60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Slow
    bazz megilyed...=)
    szal megijed...<-- nehogy valaki rosszul tanulja meg :P
  • Gfreiter
    Olvastam :DDD
  • Slow
    jaj dexa nem lenne baj, ha megosztanál velönk dolgokat, de te annyira tudsz harapni, hogy mindenki bepöccen... nem is tudom, hogy ezekkel a beírásokkal mi a célod, mert ugye nem gondolod, hogy akinek írod, az megilyed és elsunnyog....?????
  • Gfreiter
    BOCS!
  • Gfreiter
    Na kakaskodás off, mindenki, aki eddig csúny szót használt, írja ide egy szóban, hogy "Bocs"! Mivel én eddig nem írtam, akkor most írom: KURVA PICSÁBA!
  • [HUN]Crassus
    annyi kérdés nem merül fel ami nagyon szorosan az AA-hoz kapcsolódik ezért valahogy életben kell tartanunk a fórumot
    amúgy meg mindegyikben ez megy..........
  • Slow
    jaj bazz
    de nagyon otthon van mindenki....:/

amikor előszőr írtam ide, még nem armyztam, csak láttam ficseket, hogy ide ír, és azt írtam neki, hogy
    "lol fics, te már army? gyere RvS-ezni is!!"
    na most erre kaptam az oktatást, hogy itt "le lol-ozom" az armyt és húzzak vissza a saját fórumomra....
    persze bepöccentem ment a flame meierrel, de rendeztük aztán és kiröhögtük magunkat...:)
  • hykao
    Én pesti vagyok, nem írtam, hogy nem (XVIII.ker Havanna Ltp. és környéke), ha úgy érzed, hogy van miről beszélni, most tegyük, ne 26 után, mert most basztad fel a vérnyomásom 300/200-ra - úgy érzem igazságtalanul.
    Küldd el a számod privátba, és felhívlak, ha úgy érzed, hogy neked van okod felhúzni az orrodat.
    Allergiás vagyok arra, ha ilyen hangnemet ütnek meg, fenyegetnek az ismeretlenség homályába burkolózva, és úgy, hogy egy rossz szót nem szóltam se hozzád, de igazából máshoz sem.
  • Gfreiter
    Milyen vita? Hol van itt vita? Sőt, mi az, hogy vita?
  • Dexa
    úgy látom akkor hagyom is teljesen ezt a fórumot...
    nem csak olyankor írok ha "gáz van itt"...
    írhatnék én is sokmindent ami nem ide való de annyit nem írok mint mások... már nem is fogok, mert ennek a vitának sincs értelme...
    belátom, az előzőnek sem volt sok, de ez van...
  • Gfreiter
    Patacsit bántották, és azt már én sem engedem, mer asszem, hogy itt ő az egyik, aki tényleg nem érdemelte meg soha, hogy lehurrogják, csakúgy, mint Kutyika! Mondjon bárki egy alkalmat, amikor kettejük közül bármelyik rosszindulatú volt bárkivel. És azt én tökéletesen megértem, hogy egy felnőtt ember esetleg kulturált nemtetszését fejezi ki, ha hirtelen vki berobban, és obszcén kifejezést használ. Én hykao helyében először szóltam volna, hogy sziasztok, ha látja vki a három haverom erre, üzenem, hogy LAS, és utána ötven szmájlit begyűrnék mögé.
  • Mighty
    Ha nem tolti be automatikusan a sniper kikepzest, akkor manualisan tedd.
    Konzolban beirod "open m24_range" (idezojelek nelkul!)
    Ha a masodik sniper kikepzest se akarja betolteni, akkor konzolba ezt ird: "open m82_range" (idezojelek nelkul!)
  • Slow
    vicces a hangom, lehet lol-ozni ;)
  • Slow
    so so...
    egyel...
    qrva vájrusz...
    nincs fenn a torkomban a norton antivir sajni...;)
  • Prank
    ja, ez komoly kérdés volt... lol visszavonva...
  • Dexa
    én se pesti vagyok azért írtam majd felmegyek...
    26 után szabad vagyok...
  • Prank
    LOL
  • [HUN]Crassus
    Jobban vagy már Slow?
  • Slow
    döbbenetesek vagytok...

mé' nem lehet poénra venni amit hykao ír?

dexa, te csak akkor írsz ide, ha látod hogy flém van és lehet dobni olajat a tűzre...
    nem bántottak itt senkit (gyadit se), tehát nem kell senkit megvédeni...

hykao egy harcos, ha csesztetik harcol...;)

peace
    ja és
    L.A.S.
    ;)
  • Gfreiter
    Mert gondoltam a két kérdést megválaszolom egy hozzászólásban. De látom naon kényszerítesz az offra :))
  • Prank
    jó, de ezt miért nekem mondod?
  • Gfreiter
    Ja, én úgy értettem, hogy megvan a 36-ja, de mégsem "kapja" meg a mesterlövész címet. Nem ittam, ma még vezetek. Asszem. Bár lehet, hogy inkább iszom és ma már nem vezetek. Még nem tudom.

