60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Ott a Loverz oldala, ott biztos regelve vannak... Legalábbis Kisbruno és Patek :P ;)
  • hykao
    Az, hogy ismeretlenül ilyen hangnemet ütsz meg, szerinted a kúltúra része?
    Vagy nem jól emlékszem, hogy ki volt az aki elvitte a beírogatás fonalát a mocskolódás felé???

A haverjaimnak azért nem privát üzentem, mert nincsenek regisztrálva! Csakis nekik és senki másnak nem szólt!

Amúgy bármikor, bárki elé odaállok, vállalom amit teszek, mondok.
    Ha nagyon akarod bármikor összefuthatunk!!!
    De még mindíg te vagy az aki mocskolni kezte a másikat!
  • Gfreiter
    LLLLLLOOOOLLLLLLLLL WÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁÁÁÁÁÁ
  • [HUN]Crassus
    LAS RULEZ!!
  • [HUN]Crassus
    Rush!! már te sem leszel QRush!:)))
  • Gfreiter
    Nem Patacsival kéne vacakolnod, akkor mi sem vacakolunk a "privát" üzeneteiddel (már ammennyiben a #24777 priviben ment). Mellesleg köszi a LAS-t, és téma ezennel GESCHLOSSEN!!!!!!!!!!!!!! Egyébként a haverjaid sosem jártak erre, de ismerjük őket, és átadjuk üdvözleted! BK!
  • Nyers
    Hú de ciki!
  • [HUN]Crassus
    Vissza neked is L.A.S. patacsi!!
  • [HUN]Crassus
    én sem értek egyet ezzel a névnemváltoztatásos izével.Még jó ,hogy nem váltottam pedig most akartunk poénból az
    -(xSU)-The_Good
    -(xSU)-The_Bad
    -(xSU)-and_the_Ugly
    lenni Stravval meg Fricivel,peersze csak pár napra mák,hogy nem írtuk át.......
    Sajnos Ragtapasz ráfázott......-(xSU)-NoOb marad örökre.
  • Gfreiter
    A LAS viszont teccccciikkk :DDDD
  • hykao
    Na figyelj!
    Sajnálom, hogy tényleg mindenki az én 3 haveromnak címzett üzenetemmel van elfoglalva.
    Mégegyszer, bár tudom, hogy szándékosan értetlenkedsz:
    -Először is még nem voltam olyan irodában, ahol ne engedhettem volna meg magamnak bármilyen hangnemet (ha akartam volna), ezt csak arra írom, hogy én nem itt (főleg, hogy nem itt ebben a topicban) akarom kiélni a trágárságomat.
    Nem is szoktam általában így ismeretlenül ilyen hangot megütni, amíg nem találnak meg. Lásd: a#24832-es milyen beszólásra ment.
    A haverjaimmal más a helyzet, olyan hangot ütök meg velük, amilyet én is megengedek nekik.
    -Az is lehet bunkóság (mert nem csak a trágár stílus lehet az), hogy az én személyes-privát üzenetemmel ilyen szinten foglalkozik bárki is, személyeskedő hangnemben, néhol pofátlanul!!!
  • patacsi HUN
    jut eszembe. ha a guruk fércelik majd az americasarmy.hu fórumot, kell bele "F6" is... nagyon hasznos néha :))
  • [HUN]Crassus
    JAJJJJ MÁR !!!!! STOP IT!!! Karácsony van Vazeee!!!Béke és szeretet!!! Capis?
  • Gfreiter
    F6 wazze...
  • Dexa
    na te kis nagypofájú...
    nagyon remélem pest közeli vagy mert úgy hamar össze is futhatunk és élőben is megbeszélhetjük merre hányadán állunk...
    na ha élőben is ekkora a pofád akkor OK, egyébként kuss legyen...

