60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Tikal #24598
    #24476 patacsi aláirása...
  • Tikal #24597
    ujabb technikai kérdés: mi az az IEEE 1394? Mert adták ezt is az alaplaphoz, de be kéne szerelnem és nem tudom hogyan :) Abit NF7 alaplapom van...
  • Davidsned
    Hi! A training pályáknál a medic első küldetésénél tartok. A tesztmegoldások kellenének mert nem tudok angolul. Pls help valaki...
  • THE matrica
    viking te az a viking vagy akit én ismerek?
  • Tikal #24593
    nem, mondom hogy tul vn irva az eredeti is... azt akartam kiirni amit lementett a progi, az meg már csak tudja mit csinál, mellesleg nem most csináltam ilyet előszor szoval és csak most nem sikerult, azért kösz :)
  • THE matrica
    LOL
  • [Rush]
    CheCk
  • THE matrica
    A programban valoszinuleg a nagyobb image fájlt akartad adat cdre kiirni keress olyat hogy burn image vagy hasonlo
  • Tikal #24589
    bios-ban igy van beállitva: pri master a vinyo
    sec master az iro
    udma pedig auto-n van, az jo lesz mert a másik opcio disabled :)

más: az AGP apertura mérete mekkora legyen? nekem most 64MB
  • Gfreiter
    Ne add fel :)
  • Tikal #24587
    kösz a sok infot, majd végig nézem a lehetőségeket :)
  • Mighty
    Engedelyezve van a biosban a vinyo es CD iro UDMA hasznalata?
  • Tikal #24585
    vinyon vmi ds enabled-en van a jumper, ez mi a fene lehet?
  • Mighty
    Egyszer mar leirtam: Primary IDE kabelen: Master a vinyo, slave a CD olvaso. Secondary kabelen Master a CD iro es slave a masidok vinyo, amit mondjuk Rackbe teszel.
  • Mighty
    Egy atlagos gepben altalaban ket IDE csatorna van. Primary es Secondary.
    Jo esetben olyan IDE kabelt kaptal az alaplaphoz/vinyohoz, amire ket IDE meghajtot is lehet tenni. Ez esetben van Master es Slave IDE meghajto mindket IDE kabelen.

Szoval lehet ket Master.
  • Gfreiter
    Oké. És jól be van állítva?
  • Tikal #24581
    igen
  • Gfreiter
    De be kell állítani a device hátulján a dolgot. Tudod hogy hol?
  • Tikal #24579
    mindkettő amugy sem lehetne master, nem?
  • Tikal #24578
    külon kábelen vannak :(
  • Gfreiter
    És persze az egyik slave a másik master kell hogy legyen! Tudod hol kell beállítani a jumperelést?
  • Gfreiter
    Én értem. És ha simán klónozod a cd-t? Mightynek igaza van, ez eszembe sem jutott. Ha lehet ne azonos IDE-n legyenek, Mighty, az nem baj, hogyha a vinyó és az egyik olvasó v. író egy kábelen van? Mert nekem csak 2 IDe van a cumóban.
  • Tikal #24575
    értelek, de nem ennyire, mondom 850M, és a progi is azt irja ki hogy nem fér rá a cd-re... :(

mighty, megnézem, lehet igazad lesz
  • THE matrica
    Na ezt jol megmondtam
  • THE matrica
    Az imidzs fájl mindig nagyobb mint az adatok amik a cd vannak mert a cdn vannak olyan adatok is amiket te nem érhetsz el vcd,svcdnél a kulonbség még nagyobb.
  • Mighty
    A vinyo es a cd olvaso nincs veletlenul egy ide kabelen? Lassithatjak egymast.
  • Tikal #24571
    lehetséges hogy egy cd-n 850M adat legyen, ez egy audio cd és 700M-ás cd-re van irva, kiirom image be 850M?! irnám ki cd-re de csak tulirással lehet, de az valszeg elcseszi, meg azt irja a progi hogy az irom is sérulhet?!
  • Tikal #24570
    ne hulyéskedj már, előző procim 1800+ volt 256MB ram, ez meg 2500+ 512MB ram-mal, szal más a gond szerintem... egyébként mondom régi gépen nem volt probléma
  • Gfreiter
    Állítsd le azokat a folyamatokat, amikre automatikusan indulnak, és nincs rájuk feltétlen szükséged (ICQ, stb,stb). Szabadíts fel egy kis CPU-t :) Hátha.
  • Tikal #24568
    irtora be van lassulva a gépem, pl ha másolok egy cd-t a vinyora nem tudok közben zenét hallgatni mert akadozik, ugyanez van akkor ha irok és közben akarok zenét hallgatni, faszé vettem a jobb gépet ha régi birta ugyanezeket, mi lehet a gond? persze biztos lehet vagy ezerféle oka
  • Gfreiter
    És söröztök, vagy mit csináltok?
  • Gfreiter
    Na akkor jó bulizást, és üdv mindenkinek!!
  • Gfreiter
    Beeci is?
  • Gfreiter
    Ezek szerint te a Nyugatinál lax :) Sajnos már nem tok menni :( Minden HIT-es, vagy abszolút mindenki?
  • pet70000
    Mindenki, 16- órakkor,
  • Gfreiter
    Nem délben volt a tali?
  • Gfreiter
    Jesszus, elfelejtettem!!!! Kik mennek?
  • pet70000
    Ma [-HIT-] találkozó a NYUGATINÁL!!!
    Hooaaahhh
  • [negativ] Cirek
    a hiba nem nálad van, ilyenkor próbálkozni kell újra....
  • Gfreiter
    Én is wazz.. 3-ig fenn voltam. Azt most mehetek utat vágni a sok tolongó nyugdíjas közé... Én már megvettem mindenkinek minden ajándékot. Pontosan Anyukámnak azt, amit kért, ezzel el vagyunk intézve. Most is Muti megbízásából megyek, hogy vegyek ezt, azt... Jaj de jó kis szombat délelőtti program. Mellesleg kiderült, hogy a bátyám nem, de a volt felesége velünk karácsonyozik. Na köszönjük szépen.