60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Simán!! Örült jók ezek a csajok! Viszont ha szorulásuk van, akkor az enyéimnek kevésbé fog eltorzulni az arca, mint a te kis hamvas hamupipőkédnek...
  • hykao
    ok.
    hetente egy-két alkalommal beszúrok - nem csúcsidőben - valami jót.
  • Tikal #25055
    ne izélj már, szerinted elbirná az a topic? szerintem nem, de probáljátok ki
  • Gfreiter
    Ja, és LAS

• Gfreiter
    Maj néha azér kukkants be, ok?
  • Gfreiter
    Mi vaaan?? Simán a legjobb nők. De télleg naon off! Hykao, betennéd ezeket oda is?
    Dr. Zotyesz! Osztom Patacsi véleményét :))
  • Nyers
    És miért, világosíts fel? :)
  • hykao
    Na jó.
    További jó L.A.S.-t és SE.NY.-t mindenkinek...
  • Tikal #25049
    áá, ezzel oda nem állithat be, rögtön kirugnák
  • zotyesz
    Köszönöm-köszönöm. :D
    Egyelőre még csak pofázom, majd ha bekötötték az ADSL, ami feltehetőleg 29-30-31én lesz, majd akkor jövök harcolni is. :)
  • Tikal #25047
    naa, elég legyen már a képekbol mert ez már sok lesz ebbol az izéből...
    G, kivánok neked guvado szemeket :)
    sok lesz már az offom, grr
  • Nyers
    Emberek, mindenkinek tetszenek a képek, jól esnek a szemnek, de erre ott van a Veszett jó csaj fórum, kéretik oda nyomatni a képeket, ha lehet!
  • zotyesz
    Hát, ha jól emlékszem 30 volt. tényleg csak IF-et lehet választani, de már csak 5000 pont kérdése, és nem csak a teljesített kiképzések között lesz a SF. :)
  • Gfreiter
    Nem bííírom, hagyd abba plííííz....
  • Gfreiter
    Hát pont ez az!! Rászorít, és már ketté is áll a szemed :)) Az a jó ha rászorít, az a jó ha rászorít....
  • hykao
    Naaa...

• Tikal #25041
    majd kapsz te HP-t mikor rászorit a töködre
  • Gfreiter
    De hát miért? Nem volt jó a régi? Hány honorod ugrott?
    Hykao! 1000 thx a képekért :)))
  • patacsi HUN
    Nem, nem, a miki ajándéka az volt, hogy visszatértél :)))
    má bocs, a seggnyalásééé ;)
  • Gfreiter
    Nyet, ez az igazi HP!! (Harcos Pina)
    Hykao, nekem is így volt a hotelban,de az sajna annyi :( Az naon kira volt!
  • Gfreiter
    Nyet, ez az igazi HP!! (Harcos Pina)
    Hykao, nekem is így volt a hotelban,de az sajna annyi :(
  • zotyesz
    Mert vatta új katonát kreáltam az új kapcsolathoz. :)
  • Gfreiter
    Mehetsz SF-re, csak nem választhatsz SF katonát, csak IF-et. Az is jó, ott van az RPG. De mér van neked csak 10 honorod?
  • Tikal #25034
    nézd már milyen álla van, mint vmi rajzfilm figurának, a felső kicsit photoshopos, ot még el is tuntettek ezt azt, de a fehérnemus megint csak transz gyanus,szvsz
  • hykao
    Szerencsére én kifogtam egy olyat, ami közel van, van saját kulcsom, akkor megyek amikor akarok, és havi 1500,-
  • Gfreiter
    JESSZUS JESSZUS!!!! A NAGY Ő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Gfreiter
    Azt nem mondtam, hogy fejre tök mindegy milyen, csak azt, hogy ez a kaliber nekem bejön. Láttam már gyönyörű kis csajszikat 8-10 évvel később. Persze van olyan, aki ad magára, és elmegy kicsit kondizni. Nem aerobicozni, kondizni! Mer sztem az aerobic önmagában nem sokat ér. Ismertem aerobicos lányt, aki ráadásul még edző is volt, azt olyan csoffadék volt szegény, hogy el se hittem, amíg nem hallottam, hogy edző.
  • zotyesz
    Ja... Az SF-hez nem kellene 15 honor? Pár órája megcsináltam az SF kiképzést a 10 honorossal, és engedne SF pályákra is. Lehet, hogy ez volt a Mikulás ajándéka?
  • hykao
    Szerinted tényleg olyan feje van?

• patacsi HUN
    Zotyesz papa ez jó hír :))
    az 5000 pont alapból jár az új accountokhoz 5000score=10honor :)
  • Gfreiter
    Hát felénk csak ez van. Annyira nekem se jön be a "csili-vili", jobban szeretem a kis eldugott, pár fős edzőtermeket, de ami volt itt egy hotel alagsorában, az megszűnt! LAS mindenki!! LOL :DDD
  • hykao
    Inkább részesítem előnyben a kevésbé csillogó termeket, és igazából jobb egyedül edzeni.(vagy olyan társsal aki alád dolgozik)
  • Tikal #25025
    és az izomagyuval mit csinálsz? ha rendes a csajod akkor edz mellre és nem fog neki logni 10 év mulva, nem kell ahhoz szétgyurnia a testét, pff
    milyen feje van annak a vörösnek? meg látnám vhol azt hinném vmi köcsög transz vagy minek nevezik magukat
  • hykao
    Ja, de én nem szeretem a csili-vili termeket, mert sok csaj (és madár) csak lötyögni jár le, és sokszor eldumálják az ember idejét.
  • Gfreiter
    Na nem mintha látszana rajtam Bár az a sokszor 2-3 hónap csak megvan még valahol :)))
  • patacsi HUN
    ez még folik itt :)) ez teccik :) utálom amikor 2-3óra van a hozzászólások között :)

Hykao mester én csak szolgálom a mi kis ÖSSZETARTÓ közösségünket ha tudom(lásd aláírás). én pl. Gyadi "védelmében" kapcsolódtam be az eszmecserébe (bár nem volt rászorúlva, de nem bírom ha packáznak a barátaimmal mégha on-line is) és ezzel nem nyaltam a seggét asszem. és szerintem Slow sem a tiedet...
    ha nyomni akarod a gémet szivesen segít (hosszú i :)) rendszeresen elhagyom laptopos betegség)bármelyikünk. kipróbálhatod vagy visszaolvashatsz bátran.
    addig is LAS (még nincs levédve ;)
  • Gfreiter
    11 ker Gamma
  • Gfreiter
    Az átlag nő meg ugye jó csaj, stb, de előbb utóbb elcsoffad, és akkor majd megnézheted magad, hogy te egy jókiállású csóka vagy, oldaladon egy lógócsöcsű zsírszalonnával, kb 50 éves korodban. Na én akkor inkább az izompinára szavazok :)
  • zotyesz
    Most, hogy így mondod, kellene újra edzeni. Hová is jártál? :)
  • Gfreiter
    Aki járt vlaha kondizni, az tudja, hogy milyen jól tudnak kinézni :) Ahova én jártam, ott rengeteg ilyen nyüzsög még most is :)