60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • CSUKA
    Ez?
  • Lord White #56853
    nem, ha már egyszer megcsinálni a tréninet. Egyébként én meg most is elég sokat nyomom. (CS:S, BF2142 + Ragi mellett)
  • bunkolaja
    na jó, de én bamba lúzer vagyok. :) ha az accountod él, akkor csak nem kell újra tréningelned.
  • Mighty
    1 héééét? Nagyon ritkán játszottam az elmúlt két évben, de mikor kijött az a patch, amiben ez a training volt, kb 2. vagy 3. próbálkozásra sikerült.

Olvasva Csuka véleményét a játék alakulásáról, eléggé el is ment a kedvem attól, hogy megint játszak :( Pedig le van töltve a legutóbbi...
  • bunkolaja
    nekem 1 hétbe telt a shoothouse

a bejáratnál ki vannak téve a rosszfiúk képei. nem olyan könnyű csak őket lelőni. Sokat is le kell szedni belőlük, mert kell 10000 pont a shoothouse végén, ott a tábla megtekinthető hogy mennyit öltél ellenből és barátból.
  • bunkolaja
    meg kell nyomni a USE-t azt hiszem az F-re vagy a G-re van rátéve.
  • tandemlac
    Sziasztok. Azt szeretném megkérdezi, hogy a kiképzés 3 helyszinén, amikor fegyvereket kett probálni, ott odamegyek a nyillal jelzett tiszthez és nem csinál semmit. Pedig eddig mindemki beszélt, majd megjelent egy betü hogy azt nyomjam be ,de most semmi. Szopok S O S
  • Zsé
    Sziasztok!
    Mit csinálok rosszúl? Az alapkiképzést már majdnem végig nyomtam, de az utolsó Shoot house megszivat. Vagy csak én vagyok béna?
    Már vagy ezerszer újra csináltam, és a végén a tiszt mindíg visszadob...nincs egyetlen áldozat se, csak a rossz fiuk, és mégis...
    Használom neki a villanógránátot, az éjjellátót...1:35 alatt simán megvan (vagy az a sok? - mert idő bónuszt nem ad)
    Mit kéne még csinálnom?
  • gstup
    Rendben,köszi,megpróbálom.
  • panther112
    Kb egy éve nem játszottam aa-val:) és sosem hagytam alapbeállításon a kiosztást. Ha jól emlékszem a következő a sorrend:
    1. gránát elő
    2. tűzbillenytű (bal egérgomb:) ) de csak lenyomni, ha felengeded eldobja
    3. és végül az alternate fire-> kiírja h live grenade, és elkezd visszaszámolni.

Igazából totál motorikus volt ez nálam, ezért is tudom csak úgy, hogy z. De az első két lépés tuti, ha utána megnyomod az alt fire, a fix jam, a reload (na tuti nem ez volt)... gombokat előbb-utóbb megtalálod. De 99,99% hogy az alt fire kell.
  • gstup
    Sajna nem megy "Z"-vel. :( Esetleg más ötlet?
  • panther112
    Alapban azt hiszem a "z" gomb.
  • gstup
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem,már egy ideje játszom,de nem jöttem még rá hogy hogyan lehet úgy eldobni a gránátot,hogy elöbb robbanjon,mert ha több ideig tartom a kibisztositó pöcök kilökése után az nem segit!?

Üdv Mindenkinek
  • N3TuddKi
    szívós kis japók...
  • CSUKA
    Láttam már olyat videóban, hogy gépfegyverrel beleengednek egy tárat, de semmi. Azután jött a baseballütő, és a kalapács.
  • N3TuddKi
    nem egészen így csinálják. egyszerűen szétverik.
    Kincsem Parkban nem volt a programban. lehet majd Komáromban.
  • Ombika
  • CSUKA
    A BMW Power.hu-nak kamerázgatok. Amiket látsz a kocsin külső, és néha belső eflvételeket, azok szinte biztos, hogy az én kameráim. Én oda megyek, ahová ők is mennek...
  • Ombika
    Ha voltal kinnt ,esestleg ugy,mint en ,hogy majdnem az osszesen akkor lathatnad,hogy tavaly ota mekkora fejlodes volt,de latom te csak ocsarolni birsz.AKi meg amerikai autot nezi drfitre,az nincs tisztaban a dolgokkal!! Ha megnzed bmw allomonyt,hanyva van v8 blokk stb ,akkor .... ! Sorry,ha hangvetel kicsit lenezo volt,nem allt szandekomban csak ahogy irsz en ugy valaszoltam!! PEACE Hibakert bocsi!
  • CSUKA
    Úgy tudom minden amcsi autótalálkozó elött hazavágnak egy japó autót.
    Üresbe teszik, és egy súlyt tesznek a gázpedálra. Voltmár, hogy jópár órát elhúzodott a kezdés
  • CSUKA
    A dfrift Magyarországon még gyerekcipőben jár. Mint egyéb hobbikra, erre sincs pénz.
  • N3TuddKi
    nem véletlen, hogy az usa autótalálkozókon nincs is drift... ;)
  • Ombika
    Azokat nem is drfitre teremtettek ez alapveto csak a hulye ma.g.r gondolta ugy,hogy majd o megmutatja mivel szare-hugye megvette!! :(((