Na szal ez itt a bűvös gebasz, amit mindig szoktam az újoncok figyelmébe ajánlani. Tréning után amikor megkérdezi, hogy elmentse e a personnel jacketre a mittoménmit, akkor nyomsz egy Continuet, majd amikor azt monjda, hogy elmentve, térj vissza a menübe, akkor cseles módon ott van bal alsó sarok a menu gomb, jobb alsó sarok a Continue gomb. Ravasz. Szal haa Menut nyomod meg, bas*hatod az egészet, úgyhogy a Continuet nyomd meg minden esetben!!!
  • hykao
    Nem tudok írni sem? Miről is van szó?
    Tudod mit, épp megyek mindjárt a belváros felé, hol vagy?
    Odamegyek bárhová Pesten belül, leülünk a gép elé, és megmutatod, hogy hol kezdtem én a mocskolódást, és, hogy mi a baj a helyesírásommal.
  • Prank
    anyukám azt mondta, hogy nem szabad csúnyán beszélni bazmeg
  • Dexa
    de ez a nyomott itt írogat patának is amkor ő nem is szólt be neki, szal nekem írogathatna itt egyedül, de nem...
    na mindegy
    akkor inkább lépek gamelni
  • Prank
    gfreiter te ittál?:)
    megvan a 36-ja csak nem tud tréningezni a mesterlövész pályán:)
  • Gfreiter
    De Patacsi akkor is nyista wázz...
  • MarkBlade
    Hadjátok már abba.. ez tök gáz.. nem elég hogy lépten nyomon azt utcán nyomják a hülyeséget az emberek de már a fórumon is? KArácsony van!! Vegyéták már észre!! Ilyenkor tejet kalácsal kell enni nem csesztettni egymást!! Kézfogás puszi és felejtsétek el! Gyerünk Békeeeeeeeeee......
  • Dexa
    bázz...
    nem tudsz még írni sem azt' még patának is lököd a rizsát amikor ő sem kezdegetett, csak normálsian válaszolt neked?
    bázz...
    kapj már az agyadhoz azt' takarodás innen...
  • hykao
    Nem kóstolgatok én senkit bazzeg...
    Na ne hülyéskedjünk már!!!

Én kezdtem a mocskolódást, melyik beszólással bameg???
  • hykao
    eg=egy
  • hykao
    Tényleg nem érzem, hogy magyarázkodnom kéne, talán pont azért, mert ez itt eg FÚRUM!!!
  • hykao
    Azt nem ismerem azért ide ment, mert tudom, hogy szokták olvasgatni ezt a topic-ot!!!
  • Gfreiter
    Mert Ha a 40-ből eltalálsz legalább 36-ot, az azt jelenti, hogy akkor mehetsz a mesterlövész kiképzésre :)
  • Dexa
    te kezdted a mocskolódást...
    Gyadit se kóstolgasd itt sem...
    ok, akkor megbeszélünk majd vmi talit pesten azt' lökheted a rizsát élőben is 1000L...
    1*ű lett volna ha nem ide vakarod be ezt a szar hozzászólásodat hanem pl sms-ben küldöd L nekik...
  • Gfreiter

Crass:
  • Davidsned
    Miért van az hogy a Marksmanship (lőgyakorlat) trainingen eltalálok 36-ot és mégsem kapom meg a mesterlövész traininget?
  • hykao
    Nem vacakolok én se a patacsival se senki mással bazzeg, ki a fasz szólított meg másokat a 3 haveromon kívül?
    Nem kívántam ezzel a topic-kal foglalkozni, csupán egy üzenetet írtam be.
    A többi mind csak válasz volt már, a személyeskedő megszólításokra!!!
  • [HUN]Crassus
    Hykao vs. Dexa full kontakt challenge RTL Klub Boxklub tonight at 9:00pm
  • patacsi HUN
    a privát üzi az nem nyilvános. és télleg nem értem miért kell ez, mi szükség van erre, miért nem válaszoltad az első kritikára azt, hogy bocsi a hangnemért uraim... tudom nem kell magyarázkodnod, de én azt tenném ha egy nyilvános fórumon cselekednék hasonló módon. de nem vagyunk egyformák, nem is lenne jó...