piszkosul nem érdekel senkit sem hogy mit vakkantasz ide, de mégis 1 bizonyos kultúrális szintet (vagy ilyeneket ne káromkodjak neked hogy kultúra...?) is jó lenne betartani...
  • patacsi HUN
    mind a két üzletem zárva van :) az emberek szabin vannak és költik a 13.havi fizut én meg fórumozgatok, mint minden nap. (munkanapokon is :)) ) szar nekem... ha észrevetted nem kötekedem, csak véleményt nyilvánitok :)) ha nem lesz smiley akkor veszem komolyan az egészet...
  • hykao
    Milyen jó, hogy már magaddal is szót váltassz!
    LOL
  • hykao
    milyen irodában, ahol te most vagy?
    amúgy ki szólt hozzád, te vagy a Dexa is?
  • patacsi HUN
    valaha támogatták a klánok szerveződését ??? nem tom...
  • patacsi HUN
    szar lehet, hogy az irodában nem lehet ezt, és itt kell kiélned magad. sajnállak... :(( hüpp, hüpp
  • Nyers
    Sztem közfelháborodást fog kelteni és visszavonják! Én is úgy gondolom, hogy ökörség, semmi sem indolokolja, hogy tiltsák be a névváltoztatást!
  • patacsi HUN
    uúuú
  • patacsi HUN
    néézd milen kultúráltan voltam bunkó :))))
    (nem célozgattam ;) nem kiforgatni a szavaimat...)
  • hykao
    Vigyázz a pofádra, te köcsög, így on-line is!!!
    Hogy azt a teleszart anyádat nem baszod teherbe!

Az, hogy a haverjaimmal milyen hangnemben és hagsúllyal cseverészek, még nem jelenti azt, hogy minden szarházi -ismeretlenül - ilyen hangot üssön meg.

Majd, ha ismerjük egymást jó ideje, talán megengedheted magadnak...

Amúgy mégegyszer: Aki nem kisbruno, rezes, vagy patek, ne érezze magáénak a beírásomat!!!
  • patacsi HUN
    ló..sz a se..edbe Crass ;)
  • [HUN]Crassus
    A hyako-s dologhoz meg annyit én is szoktam poénból ilyeneket mondani a barátaimnak.....Szóval nem fikázta őket csak poénosan kívánt boldog karácsonyt nekik.
  • hykao
    Legalább helyesen írtad volna le a nick-em, te zeneszerző palánta.
  • Dexa
    sok baromságot csinálnak mostanában a DEVesek...
  • Gyadi
    Ezzel azt érik el hogy nem fog nőni a klánok száma, olyan gyorsan, mint eddig volt...
  • Gyadi
    Jaja, ez elég gáz :(
  • [HUN]Crassus

És ha valaki klánt akar váltani?? és mondjuk a klánnak az a feltétele,hogy az ember legyen mondjuk minimum 50-es honorú?? akkor majd 1 -év múlva beveszik??.mert ugye az új klánelőtagos nevével csk 10-es lehet.........
  • Nyers
    Na, hogy a témánál maradjunk, tegnap megerősítették:
    Bacchus made an announcement this morning regarding User Name changes, stating simply, "Users can no longer edit their (game) UserNames." Mighty-nak jó volt a szimata!
  • pet70000
    Peace, bro....
  • Dexa
    te kezdted L itt a dolgot...
    ilyen kis faszkarók nem hiányoznak ide...
  • Gyadi
    F6 for free L.A.S. :DDD
  • Gyadi
    Nehogy összekeverjük az A.A.-val vagy az A.S.A.P.-vel, esetleg a V.I.P.-el :D
  • [HUN]Stravinsky

-(xSU)-Stravinsky has initiated a vote to kick hyako for this reason: Player has used foul or abusive language.
    Hit <F6> to vote yes. [3] votes required.
  • Slow
    bázzz mekkora helikopterek vagyunk ;)
    LAS
    és BUÉK
  • pet70000
    bázzz, újabb rövidítést kell megjegyezni .....
  • Gyadi
    Lófaszt a seggedbe Hykao :D