• CSUKA
    Meg lehetett a 2.8-ban. De egy átlag amerikai nem tud egymás után két gomot megnyomni. A 2.8ben elöbb gugoltál, és utánna egyből hasaltál és működött.

De most nem leeht gyorsan föl/le gugolni. De persze eláltal le sem hasal. Sőt, van úgy, hogy egy tizedmásodpercre úgy látszik, mintha hasalnál, utánna kiderül a turpisság, amikor már szanaszét lőtták a valagad.

Nincs az a motor, amit az amcsik ne tudnának elb...ni.

Voltam kint az idei Első Magyar Driftversenyen. kb 5-6 amcsi kocsi volt. 4 bedöglött a felvezető kör után. Csak a hangjuk volt nagy. Meg a tengelytávjuk. A versenyen sem kavartak sok port. Illetve port azt kavartak, mert irányíthatatlan bálnák, és állandóan kicsúsztak.
  • Dexa
    ezzel a mostani hasalással is meg lehet oldani azt, hogy ne red-re lőjjenek szal nem tudom mi a gond...

amúgy meg:
  • Prank
    még az első verzióknál le lehetett hasalni (futás közben hasra vágodott), de valami miatt kiszedték... én is hiányolom
  • N3TuddKi
    már nem kell sokat aludni...
  • CSUKA
    Akár milyen engine lehet, az amcsik úgy is eb....ák.

Agyamra megy ez a "nem lehet lehasalni" "újítás". Futok egy nyílt terepen és rámlőnek, mire én leszerettem volna hasalni. Persze mire rájön ez a nomád játék, hogy valaki megnyomta a lehasalás gombot, addigra RED-re lőnek, és a MOS úgy remegett a kezemben, mint egy 1m-es vibrátor, mert persze a levegővételt az amcsi katona célzáskor sem hagyja abba.

Mi a pénisznek kellett ez a 2.8.1-es patch??? Össze fogok írni egy listát mennyi idegesítő, és javítható bug/dolog van a játékban.
    Megkérdeznék 10 embert, 10 egyetértene velem, hogy egy hozzártőnek 5 perc lenne kijavítani ezeekt.

Van aki szerint jól van így ez a hasalás megoldva? És a gugolás?

America's Army: 20év feletti amerikaiaknak, és 10 éven aluli más nemzetiségűeknek (csak az értelmiségi balansz kedvéért).
  • panther112
    Üdv,

a 3.0 mikorra várható? (ugye az a dx10-es unreal engine-t fogja használni? screenshot, trailer van már?)
  • N3TuddKi
    el.
  • Scottt
    Hmm ez elfutna ati 9250en??
  • Marvin
    Ha elolvastad a faq-t, akkor tudod, hogy attól még, hogy nagy a ssávszélességed nem feltétlen lesz jó a pinged.

Lehet, hogy nagy a folyó vízhozama, de mire végigér a víz sok idő telik el.
    Világos?
  • Mighty
    Hogy, mindíg idde téved egy hűje gyerek. Nem értem, mi van már?
  • N3TuddKi
    ez: 1
  • N3TuddKi
    azt szerette volna mondani mélyen tisztelt Prank barátom, hogy OLVASS VISSZA.
    egyébként meg tényleg tanulj meg magyarul helyesírni. köszi a többi fórumozó nevében.
  • Prank
    ha megtanulsz írni, talán válaszolnak is rá...
  • mano1b
    mi a külőmbség ezek kőzőt ..America's Army: Special Forces (Overmatch).....Games America's Army: Special Forces (Coalition) v2.8
  • mano1b
    én kérdeztem nem igy szoktak vállaszolni
  • Sadist
    Ahhoz először magyarul kéne megtanulni...
  • mano1b
    van enek valamijen magyaritása