahd_
    Ha nem tudnám hoyg figyelembe veszik a kamu papirom .) hogy nem 100% os a fizikumom akkor én is belépnék most ... Real Snipernek...
  • Gfreiter
    Ja, szegényke. Azért annyira nem jó, bár ő azt mondja, hogy jót tesz neki a harc. Egyébként csak úgy megsúgom, hogy ő egy geci nagy csalódás után lépett be a seregbe. Valahogy minden rossz a nők miatt van :( Becopyzzam?
  • Strahd_
    röpke 30 mega :)
  • Strahd_
    én azszsem elkezdek olvasgatni....

Navy Seals Sniper Training Manual
  • Strahd_
  • [negativ] Cirek
    élőben nyomja a CSAR-t?

biztos jó lehet neki......
  • Gfreiter
    most jut eszembe, a haverom, aki Írakban van, írta, hogy volt vmi támadás. Becopyzzam? Egy eredeti report in egy eredeti katonátol :)
  • Al Bundy23
    jöhet :)
  • Al Bundy23
    na álljunk meg, nem arrol van szó hoyg meg kell alázni, hanem hoyg meg köll szurni :) ha nem megy bele felejtö, én mindig tudtára adom az illetönek hoyg "erre kellesz" ha benne van oke ha nincs megyünk tovább :), nyilván nem kell megbántani senkit...és ahoyg G mondta a pinákra kacsingass ne a fickokra :)))) ne JÁCCÁ RADIÁTOROSDIT :)( nem melegszünk báááz)
  • Gfreiter
    Lökd a képet :)
  • Strahd_
    nem iszok alkohol a haverok most az ünnepek alat meg a barátnöjükkel foglalkozank és ne velem. :) nah más téma ? fegyverek? :D
  • Gfreiter
    Persze nem is azt mondtam, hogy ejtsél teherbe ezentúl mindent csajt, csak azért ha haverokkal elmész sörözni, kacsintgass rá a szép pinákra :)
  • Gfreiter
    Embeeert...?? LOL
  • Strahd_
    nah nekem is ezt mondta anyám... de nem ér semmit... mert minek alázzak meg egy másik embert minek bántsam meg csak azért mert én szarul vagyok? Nincs értelem. Majd :)
  • Strahd_
    nem mert tul sok cukor van benne anélkül meg szar :) marad az ásványviz.
  • Gfreiter
    Meg finom sört. és ahogy akkoriban Anyukám mondta: kezdj el körülnézni a húspiacon :))
  • [negativ] Cirek
    szerintem meg nem vagy hülye, mert ez tök normális emberi érzés. Nem vagy te Terminátor hogy ne érezz semmit...
    Majd elmúlik, addig meg iszogass jeges teát! :D
  • Strahd_
    Segíteni nem segít most még de majd hónapok mulva én is röhögök magamon milyen hülye votlam :)
  • Gfreiter
    Én is szeretnék tudni zenélni, csak sajnos nem tok. Asszem az a legjobb módja, hogy kiadd magadból a szart, nem? Egyébként télleg bocsi mindenkitől az offér, de ha ezzel segítünk Strahdnak...
  • Al Bundy23
    :) hát tény hoyg sok iyle nvan, de azért nem midnen nő elmebeteg. Ismerek 1-2-t aki nem az, persze nem is akarok tőlük semmit sem :) mind barát :)hát én mikor el lettem hajtva napi 15-16 orát tuti gitároztam :)szal megvolt az elfoglaltság :)
  • Gfreiter
    Roger!!! Hooah!!! Szarni a nőkre!!! Mind elmebeteg, és kínjukban nem tudnak mit csinálni, csak ránk mutogatni!! Egyébként az idő télleg megoldja, csak találni kell valami jó elfoglaltságot. Én akkor kezdtem el horgászni, és a mai napig imádok :) Egyébként érdekes, hogy amikor az én x-barátnőm is kórházban volt kb egy hétig, én minden nap, 2-től 8-ig (látogatási idő 3-tól 7-ig volt) bent voltam nála. Úgy rugdostak ki az ápolók a végén. Na szal a nők ennyire értékelik, ha az ember romantikus, együttérző, lovagias. Ha leszarod, akkor az a baja, hogy nem küzdesz érte, ha meg küzdesz érte, akkor meg megfenyeget, hogy feljelent, hogy zaklatod. Hát ezt a népséget wazze...
  • Al Bundy23
    és bocsi az offért, de G mellet már az enyém fel sem tünik igaz? :))))
  • Al Bundy23
    Te G az én exem nem tudom hogy, hogyan érzi most magát, de miután férre kurt, akkor ö nyugtatokat szedett és 1 hétre be is került pszihiátriára :))) most már röhögök ezen hoyg miylen szánalmas volt, persze azé ott ültem mellette napi 24 orában szinte nyista alvás :) de ha ujra csinálhatnám siméán otthagytam volna a ratyiba akkor :) és ezek után még ö baszott ki engem :)))) hát nem volt eccerü eset :) de ha megtaláom az uccso mailjét eskü becopy-zom ide :) eléggé mókás igy utolag :) azt a sok Bullshit-et amit öszehordott :) öregem. azé milyen igaz hoyg az idö mindent megold, akkoriban még hot fosul voltam emiatt, ma meg már.....csak kiröhögöm...szal peace, és répázzatok meg annyi nőt ahányat csak tudtok :) picsába az érzelmekkel :) az ráért 30-35 felett :), addig meg .....
  • Strahd_
    todom bánom is :(( csak hergelt hergelt ... :( és elpattantam de majd kontorlálom magam ma is elmegyek edzésre most hoyg ennyi idöm van heti 5 edzésre megyek...
  • Gfreiter
    Csak annyit szeretnék mondani, hogy ránk mindig számíthatsz! Oké? Ezt most komolyan mondom!!
  • SACA_(HUN)
    Eeeeeeeeeeeeeeeeeejnye! Strahd_ nem cabad kiszfiam!
  • Gfreiter
    Nahát, nem szabad... Csúnya dolog verekedni. Bár én is szpktam néha , de csak ha fizikálisan belém kötnek, akkor! Bár egyszer én is majdnem leütöttem a főnökömet, amikor meghazudtolt.
  • Strahd_
    bocs ütöttem.