60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Aha, avi-t, az Üvegtigrist. A gépről bármelyik playa lejátsza, de a cd-ről egy sem :( Hogy kapná be. Most ot tornyosul egy halom video, nincs egy deka helyem se már, itt ez a rohadt író, és nem tom kiírni vele! Qrva picsába :(((
  • Tikal #24513
    nero 6 megoldotta a problémám :)
  • Tikal #24512
    mivel adatban irtad ki nyilván ugyanaz lesz a cd-n :))

mit irtál ki? avi-t? akkor az olyan formátum amilyen neked be van állitva, nekem bsplayeres :)
    divx playa pedig jo, azzal tudom lejátszani a grizes avikat, tuti kis program :)
  • Gfreiter
    Szia! Felírtam adatként, és ha megnyitom a CD-t, akkor fent van ugyan a fájl a CD-n, de parancsikon-szerű formában, és egy lejátszó sem tudja lejátszani. A BSplayer azt mondja, hogy szerinte ez DivX-es formátum. Persze a DivX sem tudja lejátszani, de az nekem eddig még soha semmit nem tudott lejátszani :( És már csak 2 lemezem maradt a tízből, amin gyakorolhatok :(((
  • Mighty
    Ha mas nem, akkor winamppal konvertald at wav-ba es ird ki audio cd-kent.
  • [negativ] Cirek
    Easy CD Creator 5
    WinOnCD
    ezek biztos tudják, ezeket használtam.
  • Tikal #24508
    ezt irja ki a nero: unexpected exception,
    ki akarok irni egy mp3 fájl audioba nem képes rá, tegnap ezzel pöcsöltem és vagy harmadjára sikerult, ma meg megint nem akar menni..
  • Tikal #24507
    Nero-n kivul van még olyan progi ami mp3-bol audioba ir ki?
  • Gfreiter
    Tényleg, meddig lesz ott a lag? Köszi Mighty, úgy látszik műűűxik :) Meglátjuk, hogy le is játsza e a kis dög :)
  • Gfreiter
    Adat? Oké!! Köszi :) Kipróbálom!!!
  • Mighty
    Na szoval, nekem 5.5.6.4 van meg.
    Mikor uj irast inditasz, elindul a varazslo, igaz?
    Ott Data CD-t valassz aztan hajra.
  • Mighty
    Adatkent ird ki a cuccot.
  • MarkBlade
    A váci út áll...
  • MarkBlade
    Hát a dugó az van.. ha teheted ne erre gyere..
  • Gfreiter
    Járt valaki a Nyugati környékén? Dugó van? #24485-vel kapocsban tud valaki tanácsot adni?
  • Gfreiter
    LOL :D Szívesen ;)
  • Slow
    hehe, mindenhol néztem, csak a pb oldalán nem=))
    /me nooooob
    =)
  • Slow
    köszííííí
  • Gfreiter
    PB frissítés, de nem tom pontosan melyik, gondolom a legújabb verzió.
  • pet70000
    ezek a képek nagyon ott vannak!!!
  • Gfreiter
    Nemrég valaki belinkelt ide. Megnézem.
  • Strahd_
    Well, it seems to me, sir,
    that God gave me a special gift,
    made me a fine instrument of warfare.
    Well, what I mean by that, sir,
    is if you was to put me
    and this sniper rifle
    anywhere up to and including 1 mile
    of Adolf Hitler
    with a clear line
    of sight, sir--
    Pack your bags, fellas.
    War's over.
  • Slow
    valaki nemtud hirtelen egy pb frissítés linket, nemtalálok a világért se...:(
  • Gfreiter
    Nero 5.5.9 vagy mi a frászt adtak az íróhoz. Az Alcohol120%-ot is használom, de azon csak képfájlrögzítési lehetőség van, úgy meg felírja ugyan az avi-t, csak megnyitáskor nem ismeri fel a formátumot. Nézd, annyit csináltam, hogy Nero indít, Vido rögzítés, Fájl hozzáadása, és indít. Ennyi. Semmilyen más lehetőséget nem ajánl fel.
  • Strahd_
    valami nem stimmel vle tuit milyne iroprogit hazsnálsz?
  • Gfreiter
    Ja,boldog szülinapot Saca
  • Gfreiter
    Éppen egy avi fájlt próbálok cd-re írni, de előtte vmi video fájl kódolás folymat indult el, ami másfél percenként teljesít 1%-ot. Mennyire normális, hogy minden egyes videofájl írása előtt két és fél órát kell várni erre a kódolásra? Nem lehet ezt valahogy kikerülni?
  • Gfreiter
    Hmm... ezt lehet úgy venni, mint egy ingyenes Tesco termékkatalógust?
  • Strahd_
    .)

keresek egy dalszöveget erre meg .)
    "... matrix, liric, lirics, liryc, lirycs, lyrics, lyric. ... Spirit Of The Universe; Navras
    - Juno Reactor Vs. Don Davis. Featured review : STRAVINSKY IN THE MATRIX???I ... "
  • Slow
    új gépem rulez, örüljetek velem, sf pályákon se megy 30 alá az fps-em, ééééljen =))
  • Slow
    ok, én benne vagyok, jan elején tudok vele foglalkozni

addig egy struktúrát össze lehetne ütni, hogy lássam mi kell grafikailag
  • [HUN]Crassus
    A Videókón behaltok!!!!!NAGGGYON JÓK!
  • [HUN]Crassus
    Bp.VI.kerület...........
  • [HUN]Crassus
    http://www.thatcherthunders.org/ttruscom2.htm

és akit érdekel a ruszki technikák működése.Videók fennt
  • [HUN]Crassus
    Néhány FAIN kép......orosz CSAR pályák is vannak a képeken:))

• patacsi HUN
    csatlakozom az elöttem szóló, EGYSÉG-et hírdetőhöz :))
  • Dexa
    milyen "egységes" oldalra gondoltál?
  • Strahd_
    Off bocsi .)

Cirek januártól gyere egy melegítö naciba.. választhatsz Jiu -Jitsu, vagy Kobudo-Iaido között .) lehet mind a kettö is ezekre tudlak én elvinni. Jiu az a Hungária thököly sarkán van a Kobudo meg a Moszkván van és ott talán kiálnak velünk végre a kosarasok .) egy kosármecsre ugye Slow .) ha van kedved tényleg lejönni TS en megbeszéljük adok egy mobil számot neked felhivsz amikro neked jo lenen az edzés és akkor ledumáljuk. Elsö edzés midnentütt ingyé van, igaz arra készülj fel hoyg midnekettö az elsö pár hónapban kicsit költséges utána meg nem :) a felszerelés miatt de az tartós valószínüleg.
    Kobudo-Iaido 2800/Hó Kedd- 17:30 Szerda 18:30 tól (vannak ezen túl is edzések hétfön , pénteken , csütörtökön és vasárnap de ezek szabadon választottak ingyenesen.. .) futás kardedzés stb.)
    Jiu 500/alkalom vagy 5000/hó Hétfö,Kedd,Csütörtök 18:00-
    itt is van Pénteken + edzés küzdelem edzés

:) jelentkezz ha érdekel.

On

Bocsi az offért.
  • Strahd_
    Az lenen jo ha a web guruk öszeütnének egy jo americasarmy.hu .) page-t (Slow , Free, DanielF, Starfish aki kimaradt bocsi... ) ahol EGYSÉGESEK a magyar játékosok, amire büszkék lehetünk :)
  • THE matrica
    Mármint azt emhában?