60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Slow
    elutaztam a karácsonybácsihoz, jók legyetek, sok szép hardwert mindenkinek karira! ;)

• Nyers
    Kellemes Ünnepeket!!! Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

U.I: Cirek, jó volt a flash parti!!! Felejthetetlen! LOL
  • Gfreiter
    is :)
  • Tikal #25213
    vagyis ma :)
  • Gfreiter
    Én majd inkább holnap! Vagy nem is. Most is és holnap is:
    Boldog Karácsonyt minden kedves Barátomnak!!! :)

• Tikal #25211
    Forumokat olvasgatva:
    állitolag még a hivatalos szerverek igy vannak le védve a játékosok elől, mivel még hivatalosan nem jott ki a patch, valoszinuleg még tesztelik a mapet. Valoszinu délutánra már jo lesz.
  • [HUN]Crassus
    senki nem tud bemenni sajna:((( talán majd délutánra fixlják!

VISZONT MINDENKINEK KELLEMES KARÁCSONYT KÍVÁNOK!!!!!!
    (las a.........:)))
  • Gfreiter
    Nyista ötlet, Code-n műxik. Én sem értem mér van ez.
  • Lance Armstrong
    Gondolom ti is leszedtétek már az új patchet és a pályát! Csak az a baj, hogy nem lehet felmenni az új pályára, mert azt írja ki, hogy nincs meg a tréning, pedig megvan! Biztos nektek sem működik, de miért? Mondjátok, ha van ötletetek!
  • repro
    THE vs LOVERZ Pipeline mérkűzés demóji:
    pifit furi, mert csak azt a faszit látni, akin épp a kamera van... vagy mindenki csak a falat lőtte.. :)

Első 10 kör

Második 10 kör
  • Gfreiter
    Vidd vissza, és mondd meg neki, hogy ez nem jó! Mond meg neki, hogy milyen alaplapod van, és ahhoz adjon valamit. Biztos ki fogja cserélni. Ha nem, akkor kap a pofájára. sokba került?
  • Gfreiter
    Nincs mit. Aszitted valami virnyák? Én nem küldenék neked olyat, meg az amúgy is be van copyzva, tehát nem az eredeti :) Kutyika, mikor jössz játszani? Mit csinálsz holnap-holnap után? Én mondjuk sajnos nem leszek. 26-án este pici game? Mer 27-én megin le kell lépnem :(
  • Kutyika
    Mondtam a csávónak a boltban(vittem magammal a rossz ramot) ilyen kellene, 100-133 MHz-es amilyen van, erre adott olyant ami, via 694 amdKT133- hoz való. Csak ez van... Nem lesz ebből már soha működő gép... Szoval belerakni beletudom, csak nem tudja használni az alaplap:( Azért szeretnék még egy gépet, hogy a linux-ot is... De ezt már elmondtam párszor itt.
  • Kutyika
    LOL! megkaptam az Emailtot A következőképp:
    Nyitom az outlook-ot, letölti a leveleket, nézem a feladókat... chello...hmm, majdnem besuszott a sportszelet a naciba... De kiderült csak egy sima infólevél, majd végigböngészve a leveleket megtaláltam a tiédet is! Köfi!
  • Gfreiter
    Ájájájj :( Ménem nézted meg elébb, hogy pásszole bé az a ram? Csinálj ilyen fiókos rendszert, és akkor ide-oda tudod majd pakolászni a vinyót. Üröm az örömben mindig ott leselkedik :(
  • Kutyika
    Kicseréltem,egy nagyobbra.De ha ezt tudom,hogy rosszabb lesz mint volt... Persze mert a másik vinyót beépíteném a régi gépembe ami szintén halott, vettem bele ramot, csak nem kezeli az alaplap(nem abba a típusba való). A rák enné meg! (pedig már örültem, hogy meg lesz karácsonyra... ) Sepínz, seposztó....
  • Gfreiter
    Szia Kutyika!! Mi türtént a vinyóddal? Meghalt? Leformáztad? Ez egy karácsonyi meglepi. Sztem az SF-fel készült, de gondolták inkább karácsonyra dobják be. Sztem nem rossz pálya! Alant látsz linkeket, ahonnan egy 9 megás fájlal lehet peccselni. Mikor lesz rajta a game? Akkor most minden ugrott, ami eddig rajta volt? Ment neked mail Kutyi.
  • Kutyika
    Üdv emberek!
    Hihetetlen viszontagságok és kínszenvedések árán ismét "működik" a rendszerem..(csak el ne kiabáljam...) Egyszerűen hihetetlen, hogy kicseréltem a vinyót, ujratelepítettem, és most fagyik néha.

