60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [HUN]Crassus

• [HUN]Crassus

• Prank
    hát tényleg csúnya az a roe :))
  • [Rush]
    NO COMMENT

• [Rush]
    Béke !!! :D

• [Rush]
    Nem szívesen ;)
  • Gfreiter
    LOL :D Na jó éjt allen!
  • [HUN]Crassus
    THx petya! ,de Rush időközben kisegített......
  • Prank
    biztos csak valami poén lesz (pl hospitalon a VIP lesz a télapó meg ilyesmi)...
    konkrétumokat akarunk...
  • Nyers
    Na dől hozzám az info:
    - Az Underwater Reactor csak álnév!!! LOL (lehet hogy a Sandstormé)
    - Az összes kinti AA forum a karácsonyi meglepivel foglalkozik! Remélem tényleg nem kacsa!
  • Nyers
    Na máshol is ez a téma:
    http://www.gamingforums.com/showthread.php?s=&threadid=102302
    Reméljük így lesz!!!
  • patacsi HUN
    G --> Code
  • Nyers
    Ja én meg hallottam a fórumon egy másik mapról az SF SandStormon kívűl, mégpedig a következőt: "Underwater Reactor"! Hooah!
    Habár én azon az állásponton vagyok, hogy inkább a régebbi térképekt növeljék meg! Nekem az jobban bejönne, én speciál CSAR SS-t akarok!!!
  • pet70000
    oksa, bro, megy ez nagyon gyorsan!!
    tényleg láttam a próbálkozásodat
  • Nyers
    Jó persze szerintem is szórakoznak!
    De legalább megszólalhatnának, hogy csinálják a bug és laghibákat javító patchet!
  • Gfreiter
    Birkabőr = Juhhéj!!!! :DDD De azt már nem hiszem, hogy idén kijön az új peccs!! És ez évről beszél? Másfél hét múlva lenne peccs??
  • Gfreiter
    :)))) Birkabőr!!!!!!!!
  • Nyers
    On behalf of the America's Army team, we'd like to wish all of you Happy Holidays.

As you settle-down with your families to celebrate this season, make sure you check in with AA.com regularly. Who knows? Santa may come early this year. . . . .

Na, ezek most készülnek vmire? Mert akkor le sem fekszem!
    Mondjuk bejelentik, hogy korábban kész lett a köv. patch, és most gyorsan kiadják! LOL
  • Gfreiter
    LOL, de az van, csak ez a kis lakat vagy mi nincsen :)
  • Tikal #24754
    nincs explorered öregem, akkor mivel böngészel? :)
  • Nyers
    Nem látszódnak az új hozzászólások vagy mi? LOL
  • Gfreiter
    Patacsi :)))
  • Gfreiter
    Erről a múltkor valakik fecsegtek valamit game közben, asszem egy Admint kérdezgettek erről, de már nem emlékszem hogy mit.A lényeg, hogy nem az új peccsről beszélt az admin, hanem vmi másról. ÉS ez még akkor volt, amikor kijött az SF. Vagyis ha nagyon akarták volna, berakták volna az SF-be.
  • Nyers
    Erről már volt is vita a hivatalos oldal fórumján, ott is kiszurta valaki. Semmire se jutottak, senki nem érősítette meg, de nem is cáfolták!
  • Gyadi
    A köv. peccsben min. 1 új map:
    Itten :D
  • Gfreiter
    Nem tom, nekem nincs ilyenem...
  • Gfreiter
    Van ott a távolban egy kocsi is, aminek ég a fényszórója? Mer ha igen, akkor túl messzire mentél. Valahol ki kell menni a vízmosásból balra. A lényeg, hogy amikor őrtorony van a közelben, akkor a bokorba kússz, de amikor nincs őrtorony, csak sima őrszem, akkor ne a bokorba menj, hanem a másik oldalon, mert meghallja a bokor rezzenését. Én egyébént nem a vízmosásban mentem végig, csak megkerültem a nagy sziklát, és a szikla mögött felmentem balra.
  • Davidsned
    Na jó elmegyek a vízmosásban balra és megyek egy csomó ideig a "b" pont felé amíg el nem érek egy hídhoz. De a hídon van egy őr aki azonnal észrevesz ha át akarok menni a híd alatt. Na itt merre kell menni?
  • Tikal #24745
    Internet Explorer
  • MarkBlade
    A JAy és Néma Bob -ban.. :) Nagyon frankó ahogy a vibrátorral fénykardozik..
  • Gfreiter
    Hát, az egész eddigi életem sajnálom. Elbasztam az egészet, szal ennyi. Meg ezután is szar az egész, szal leszarok mindent. Miben játszik Skywalker? Mi az az IE?
  • MarkBlade
    Ja és Skywalker is játszik benne.. :)
  • Tikal #24741
    ne sajnáld
  • Tikal #24740
    huha, van az IE alján ilyen kis csik ahol kirja hogy biztonságos mod egy kis lakattal, meg ha ráviszem egy linkre akkor annak az elérését, de most nincs nekem olyan, hova lett?
  • Gfreiter
    Ááá, én már csak ilyen maradok. Sajnos a gyerek/kamasz korom kissé elbaszódott. Me fasz voltam... És sok minden kimaradt az életemből. Pl ez is :(
  • Tikal #24738
    ne szomorkodj, még bepotolhatod
  • Gfreiter
    Életemben nem hallottam erről :) Hát, én már csak ilyen vagyok :(
  • Tikal #24736
    vazze hol nőttél te fel?
    Jay and silent Bob
  • Gfreiter
    Ammegki?
  • Tikal #24734
    de tudod mit? legyél inkább néma bob :)