60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Davidsned
    Nekem ma sikerült! Amellett hogy 36-ot kilősz a 40-ből, 1-et sem szabad tévesztened (úgy értem, mindenképpen ki kell lőnöd az adott célpontot)!
  • GabiWong
    Ok, kösz a tanácsokat.
    Egyébként mire jó a mesterlövész tanfolyam:) ?
  • zotyesz
    Ha az M24-el lősz, akkor a céltáblák jobb szélére célozzál, mert a puska kicsit balra hord. Az M82 esetén pedig az aknagránát alsó felét vedd célba.
  • Gfreiter
    Egyébként ez a játék igen realisztikus, Az, hogy a célpont a célkereszt pontos mértani közepén van, az még nem jelenti azt, hogy a golyó oda is megy. Korábbi sikertelen próbálkozások fiogyelembe vételével lehet számolgatni, próbálkozni. Mondom, nekem a gránátvető, vagy bomba kilövésénél a racionalitással ellentétben az aljára kellett céloznom, sőt, talán még az alja alatti földre céloztam asszem, és akkor sikerült.
  • Gfreiter
    Hát... asszem mindenkinek :) Köszi Patacsi. De az én honorom nem nőtt, és nem lett több pontom se. Biztos csak nekem felejtették el elküldeni a karácsonyi ajádék pontokat :( Brühühü..
  • GabiWong
    Sikerült már valakinek a sniper-es céllövölde ??
  • Mighty
    Nm. Sok sikert.
  • GabiWong
    THX
  • Mighty
    A #24884-as irasomat olvasd el.
  • GabiWong
    annyit lőttem és nincs egnedélyezve
    ...
    ienkor mi van ?
  • Frenk
    Mesterlövész kiképzéshez nem honor kell, hanem hogy az alaplövészeten legalább 36-ot lőjj (40-ből)
  • GabiWong
    Sziasztok.
    Mennyi honor kell, hogy engedélyezve legyen mesterlövész kiképzés?
    THX
  • zotyesz
    Az Experience pont, amit a játékban mint score-t látsz. Ezzel jön (vagy megy) a honor. :)
  • Davidsned
    Na még egy hülye kérdés (remélem ez lesz az utsó): Hogyan kell szervert csinálni, ha lanon szeretnék játszani?
  • kisbruno
    HYKAO,neked is kellemes ünnepeket kívánok és mindenki másnak :))
  • Nyers
    Kösz, de az én fejem sem káptalan ám! LOL
  • Gfreiter
    Wázz... m82
  • Gfreiter
    m24 szürke bábú, m28 szürke gránátvető
  • Gfreiter
    Nem kell semmit csinálni, csak ellövöldözni a skulókat. Ha elfogy a skuló, akkor automat mész a vizsgára. Ha nem akarsz gyakorolni, akkor lemész a pályáról, és akkor is automat mész a vizsgára.
  • Nyers
    Na, azokat a piros szarokat nyugodtan lőjjed, nem számolja! Aztán mikor kilőtted az X. golyót, akkor szól, hogy most egy lövésből kell eltalálnod, egy igen nehezen észrevehető célt( ha jól emlékszem egy fel nem robbant bombát)! Pásztázd a célterületet, megtalálod és kilövöd, sima ügy!
  • Davidsned
    Mit kell csinálni a mesterlövész training első pályáján a teszten? Pls help valaki...
  • Gfreiter
    Na mintha itt nem lenne mindenkinek rendbetenni való dolga, lol. Hát remélemn gyakrabban látunk majd itt! Mi az az 5000 exp pont?
  • zotyesz
    Kellett némi idő mire rendbekaptam pár dolgomat. :) Ezzel még nem végeztem, de az ADSL annyira felvillanyozott, hogy újra itt vagyok. :)
  • MarkBlade
    Ügyfeleket szolgálok ki.. na ne tessék semmi rosszra gondolni!!
  • Gfreiter
    Sajna... :) Mit csinálsz?
  • Gfreiter
    Szia Zotyesz! Hova tűntél? Gratulálok az új elérésedhez! Mi az, hogy 5000 exp pont?
    Davidsnet! A kiképzésnek 2 része van. Egyik, amikor gyakorolhatsz, és ilyenkor ha sikerül eltalálnod egy bábut,akkor azt mondja, hogy jól csináltad, a másik, amikor vizsgázol, és akkor csak egy lövésed lehet. A vizsgán elmondja, hogy mit kell eltalálnod. Az egyiken asszem egy ezüst színű bábut kell eltalálni, a másik meg asszem valami ezüst színű gránátvető, amit el kell találni. A gránátvetőnek az aljára célozz.
  • MarkBlade
    Én dolgozok.. egész nap.. meg holnap is.. tessék sajnálni..
  • SACA_(HUN)
    Nah nem játszik senki sem?
  • MarkBlade
    Ezt a tápot... :)
  • zotyesz
    Hali!
    2 hírem van:
    - Tegnap hívott az Invitel, hogy dec 31-ig bekötik végre az ADSL-t. Vége a 400-500-as átlagpingnek. :)
    - Ma regeltem egy új katonát, és megcsináltam a kiképzést. Ugye 10 honorról indul a játék, és 15 kell az SF-hez. Viszont működik az SF kiképzés is. Megnéztem az accountomat, és kiderült mi a karácsonyi meglepi: 5000 exp. pont. :)
  • Davidsned
    Megkaptam a mesterlövész traininget. Biztos én vagyok a hülye, de mit kell csinálni, amikor elindul a teszt? (Ha kilövök egyet, akkor azt mondja rosszul csináltam. Miért, mit kell csinálni?)
  • Tikal #24944
    ugy tudom nincs még patch, de igértek egyet, bika gép kell hozzá sok memoriával, amugy gyönyoru játék... :)
  • [HUN]Crassus
    Off(sorry)
    Tikal!na megvan a LOck on!!pecs van már hozzá? kipróbálom........
    On
  • Gfreiter
    Láttam :) Vidin megvan... Szal honnan szedted le? Nekem tetzsenek az olyan csajok. Nem azér hogy büntessen, inkább azér, mer jó érzés, amikor egy böszme nagy állat megadja magát, LOL
  • Tikal #24941
    nem a zene hallgatás bosszant, persze az is mikor nyomom a zenétr ezzerrl és le kell kapcsolnom, hanem az zzavar hogy a régi gépem fele ilyen bika volt szo szerint és az meg birta, sőt még a 750-es duron is birta 256RAM-mal... ez meg nem vááá :)
    csak kisiparos vagyok, amugy jo munkásembernek érzem magam

Crassus, épp most szedtem le a hét mesterlövészt, sajna a jo a rosz és a csuf nincs meg....
    G ezt a filmet láttad legalább? :)
  • MarkBlade
    Mert ők keménykednek veled és nem forditva.. Büntes baby büntesssss...
  • Gfreiter
    Nekem bejönnek a kigyúrt pinák, nem tom mér... szal ha tucc ilyet, csak szólj ;)
  • Gfreiter
    Tikal, nálam az írás kb 5 percig tart, addig max nem hallgatsz zenét/nézel filmet :) Vagy nagyüzemben nyomod?
  • Slow
    én nem buzultam, rólad beszéltem, meg egy izmos nőről ;)
  • Gfreiter
    Milyen film? Tud vki jó helyet ahonnan lehet filmeket letölteni? Csak azt ne mondjátok, hoyg warez oldalak, mert azt én is tudom. Konkrét jó warez oldal (esetleg ingyenes :) )