60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Neem, mégsem. Strahd sosem venne fel Bundeswehr zubbonyt...
  • Gfreiter
    Strahd alsó sor, jobbról a harmadik. Ez tuti :) Naon komoly nézése van :D
  • Gfreiter
    Tikal is játszik? Mer ha igen, akkor ő a legfelső sor, jobbról a harmadik, lila kendőben :)
  • Gfreiter
    Alsó sor, jobbról a második Nekem vannak valahol ilyen kommandós cuccaim, de fogalmam sincs már hol. De azt tudom, hogy egy bundeswehr, vagy ami gatyót már 2-3 ezerért kapni. Kell még egy zubbony, meg egy roham bili. Ami drága, az a kisebb tartozékok (távcső, szemüveg) Vmi szar bakancsom is van valahol.Amíg meg nem lesz fegyvererm, addig játszom a tapadókorongos pisztolyommal :)))
  • [negativ] Cirek
    én sejtm melyik Strahd_ de nem akarom leleplezni! :)
  • patihack
    ne találgass, ha akarja megmondja :)
    nem gáz?? hehe majd meglátom... akkor biztos az lesz éppen :)
  • Gfreiter
    Nem, mégsem. Tuti az alsó sor balról a harmadik :))))
  • Gfreiter
    Akkor ha rajta van a képen, a középső sor balról a második :) Mennyibe kerül mondjuk egy m4, vagy m16? Az Anzug nem gáz, csak egy Stahlhelm kéne még.
  • patihack
    neeem, nem ő az :)))
  • patihack
    most találtam :) akkor reggeltem amikor meghackeltél, de elfelejtettem a visszavágót :) airsoftra be vagyok izgulva, de még gyűjtö egy komoly fegyverre meg eredeti Ranger ancungra :))
  • Gfreiter
    Megnéztem az airsoft oldalát, nagyon tetszik. Mennyibe kerülnek ezek a fegyverek? Nagyot csap az airsoft golyó?
  • Gfreiter
    Najó, nem tippelgetek, bocsi :( Egy fontos kérdés, ami már tegnap elhangzott: szerintetek a lag valaha meg fog szűnni??
  • Gfreiter
    Softball? Mik a feltételek? Strahd! Lefogadom, hogy te az alsó sorban balról a harmadik vagy...
  • Strahd_
    pata megint hackelsz .)
  • Strahd_
    tisztelt emberek akik tudják miröl van szo mikor megyünk ezt nyomni???
  • Gfreiter
    Nem. Jó reggelt!
  • patihack
    ki :)
  • Strahd_
    Kihalt a fórum?
  • Strahd_
    én mersérszkedek és én szeretem is .) de majd jövöre :))

:D Jó reggelt!
  • Mighty
    Hat igen. Meglatszik, hogy mekgenyara nem surun mereszkedik az xSU.
    Na nem baj. WC-n majd visszavagunk :)
  • Strahd_
    :) sajnálom hoyg nem votlam mekgenyán pedig jó lett volna... :) de majd nyerünk :D
  • Slow
    biztos lesz, edzőmeccseket nyomnak velünk a TWL-es meccseik előtt ;)
  • pet70000
    Huuuuu, xSU ellen RT-n játszani, LOL, esélytelen dolog, bár próbálkozni mindig érdemes....
    Gratula a Mekgenyához!!
    Akkor most 1-1, folytatás?
  • Gfreiter
    Kurva szar ez a habostorta :( Rusnya, ostoba nők tömkelege. WÁZZZ...!!! Gondoltam keresek Strahdinak vmi belevaló csajszit, de asszem túl optimista voltam, hogy egy percig is hittem abban, hogy létezik ilyen :( Jó éjt! Mikor lesz vége a lagnak??? Nincs vki jóban egy Adminnal, vagy Dev-vel?
  • Slow
    jól nyomta a NO mekkenyán, legyaktak minket atomra...=)

pont mire belejöttünk vége lett, ezen a pályán nagyon kevés a 2x6 kör, gyorsan vége lett...

grat NO
  • pet70000
    HAJRA IKSZESU ,HAJRA IKSZESU,HAJRA IKSZESU!!!
    Mi is drukkolunk!!!
    NO-val nyomjátok???
    Korrekt palik, kórházas pályán összefutottunk velük, azt nagyjából jól nyomták
    Na mutassatok valamit!!!
  • Gfreiter
    Oké :) Hé, megy a meccs? Én kb 5 percig voltam fent, aztán a tököm tele lett a laggal. Szerintetek valaha meg fog szűnni ez a már szinte elviselhetetlen szarság?
  • [negativ] Cirek
    lag and high ping rulla! :)
  • lóbébi
    Sajnos igazad van mert amikor kiléptem akkor még meg volt.Úgy látszik hogy megunták a játékot.Úgyis értesitlek amikor ott lesz a szerveren!Lóbébi
  • lóbébi
    Kizárt mert most jööttem onnan!Akkor nem kell a cimet beütnöd mert Bridge SE pályalistán ki van irva!Ott próbáld meg mert nagyon kiváncsi vagyok mit szólsz hozzá!Lóbébi
  • lóbébi
    teljesen tiszta!
  • Gfreiter
    Nem tok belépni, connection failed van mindig :( Szal Patacsi!#24333???
  • Tikal #24386
    akkor tiszta hogy nem neked irtam hogy csávo?
  • Gfreiter
    Nem neked mondta sztem, hogy csávó, hanem a csávóról, hogy csávó.
  • patacsi HUN
    nem rád értette...
  • lóbébi
    Ne hari!Most tisztult a gépem mivel kihagyott egy -két betűt és tiszta a sor köztünk!Lóbébi
  • lóbébi
    Azért köszi amit irtál és nem vagyok csávó!Nem sértödtem ezzel mert nem illik hozzám ez a szó!Lóbébi
  • lóbébi
    szerver neve:1st Veterans Battalion #2 Cime.69.25.16.59
  • Tikal #24380
    életben is katona a csávo, a kulonbozo szinek kulonbozo haderonemet képviselnek, pl barna az army, kék a navy stb...
  • lóbébi
    mindjárt megmondom a szerver nevét és cimét!