60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Még olcsón megúszta a csávó, ahhoz képest, hogy megölte egy bajtársát. Pfff. Furkó Kálmánra gondolsz? Az egy naon kemény csóka. Asszem kyokushin mester is. Asszem a tesóm ismeri, mer ő nagy harcos :) Asszem tanította is.
  • patacsi HUN
    Furkóhoz :) vagy az nem az ???
  • patacsi HUN
    leszerelést és 18hónap 12hónapra felfüggesztve ha jól emléxem. LOL örpk szobában betárazott csőretöltött kibiztosított fegyver... naon LOL
  • patacsi HUN
    nem lettek meg szerencsére :) csak 186, akkor az is elég volt... LOL
  • Gfreiter
    Uff... nem volt a biztonsági pöcök a helyén mi? Mit kapott a gyerek?
  • patacsi HUN
    hazavitte a saját :)
  • patacsi HUN
    ja és Kerepestarcsa őrpk szoli 6 hónap úgy, hogy az őrpk szobában az egyik arc véletlenül eleresztett 2 skult az ak-ból a társát tarkón találta az egyik a másik pedig leszakította a tüdejét. és 2geller a falról a másik falra és onnan a srácba. 6hónap golyónyomok a falon és alvadt vér a pvc padló és a fal között... ja és én voltam a temetésen a díszrajpk és rezzenetlen arcal végignézni ahogy zokognak a hozzátartozók.ja és két szakasztársam aki a srác mellett ált kivágta és hazavittem a jaját kabátjáról a golyónyomokat!!! az egyik a karján a másik a vállap.
    jó ez a katonaság Strahd_ raaajta :)))
  • Gfreiter
    Jó is az, bajtársak oldalán! Nekem csak ez az egy hiányzik az életemből... Ezért akartam katona lenni. Ezzel az amerikai sráccal is úgy ismerkedtem meg, hogy voltam egy sörözőben, ahol volt két társaság, és összeszólalkoztak. az egyik társaság elment, és kicsit később én is. Amikor kimentem az utcára, nekem ugrottak vagy öten, mert azt hitték, hogy én is a másik bandához tartoztam. Kettőt leütöttem, de a többi a földre tepert. Ekkor csak azt vettem észre, hogy egy majdem két méteres csóka szó szerint lerugdossa őket rólam, de úgy, hogy repültek is :)) Azóta vagyunk a legjobb barátok :) És ebből kifolyólag bajtársak is.
    És meglettek a románok? Még jó, hogy nem lőttek le. Hány cm vagy?
  • patacsi HUN
    4-től
  • patacsi HUN
    majd ha az öregek elmentek 2x eltávra kis kopasz és akkor is csak kimaradásra :))) reggel 4-tól reggel 9-ig :)))
  • patacsi HUN
    történet van elég :)
    voltam lőkiképzés elött ak+3tár éles a tisza ártéri erdőben 2fegyveres román határsértőt keresni úgy, hogy leraktak 30méterenként az ifáról minket és sötétedett .1km a tiszáig és csak szóbeli kontakt a jobb és baloldali társaddal 3-4 méter magas bozótos. úgy kezdtem, hogy csőretöltöttem az ak-t. ja és majdnem beleestem a tiszába mert sötét volt mire odaértünk és meredek partfal. LOL.
    aztán az öt legmagasabb a szakaszból ottmaradt (én 2. LOL)örszolgálatra 23!!! óra váltás nélkül -20 fokban.
    jó ez a katonaság Strahd_ raaaajta :)))
  • Gfreiter
    Ha azóta is mardos a lelkiismeret, akkor ezt azért tetted helyesen, mert ötbbet nem fogsz szemétséget csinálni, és mindig rendes leszel. Mert ugye szerintem te rendes vagy Patacsi törzsőrmester úr :))) Mehetek eltávra?
  • Gfreiter
    Uppsz, akkor elírtam a századparancsnokot. Nagyon kira lehetett. Ugye rendes voltál az "alattvalóiddal"? Mert főnökként mindig rendesnek kell lenni. Az, hogy utána így alakult, gondolom akkor azt mondtad, hogy picsába, de most már megvan a gyümölcse. Nem váletlenül alakulét így :) Nincsenek véletlenek (kivéve nálam, az egész qrva életem egy buzi nagy véletlen - vmit tervezek, sose jön össze, vmit nem tervezek, mindig beüt). De tok kira lehet egyenruhában randalírozni :)))
  • patacsi HUN
    már úrazás volt :) szégyelem de volt, hogy egy kopasztól kikaptam rex-ben és másnap ült az ifán és ment a pályaudvarra és a jugo határra :(( aazt azóta is bánom... de megtettem. akkor jól esett nagyon :) pofátlan kis kecseg volt :) (az azt jelentette, hogy 3hónapig még levelet sem küldhetett haza nem hogy hazamenetel)LOL
  • Strahd_
    még minimum 2 éve van hátra.
  • Strahd_
    tudod milyen bomba teste van..... gyönyörü egy nő. Kisportolt teszt szép feszes melelk stb :) jo kis nö volt csakhát izraeli volt és bevitték katonának amikor elvégezte a sulit és azóta nem hallani róla. 6 év szolgálat.
  • Strahd_
    patacsi én megöltelek volna az tuti ...:) bár amig volt az exem én mentem volna jugo határra is.. :)
  • [negativ] Cirek
    én rambó lennék legszívesebben.... :D

