60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • francois
    te amennyi időt szántál erre a hülyeségre, annyi idő alatt beírhattad volna azt amit kértem, ha meg te sem tudod akkor...
  • Marvin
    Írd be azt a command promptba, hogy format c:.
  • Ombika
    Megneztem moziban Orvlovesz cimu filmet,detto olyanazok a fegyverek ,mint ebben a jatekban flasheltem nagyon,Kurva jo volt,erdemes megnezni,plane mesterloveszt film eleje buntet!! :))
  • francois
    eléggé szaggat online játéknál és mindig nekem a legnagyobb a pingem, pedig elég gyors adsl kapcsom van. Olvastam a netspeed tutorialt, megnéztem a net stat paranccsal és a speed-nél 10000 volt, most ezzel mit kezdjek, mert hiányolom azt h "ezt és ezt írd be ide és ide".
  • Strahd_
    van par szerver ami official es alacsony az honor szint oda, ott tudsz gyakorolni, es erdemes is 15 ig ott maradni .)vagy megnezegetni par masik palyat... ha sokszor lelonek majd szep lassan megtanulod hova nem erdemes elbujni. ha nem lenne olyan sok cheater igen jol el lehetne mindig bohockodni midnenhol .) az honor szint meg nem szamit legyen meg a 15 es kesz :)
  • Strahd_
    A bauerek komolyan gondoljak te... :P
  • francois
    Nem úgy vettem észre, h gázos lenne, de megadom az IP címet és ellenőrizzétek le az lenne a legjobb.
  • Mighty
    Aha. Milyen neted van? Nem lehetséges, hogy azért mentek el, mert minden egyes lövésnyom csak 1 másodperccel az egérgomb megnyomása után jelent meg?
  • Solid Snake
    Mikor is hol is milyen néven? /majd hagyom magam lelőni / ha feljutok.......
  • francois
    Tegnap este csináltam egy servert, 5-20 honor szintig, jöttek is 10es arcok, de hamar kiléptek, pedig hagytam őket győzni meg azért úgy próbáltam úgy csinálni h kiegyenlített pontszerzés legyen, na mind1, sztem elindítok egy ilyet direkt kezdőknek.
  • Mighty
    Ez nem újdonság.
  • Ombika
    MEg van jopar fa....o csiter is,egyre tobb!! :(
  • Mighty
    Sok "profi" azzal szórakozik, hogy regisztrál egy újat és idegesítit a tényleg kezdőket.

Különös ismertetőjele: bauer-re végződik a neve.
  • francois
    Hogy lehet servert csinálni, csinálok olyat ahova csak 10-20 as honorok jöhetnek be, hát ez nem igaz h nem lehet játszani a profiktól.
  • Ombika
    Mikor rakattintasz 1 serverre kiirja,hogy milyen emberek vanna bennt,de bal oldalt aszem lehet szurni is,h milyen serverre akarsz menni!
  • Jinx4169
  • francois
    Van 10 honor pontom, azaz most kezdtem és az összes serveren ilyen 70-80 honorosok vannak és olyan ireálisan könnyen kinyírnak. Nincs esetleg olyan server ami iylen direkt kezdőknek van. Meg volt oylan találtam 3 arcot akik szintúgy 10-esek voltak, játszopttunk pár kört az tök jó volt, aztán beléptek ilyen 50esek aztán elrontották az egész hangulatot:)
  • Sadist
    Snakeplaint meg Interdictiont lehet játszani offline is botokkal, csak készülj rá, hogy nagyon fog szaggatni.
  • mascarun
    Ave!

Meg lehet oldani botokkal vagy valahogy azt hogy ne csak neten keresztül lehessen játszani ezt a game-et? Most egy ideig nem van netem és már hiányzik a játék.
    Tud rá eswetleg valaki valamilyen forma megoldást?
  • Zduuu
    " játszik --> idegeskedik, mert meghalik --> letörlik "
    nagyon LoL
  • CSUKA

Játék uninstall --> $:\Program Files ?\America's Army mappa töröl --> játék fölrak --> Játék indít --> pb-t bekapcsolod --> játék kilép --> ezt letölt --> pbsetup.exe futtat --> AA kiválaszt --> frisít --> pbsetupexe bezár a frissítés után --> START/futtatás --> beír services.msc --> a listában a 2 PBuster A és B szolgáltatás letilt --> gép újraindít --> játék indít --> játszik --> idegeskedik, mert meghalik --> letörlik
  • geri777
    Szerintem az már megy ....
  • Sadist
    .

