60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • hykao
    Semmi, tetszenek a puhább testűek is, csak velük kapcsolatban több az esély egy reggeli meglepetésre...
    Amúgy ez ki?
  • Nyers
    Hát ezt nem értem! Én csak azt szeretném elérni, ha az Army fórum valóban az Army-ról szólna! Egyelőre az első célom, hogy a hozzászólások 50% ezzel a témával foglalkozzon, tudom ez elérhetetlen! LOL
  • Tikal #25095
    szal akkor mi az a nagy meglepi? lesz patch vagy vmi? 5000 ponttal mire megyunk? :)
  • Tikal #25094
    tényleg igaz, befejeztem, izlések és pofonok, nekem nem kellenek pofonok
  • Tikal #25093
    lánykori képét nem teszed be, meg csecsemő képét? anyád láttad már 10 évvel ezelőtti képen? gondolom fel sem ismernéd... szal ez már más tészta
    szal maradjunk ennél a csajnál, de őt csak példaképpen tetttem be az izomtestuek ellenében....

mi bajod ezzel? :)
  • Gfreiter
    Sry. Mi van, kezdődik valami jó film?
  • Nyers
    Emberek, szebben nem tudom mondani, kéretik a képek a Veszett jó csaj fórumra feltölteni!!! Kérlek szépen, ok?
  • Gfreiter
    Ájájj.. kicsit megijedtem... Slow, mit mondasz? :) Vágül is ha úgy vesszük minden nő ronda reggel, és mindegyiknek bűzlik a szája. De ez már télleg eléggé off
  • hykao
    Az alsó képen nem rossz...
  • hykao
    Ittvan neked Tyra Banks retus nélkül:

• Gfreiter
    Bevallom velem ez már megtörtént a valós életben... De psssszt, meg ne tudja...
  • hykao
    Azért nézd majd meg szülés után, vagy csak simán ébredés után, smink nélkül.
    Ja, meg retus nélkül.
    Az embert nagy meglepetés érheti.
  • Gfreiter
    Ja, ő az? Hát végül is nem rossza csaj, bár én a szőkéket, szőkésbarnákat szeretem. Végülis pina pina... :) Elismerem, ő se rossz csaj :)
    Zotyesz, ha megin eltűnsz, goromba leszek.
  • zotyesz
    Ez meg mindenkinek megy:
  • Tikal #25083
    nem csodálom hogy nem tudod ki az, de lentebb már betettem egy képet rola, guvadjon ki a szemed
  • Gfreiter
    Wázz ez zotyesznek ment...
  • zotyesz
    A lakóhelyem jó, csak egy helyen van éjféli mise, így odamennek ők is. Tudod, szabad vallásgyakorlás. :) Lehet idén inkább elalszom. :)
  • Gfreiter
    Nem jobb! Meg különben is az ki? :) Slow! Qrva nagy LOL :DDDD
  • Gfreiter
    WILLKOMMEN KAMERAD!!!

• Tikal #25078
    hát ez már jo farago, de tyra banks még mindig jobb :)
  • hykao
    Vagy inkább ez?

...
  • Tikal #25076
    Amugy WELCOME BACK zotyesz!
  • Gfreiter
    Há mér, hollax te? Helyi kisebbség? Atyavilág! Á Hykao, itt mindenki naon szereti egymást, és ezért is harap itt olyan hamar mindenki, de ha látjuk, hogy jó szándékú, akkor bevesszük magunk közé, és segítünk neki! Már csak Dexával kéne esetleg kibékülni... De majd.
  • hykao
    Tessék:
  • Tikal #25073
    mennyi helyesirási hiba...
  • Tikal #25072
    nagy testú pandákat vagy olyan kis vörös pandákat?
    :)
  • zotyesz
    LOL :)
  • Gfreiter
    Gyönyörűűűek :)))
  • zotyesz
    Jönni fogok, csak holnap veszélyes üzemek sora: karácsonyfa befaragása a talpba, díszítés (miközben a család összeveszik azon, hogy melyik dísz hová kerül, elég-e már a szaloncukor...), rántott hal (szálka!!!!), éjféli mise (hátul a helyi kisebbség megerősített alkalmi vallásos előörsével). Soroljam még? :) 25-én tuti leszek este. :)
  • Slow
    hát nekem olyan csaj a szimpi, akitől nem kell félni =)))
  • hykao
    Gyalázzanak inkább enkem, már keztem hozzászokni...
  • Tikal #25066
    alakul a téma, csak kevesebb izmot meg hormontol duzzado arcokat
  • hykao
    Bocs, de nem bírtam ki.
    Esküszöm ez az uccsó, és húzok, de csak Tikal kedvéért, ezek sem tetszenek???

mindhárom body-s

Tikal! nem hiszem ám el, hogy egyik sem jön be...
  • Slow
    én a panda-testű nőket szeretem...
    sry ;)
  • Slow
    ezek pasik voltak, nem? (mármint a műtét előtt...)
    ;)
  • Tikal #25062
    hiába csekk, nem értem mire gondolsz.... :)
  • Gfreiter
    Csekk #25057 alaposabban
    Zotyesz!! De most addig nem is jössz? Ne egyél sok beiglit!
  • Gfreiter
    Éjszaka... titokban... Csak az én kedvemért... Á, inkább ne. Engem fognak itt meggyalázni, meg szisztematikusan leöldösni :) Ha tudsz, plíz nyiss topicot!!!
  • zotyesz
    Arra az estre, ha holnap rám dőlne a karácsofa, vagy heveny bejglimérgezében elhunynék:

Boldog, békés karácsonyi ünnepeket kivánok Mindannyiótoknak!

(Illetve ízlés szerinti LAS) :)
  • Tikal #25058
    neked torzul az arcod mikor szarsz? nekem nem