komolyra fordítva, ha már katona akkor spec force...
  • Strahd_
    vagy már pont rendszerváltozás után volt akor az elvtárs lemaradhat .)
  • patacsi HUN
    és egy fenyítés miatt nem lettem főtörzs... képzelj el vállapokkalcsíkkalcsillaggal, antantszíjjal, mindig új ruhában. nagyon LOL volt. ja és mint szakaszparancsnok volt, hogy 50-60 emberről döntöttem (ki megy jugó határra, ki megy eltávra...) az még LOL-abb volt. aztán leszereltem és autószerelő segédként dolgoztam 2 nap múlva (mer csak az kellett a volt melóhelyemen, és annak is örültem) LOL
  • [negativ] Cirek
    pilóta az jó, az szinte már nem is katona... :D
  • Strahd_
    Én szivem szerint meg Lövész .) ncsi is jobb mint a scop mögöt csücsülni .)

Patacsi fötörsz elvtárs uram ! :D
  • Strahd_
    magyar katonatörténeteket is hallotam rengeteget :) de mindegyik Fun :)
  • Gfreiter
    Legjobb wazze búvárnak lenni ott, ahol nincs víz. Én szívem szerint sima infanterie-gyalogos lennék! Patacsi főtörzs! 3X Hooah!!!
  • Strahd_
    ez az ominozus haverom csak 95% ért el a teszten és ezért lett határőr... ott milyen szorás van a sergben hoyg hova kerülhetsz. az az 5% meg a szeme miatt vették el töle... pedig állítom hoyg kurva jol lát.
  • Strahd_
    Egy volt barátnömet irigylem a legjobban ö meg vadászpilóta lett kint :)
  • Strahd_
    Hallotam töle igen jó katonastorykat amikor idejöt tmert ott már 2 éve katona votl mikor itt is be akrtálk sorozni .) hozta is a papirt hoyg buvár :) vizet alig lát a sivatagban nmhogy buvárkodjon.
  • Gfreiter
    Aszittem már nálunk volt wazze :)
  • [negativ] Cirek
    ahh, bazz az is jó meló.....
  • Strahd_
    thx .)
  • Strahd_
    Nem a Közel-Keleten. A haverom Izraeli határőr.
  • Gfreiter
    századparancsnok :)
  • Strahd_
    megvolt.
  • Gfreiter
    Hát én E-t kaptam a szemét asszony miatt :( Különben sosem jöttek volna rá...
    Patacsi, mennék veled...
    Strahd, ez a taxis eset itt történt?
  • Strahd_
    Uh akor mától tisztelgünk neked patacsi törzsörmester .) én még csak Közlegény se vagyok :D uram :)
  • [negativ] Cirek
    Strahd_ Flugának küldd el az xsu.hu fórumra szóló logintt és pass-t priviben!
    tegnap TSen kérdezte hogy tud belépni, mondtam Te tudsz segíteni! ;)
  • Strahd_
    mi az az szpk? én lövésznek mennék mert az érdekel de hoyg az egész trutymo alat max 3 skulót löhetek el azért nevetséges... ezért lenne jó lövésznek , de az meg nem sorkatona...
  • Strahd_
    én már C és Irnoknak akarnak bevinni .)

Igaz nem mondatm el hoyg van fegyvervizsgám , harcmüvész igazolványom stb stb :)
  • patacsi HUN
    90-91november Határőrezred patacsi törzsörmester szpk(ezt nem bírom kihagyni :))) úgy teccik ;)
  • [negativ] Cirek
    Én is A vagyok...
    (de legalább vegyvédelmi rajparancsnok... hehe... :D :D :D )