60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Kutyika
    Indísd újra a rendszert telepítés után.
  • Gfreiter
    LOL... hát néha :)) Egyébként én csak itt vaok illen :( Életben nyugisabb, szótlanabb vaok. kivéve pár sör után. Akkor ömlik belőlem is az okosság
  • pet70000
    beszélsz hülyeségeket!!
  • Gfreiter
    Hát, majd meglátjuk. Bizti csalódást okoznék :(
  • pet70000
    És mert nem vagy HIT tag, attól még bátran jöhettél volna...következőnél szólunk időben
  • pet70000
    Szerintem csak azért nem jőn , mert a HIT weboldalán ki tudja élni magát, azt offolja szanaszéjjel!!
  • Gfreiter
    :(( Kár hogy nem voltam ott.. Bár nem is vaok HIT tag. És nem mondta, hogy mér nem jön ide sosem?
  • pet70000
    Hogy Béci volt e??
    Hát persze, életben is nagy arc, nem csalódtunk benne, dől belőle a komolytalanság!!!!
  • Tikal #24630
    windowsban hol kell udma-t álitani?
  • Gfreiter
    Ammi? El akarok indítani egy játékot, és azt mondja, hogy nincs DirectX9-em. Pedig van. Feltelepítem megin a DirectX9-et, és megin azt mondja az a szemét, hogy nincs Dx9-em. Mi lehet ez? Annyira nem fontos, de ha valaki a kisujjából kirázza, akkor szívesen vennék egy-két jótanácsot.
  • THE matrica
    Windowsban be van kapcsolva az udma?
  • Kutyika
    És aki tudja pontosan, hogy a chello-ra hogyan tudok feltölteni egy képet, majd ide belinkelni, az feltétlen írjon privit nekem!!!!!! Slow!!! amit írtál priviben az már működik! de nem tudom belinkelni a feltöltött képet....(tudom vagyok... Pls segítsen valaki aki csinált már ilyent és chello-s)
  • Tikal #24626
    cd-iráshoz visszatérve: nem sok gyorsulást vettem észre a 16x és a 48x sebességek közzöt, elég fura, vmi gond van nálam? :)
    16x-en kiirok vmit mondjuk 7perc alatt, 48x-en meg 6...
  • Kutyika
    Én igazán nem értek hozzá, de mi ez a 4.5-5 gigásak?? Lehetséges a GHz-ek emelése a végtelenségig? Talán nem ez a jó út...Már most is vannak olyan rendszerek, amelyek a mi konfigjainknak is odavernek, és nem a sebesség emelésével oldják ezt meg... Aki erről többet tud, Pls ossza meg velünk.
  • Kutyika
    Hali Gfreiter!
    Mi az ábra?
  • Gfreiter
    Szia Kutyika!
  • Kutyika
    **
  • Kutyika
    Üdv emberek!
    Kutyika tizedes Patacsi főtörzsőrmesternek jelentem...#vigyor1]
    hoppá, egy kicsit aszem lemaradtam...
    most egy kicsit vagyok, mi ez a btx?
  • Tikal #24620
    mi az a btx?
  • [negativ] Cirek
    konkrétumot én sem hallottam, de erről a BTXről igen.
    ez lesz a jövő, ATX megy a szemétbe lassan...
  • patacsi HUN
    rossz híreket kaptam "jövőregépvásárlás" ügyben :( ha minden igaz nem nagyon fognak elmozdulni mostanában a 3gigás órajeltől, de aztán késöbb (ez a gáz, hogy addig nem veszek új gépet) meg kijönnek 4.5-5 gigásakkal, és valami új BTX (ha jól emléxem) dologgal. tehát lőttek a tavaszi vérfrissítésnek :( valaki hallott konkrétumokat ???
  • Davidsned
    Ok, köszi!
  • patacsi HUN
    azt a listát jobb ha nem írom le ide ;)
  • Gfreiter
    LOL Pet :) De ez így csalás :) Beeci is ott volt? Mért nem jön ide sosem? Összeveszett valakivel?
  • Gfreiter
    Ha hibát ír ki, akkor tökmindegy mit csinálsz, nem fogja elmenteni. Ilyenkor a központi szerverrel van a gond. Amit leírtam, azt normális esetben csináld. Van olyan, hogy nem működik az egész rendszer egy vagy két nspig, szal feleslegesen tényleg ne kínozd magad! Valaki biztos beírja ide, ha megy a szerver, ez mindig így szokott lenni. Valaki egyéb ötlet? Ki mit vesz a családnak? Patacsi? Gyerekek mit kapnak?
  • Davidsned
    Ok, ezt értem csak egy a gondom: amikor el szeretném menteni a traininget a log in-nal és hibát ír ki akkor nem tudok már continue-ra menni.
  • Prank
    húú tényleg!... az ajándékok... vazze...
  • [negativ] Cirek
    mi ez a pangás?
    mindenki csomagolja az ajándékokat?? :D :D
  • pet70000
    Ja, ja és nagyon ütős taktikákat dolgoztunk ki!!
    A VIP-et egy üveg sőr képviselte és mindenki azt próbálta megvédeni!!!
  • Al Bundy23
    nos G, kurvajót dumáltunk, pár üveg sörike mellett, billiárdoztunk egy faszányosat, csocsoztunk, és dumáltunk :) meg söröztünk, meg ittink...szal teccik érteni? :)
  • patacsi HUN
    mi van a LoverZ honlapjával ??? elvitték a krampuszok ???
  • Gfreiter
    Előfordul, hogy szaraxik a "főszerver" (auth server), és ilyenkor van ez. Sztem ma már ne foglalkozz vele. Ha Communication errort, meg hasonlókat ír ki, akkor ne próbálkozz újra egy darabig. Amikor meg megkérdezi, hogy el akarod e menteni a tréninget, akkor Countinuera menj rá, és amikor azt mondja, hogy térj vissza a menübe, akkor ne a menu gombot, hanem akkor is Continuet nyomj!!
  • Gfreiter
    Szép jó reggelt álomszuszék :) Al, kicsit bővebben? :)
  • patacsi HUN
    reggelt :)
  • Al Bundy23
    G egyszóval: kircsó! :)
  • Tikal #24603
    tudom hogy kell kiirni, már irtam egy pár ilyet :) Egyébként meg már mindgy, mert tul van irva az eredeti is azért ilyen nagy....
  • Davidsned
    Miért fordul elő az hogy amikor megcsinálok pl. egy training küldetést és a végén (miután jól megcsináltam) log in-olom és valami hibát ír ki? (a soldier name és a password biztos hogy jók!) Pls help valaki mert elég hosszúak pl. a tesztes küldetések és folyton kezdhetem őket újra (miután kiírja a hibát már csak arra van lehetőségem hogy visszalépjek a menübe)...
  • Gfreiter
    Jó reggelt! Tikal! Az image fájloktat sztem képrögzítéskétn kell felírni. Mint a bin+cue-t. Vagy tévedek? Milyen(ek) volt(ak) a tali(k)?
  • Davidsned
    Köszi!
  • THE matrica