Boldog békés karácsonyt kívánok mindenkinek! Ja,izé, ez a patch milyen pálya? teljesen új, vagy egy meglévő lett SF?(még nincs feltelepítve a gamma..)
  • Gfreiter
    Csudijó Ki ér oda előbb party?
  • Nyers
  • patacsi HUN
    bázz szivat az uw :))
  • patacsi HUN
    http://xsu.hu/patch200to200a

vagy ha ez cimpatikusabb :)
  • patacsi HUN
    http://aafiles-patch-aa.uw.hu/aao_patch_200client-side_download.exe

töltöm fel :)
  • Gfreiter
    Köszi szépen, de sajnos nem hinném, hogy idén már lesz időm :(( Holnap megyek vidékre nagyszülőkhöz, és ott esz a fene 26-ig, aztán 27-én megin megyek vidékre haverokkal, aztán 28 este hause, szundi, aztán szervezni a szilvesztert. Ami úgyis szar lesz, mint mindig :(( De majd meglátjuk. Egyébként 11 keres vagyok.
    Ja, NEM CSINÁL ITT VÉLETLEN VALAKI KÖZÖS SZILVESZTERI BULIT?
  • hykao
    Ha budapesti vagy, akkor szívesen kölcsönadom egy install erejéig, most vettem meg pár napja a Collectors Edition-t a három plusz pályával együtt.
  • Gfreiter
    Oké, köszi szépen:))) Naon LOL lehet! Le is tölteném, ha nem tartanék 14,5 Gigánál ebben a hónapban :((( Brühühühüü. Akkor írok a SC-be :)
  • hykao
    A splintivel, ha nyomulsz majd esetleg, és kérdésed lenne, nyugodtan kérdezz az SC topicban, mindig válaszolok, mert a magyarítás tesztelésekor többször is végigvittem.

Egyébként két magyar vonatkozás Splinti ügyben: A burmai pályán a csatornafedelek textúráját a Budapesti Csatornázási Művek csatornafedelei borítják (amilyenek Budapesten is találhatóak), az egyik pályán az egyik őr a "Magyar táncok"-at hallgatja a rádióban.
  • [negativ] Cirek
    na vazze 20.-ra UTAH-ból jön :)
  • [negativ] Cirek
    nem jön egyik sem...
  • hykao
    Totál nonprofit.
    Ha kérdésed van magyarítás ügyben, ott a "Játékmagyarításról tudtok-e?" topic.
  • Gfreiter
    Tényleg? Akkor regelek 1000L :) És ez úgy tök nonprofit? Lehet, hogy én is bevállalok majd valamit, meglátjuk.
  • Gfreiter
    Na figyi! Nekem minden UltraLow-n van, Shadow: No, és a advancedben minden kikapcs, kivéve a Use compressed lightmap. De ettől még tök jó a grafika!
  • hykao
    Ingyen letölthető, a #25171-es linkről, csak regisztrálnod kell magad.
    Minden magyarítást ingyenesen csinálnak, hobbiból az emberkék!!!
    IMYke például grafikai magyarítást is csinál (NOLF).
  • Gfreiter
    Azt most nem néztem. Valamiért kirúgott a PB, és azóta még nem mentem vissza, de egyelőre asszem csak a Code-ra tudsz bemenni: 193.225.82.93
  • Nyers
    Mindjárt indulok, és a régebbi SF mapok, ott mi a helyzet?
  • Gfreiter
    Nyers, ez a Sandstorm nem volt lagos, talán egy nagyon picit. Sztem nézz fel valamelyik szerverre, hátha vmit javítottak is rajta.
    Hykao, már értem!! Persze, így eszembe jutott, hogy én is variálgattam a Dukeban. pl tűzerő, fegyver, stb. csak meg kell találni a fájlt! És ha mondjuk egy warezről letöltöm a SC-t, és kéne a magyar verzió, akkor azt hol, mennyiért lehetne beszerezni? Írtam a SC topicba. Nem akarok itt naon offolgatni (Najó, akarni akarok, csak dühösek lesznek ) :DDD
  • Nyers
    Pontosan, de én úgy vélem, hogy az a 2.0a nem javít a dolgon csak ad egy újabb élvezhetetlen pályát, legalábbis számomra! Ajándék lónak ne nézd a fogát!
    Remélem szilveszterre is jön valami! Akkor úgy se lesz otthon senki! :)
  • hykao
    Nem, ez egyedül a T3 esetében volt-van így, mert ők (a játék fejlesztői) magyarok.
    Amúgy a külföldi fejlesztők-kiadók le se szarják az embert.
    Anno a Deus Ex fordításához kért segítséget valaki, visszaírták, hogy 300 000$-ért meg lehet venni a forráskódot...
    Sok játékot eleve úgy készítenek, hogy nem kell felülírni-megváltoztatni az eredeti fájlokat, pl: quake3 motoros játékok, Max Payne 1-2.

Nálam egyébként úgy működött-működik, hogy miután kiszemeltem a fordítandó játékot, belekukkantok a fájlokba, hogy hol vannak a szöveg-részek. Jó esetben sima txt formátumúak, vagy egy átnevezett .zip fájlban vannak.
    Ha nem, az már bonyolultabb, akkor kell egy külön erre a célra készített kódoló, mint amilyet pl. az IGI2-höz, vagy a Mátrix-hoz készített egy srác (asszem dezzy).
  • Gfreiter
    Jaja, a 2.0-val kijött valami halál is. Nézem Hykao.
  • Hmuda
    Akkor army programozói sux. :-)