Popódat is kitöröljük kakilás után, vagy az menni fog egyedül is?
  • geri777
    nem nagyon találtam :)

Akkor most miért dobki ??
  • CSUKA
    Látszik, nem látszik, látszik, nem látszik, látszik, nem látszik, látszik, nem látszik, látszik, nem látszik, látszik, nem látszik, látszik, nem látszik, látszik, nem látszik, látszik, nem látszik, látszik, nem látszik, látszik, nem látszik, látszik, nem látszik.
  • Ombika
  • Sadist
    Látszik az, ha nem faszari böngészőt használsz még villog is :)
  • N3TuddKi
    jól van már nem látszik a piros betű
  • Sadist
    FAQ-ban ott a PB kick rész, ajánlott olvasmány ilyen esetekben...
  • geri777
    Sziasztok most már 2.8.1 ezem csak minden serveröl kidob ilyen feliratal

KICk Notefication Typhoon[HUN] has been kicked for an unfined reason:
    YOU HAVE BEEN KICKED VIA PUNKBUSTER (FOR 0 MINUTE) ... RESTRICITAON:
    INDAEQUATE O/S PRIVILAGES

Miért?
  • CSUKA
    ill nem új bugok, hiszen a pálya maga az új.
  • CSUKA
    Levelet? Az új River-en is tudok mutatni pár új bugot.
  • CSUKA
    1, igen @ max 30 FPS
    2, igen, de XP-alatt több az FPS
    3, igen, csak pipáld be itt a 2.8-at: szerverlista
  • geri777
    Szaisztok hát most kimaratam pár verziobol de most jönnek a láma lkérdéseim :D

1. A 2.8.1 Az fogja vinni az én gépem ? Inter celeron 3200mhz -CPU s775
    1024 MB DDR2 Ram
    VGA intel GMA950 mem. max 224mb

2. meg az hogy Vistán fog menni nekem a 2.8.1

3. HA csak simán 2.8 cal szeretnék játsznai akkor leessz most szerver vagy nem ???
  • Marvin
    És mikor küldesz nekem levelet?
    Btw. többségében egyetértek, de azért nem ennyire rossz a helyzet.
  • N3TuddKi
    gratula
  • CSUKA
    Már készül. Csak keresik, hogy melyik motort tudnák a legjbban telerakni buggal.
  • CSUKA
    Kezdem azt hinni, hogy direkt a jobb játékosokkal akarnak ki *//**/*/ a dev-ek.

Miért nem lehet egymás után gyorsan megnyomni két gombot? K.va vicces, hogy eddig ha nem hasalt le elsőre a karakterem, akkor gugoltam és utánna hasaltam. Most meg ha nem akar lehasalni, ezért gugolni akarok először, de utánna meg fél óra mire engedi a hasalást.

Kihajolást sem engedi egyirányból a másikba gyorsan.

Azért, hogy ne lehessen hullátgyalázni, nem lehet ráhasalni a hullákra. Ha a hulla megakad az ajtóban, akkor nem lehet az ajónál kihajolni.

Marvin! Begurultam! Minek kellett hozzábabrálniuk... legalább a kihajolós bugot kiszedték volna, de neeemm.. azért mert kijavították a Hopstalroofbugot, máris új verziót kell kiadni?
    Csakmert minden 2.8 bug megmaradt...
    És a kószagolyókról mihír? Az direkt van benne? Mert én az Sounblasteremmel majd összetojom magamat, amikor lopakodás közben mellettem 5 cm-re becsapódik egy golyó

Már látom, hogy a köv verzióban a kihajolásbugot úgy javítják ki, hogy letiltják a kihajolást, lásd ATI árnyékok...

America's Army jelige: Az európai játékosok agya sorvadjon le amerikai játékos szintjére. Nem létezhet olyan ember a földön aki egy sec alatt 2x szeretne kihajolni!

Úgy is lehet gyorsan fegyvertváltani... ha nem gugolással, akkor ugrással. Minek erölködnek azzal, hogy a gugolás + fegyverváltást letiltották? A többivel még lehet csinálni ugyanúgy.

Akkor inkább csináljanak egy új motort az irányításnak.

Miket beszélek! Isten őrizz, hogy csináljanak. Még a végén mégrasszabb lesz az AA. Inkábbb lopjanak egy másik országtól ötleteket.

Arról nem is beszélve, hogy a 2.8.1 óta kékhalálozni kezdett a gépem.
  • tomas10
    már az emailt várom hogy betudjak lépni
  • tomas10
    jóvan