60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Héé, miaszar? Lejött egy 1KB-os exe.torrent kiterjesztésű valami... Mi ez?
  • Gfreiter
    Figyi, majd adok pár tippet, csak gyorsan letöltöm a peccst :)
  • Gfreiter
    LOL, azt énse szeretem! Hykao, töltsd le gyorsan az armyt, aztán gyere :))
  • Tikal #25134
    jo a link amit beadott rush, mazsolázz a szerverek között :)
  • Nyers
    Wazze, adjatok egy működő linket, mindenhonnan ledobál!!! ÁÁÁÁÁ...
  • [HUN]Crassus
    Mi a franc vaaaaaan????
  • Tikal #25131
    hát mert pentium :)
  • Nyers
    Köszönjük szépen, még sem volt kacsa. Hagyjátok a nőket, gyerünk gammázni!!! Hooah!!!
  • patacsi HUN
    hooah
  • hykao
    A rövid vastag lábú csajokról beszélek...
  • Hmuda
    Az is érdekes, hogy a specops tréningen a lehető legminimumabb grafixon úgy akad, hogy attol félek, hogy mindjárt kiég a procim.
  • [Rush]
    Sandstorm
  • Tikal #25125
  • [Rush]
    2.0a Sandstrom pályával
  • Gfreiter
    Meg combfix. Valakinek megvan a térkép, amit még Meier csinált az SF lopakodásról?
  • Gfreiter
    Muraközi? DK-Mo, Szlovénia?
  • Gfreiter
    Hmm jónak kéne lennie. Van, aki PIII-al nyomja. Szal regálj, hol vagy elakadva? Teszt megvan?
  • Hmuda
    Pentium4 1.6
    576 ram
    Gforce4 Ti4200 (legújabb detonator)
    dx9.0b
  • hykao
    Ja, 157cm, de nem baj, ha arányos.
    A muraközi csajokat nem szeretem, bár egy jó tűsarok sokat tud lendíteni a dolgon.
  • Gfreiter
    Ja. Az nem mondtam, hogy jobban tetszik, mint az izmi-csajok.
  • Tikal #25117
    pedig ő nem izmos, ráadásul alacsony is :)
  • Gfreiter
    Ja, télleg. Milyen géped van? Írd le pls.
  • Gfreiter
    ?? Akkor ott valami gebasz lészen... :( De ha már megvan a teszt, akkor minden okés. A lopakodósnál meg szólj, segítünk.
    Salma Hayek nekem is teccik :)))) Abban a filmben naon jól nézett ki, mielőtt kiszívta a csávó nyakából a vért :) hmm ilyen csaj kell nekem :)
  • Tikal #25114
    salma hayez jo nő, végre vmit jot is hallok tőled :)

hmuda, akkor szar a vidkártyad vagy vmilyen beállitásod.
  • Hmuda
    A falon télleg megnéztem őket, de a kivetítő az egész teszt alatt töküres volt.
  • hykao
    Uccsó-uccsó OFF:
    Jennifer Lopez nekem se jön be, ha latinos, akkor már inkább Salma Hayek.
    Bazz, az alkonyattól pirkadatig-ban de jó volt...
  • hykao
    Megnéztem ellenkép ment...
  • Gfreiter
    Hát igazad van, de akkor legalább a melle legyen tuti :) Áh, ráérek én még ezzel, még van 26 évem :) Addig meg hozzászokok az uborkamellhez :)
  • Tikal #25109
    nem kotelezo az SF teszt.... nem kell ujra csinálni a rifle traininget, vmit rosszul csináltál...

jármuvek képei a falon és a kivetiton.....
  • Gfreiter
    Ja, a képek a falon vannak az osztályteremben. De ha így megcsináltad segítség nélkül, akkor ügyi vagy :)
  • Gfreiter
    Mérnem előbb jöttél? Megvannak a teszt eredmények. Egyébként az "előadást" elindítod, azt elmész kajálni, vagy ilyesmi. ilyen egyszerű :)
  • hykao
    Azért mérget ne vegyél rá...
  • Hmuda
    Na kipróbáltam a 2.0-át és az új kiképzések elég siralmasak. Azt még lenyeltem, hogy újra kellett csinálnom a rifle ranget, de hogy órákat kelljen hallgatnom egy orvoskiképző tisztet és utána egy hülye teszttel keljen foglakoznom. Hát...

Az mér meg se említettem, hogy a spec ops kiképzésen semmiféle képeket nem láttam a járművekről, úgyhogy csak a színtiszta szerencsének köszönhetem a 73°os eredményemet.
  • hykao
    A gyúrás miatt gondolod???
    Ha igen akkor tévedsz!
  • Tikal #25103
    az enyémeknek egészséges melle van :)
  • Mighty
    Ha mar csajok kepeit teszitek ide, akkor kerlek ne a mumellu nembereket reszesitsuk elonyben.

G! Milyen is lesz az a feszes mellu no 50 evesen? Lehet, hogy a melle peckesen fog allni, de az arca es eleg sok mas testresze ugyan olyan rancos lesz, mint a nem feszes mellu (szilikon, vagy izom, most mindegy)...
  • Nyers
    Roger - hát persze! De mára túl sok volt a jóbol, folytasd a már lentebb említett topicban, és mi is megyün nézelődni!
  • Tikal #25100
    tyra banks
    mindenki kezdte vhol, nézd már meg jennifer lopez képeit 10 évvel ezelőtt, hááááát, leköpném, bár most se nagyon csipem :)
  • Tikal #25099
    hykao, csekk veszett jo csaj!
  • hykao
    Azért hetente egy-egy alkalommal beszúrhatok - nem csúcsidőben - pár képet?