60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Tikal #25296
    mind igen
  • Gfreiter
    Szal akkor ha mondjuk ráveszek valamit, akkor azt át tudom másolni a számítógépemre, és utána le tudom törölni a kártyát? Törölni lehet a kártyát, vagy rávenni valamit?
  • Gfreiter
    Vagyis nem lehet pl egy tárgyra közelíteni?
  • Tikal #25293
    meg eldobhatoak is :)
  • Gfreiter
    törölhetőek, ugye?
  • Tikal #25291
    ne légy már láma :)

gondolom a minosége gyenge, nem tud olyan sok mindent, csak 3megapixeles, nincs rajta optika zoom, mert az ugye jobb mint a digitális , stb ilyenek lehetnek az ár okai :)
  • Gfreiter
    És a compact flash kártyák törölhetőek? Vagy csak egyszer lehet rájuk felvenni valamit?
  • Gfreiter
    Mit jelent, hogy két lépéses rögzített lencsék? Az, hogy nem zoomolható?
  • Gfreiter
    tudom, hogy az internet arra való, hogy tájékozódjon az ember, de én sehol nem találtam erről részletes, konkrét leírást, mindenhol ugyanaz a szöveg, amiből szinte nem derül ki semmi. Én azt akarom megtudni, hogy mitől olcsóbb, mit nem tud? Mert ha nem elégít ki, azt leszarom, de ha mondjuk nem zoomol, akkor az gáz. De ezt sehol nem írják :(
  • Gfreiter
    Akkor azt nem értem, hogy mér kerül egy digit kamera 180 e-be, ez meg 40e-be... Lehet ezt zoomolni?
  • Tikal #25286
    ugy tom igen, ez jo mindenbe, digi fényképezőbe kamerába stb
  • Gfreiter
    Viszont vadi újonnan láttam ugyanezt 42 rugóért. Csak nem tom, hogy van e hozzá program. A többi az van. És bármilyen CF kártya jó lehet bele? Elvégre ezért kompakt, nem? Mert láttam 128 MB-at 33000 -ért, meg 11000 ért is.
  • Tikal #25284
    ja, semmi, cf, az compact flash :), akkor jo :)
  • Gfreiter
    Vagyis lehet, hogy nem tom felrakni a gépre, amit csinálok vele? Vannak hozzá valami progik is. Én folyton rábaszok mindig, szal nem merek egyedül dönteni :( A kocsimmal is csak azért nem basztam rá, mert anyám választotta
  • Tikal #25282
    3.1 megapixel már nem olyan sok szerintem, bár az áráért lehet hogy jo
  • Gfreiter
    Mi a szar az az alkáli elem? A ceruza?
  • Tikal #25280
    nem ismerem ezt a cf kártyát, az lenne a jo ha olyan kártya lenne ami kompatibilis sok mással is, meg az aiptekről is csak rtikán hallok, nem ismerem ezt a márkát :) de nem tunik jonak :)
  • Gfreiter
    Sőt, ITT vannak adatok is!!!
  • Tikal #25278
    milyen márka?
  • Gfreiter
    Ilyen. Bár ahogy nézem az új ára 45000, de nincs hozzá CF kártya! Mit csináljak, mit csináljak?

• Gfreiter
    Ja, és ez egy Aiptek 3100- as digitális kamera!!!
  • Gfreiter
    Ja, és hogy menniybe kerül egy ilyen 32mb-s CF kártya, illetve nagyobb. És a nagyobbal hány perces felvételt lehet csinálni. Ha valaki tud tanácsot adni, akkor plíz help, mert nagyon szeretnék már régóta egy digit kamerát (egyáltalán kamerát), és ez nekem nagyon "megérősnek" tűnik!Csak nem akarok rábas*ni!!!
  • Gfreiter
    Sziasztok srácok! Tudnék egy eladó digitális videokamerát, elég olcsón, kérlek mondjátok el a véleményetek, mert én nem értek hozzá! Becopyzom, amit a srác írt. (egyébként 40 rugesz, és van rá gari! Plíz help, sürgős lenne!!

"Ha el mész nyaralni viheted magaddal két db alkáli elemmel működik
    elég hosszú ideig.Aztán 640x480-as méretben tud videófelvételt
    felvenni.Aztán hát ezzel 15percet tudsz rögzíteni mert 32mb-os a cf
    kártya amit kapsz hozzá (ingyen) plusz valami 150képet tudsz
    rányomkodni és ezt viheted gépre i nyugottan mert kapsz hozzá
    adatátviteli kábelt is plusz olyan kábelt is ha megtalálom amivel a tv-re
    tudod kötni :) Ez lehet webkamer is meg normál kamera is és
    fényképezőgép is."
    PLÍZ HELP!!!!
  • Tikal #25273
    szerverkeresőben van már nato jel europai official servereknek :)
  • [HUN]Crassus
    VAZEEEE NAON LOL!!
  • [negativ] Cirek
    LoL :D
  • Nyers
  • Tikal #25269
    Bone, nem? Nem hallottam még ezt az elnevezését
  • zotyesz
    Na erre én is cserélnék. :) Az Excalibur az egyik legszebb harcirepülő, amit valah is csináltak.
  • [HUN]Crassus
    valami gáz van.Ha kilövök egy rakétát és lerobbantok egy enemit akkor kifagy:))Megvárom a peccset........
  • Tikal #25266
    Crass, milyen a LOCKon?

nekem matav-os, eddig jol ment, gyorsabban mint a chello, nekem meg ez a lényeg, ja meg no korlát, nem ugy mint a korlátlan netként hirdetett hulyeségben :)
  • [negativ] Cirek
    nekem is inviteles a netem Tatabányán.
    eleinte volt elég panasz, de most már jó.
  • Tikal #25264
    Én most cseréltem le gépem, erre:
  • zotyesz
    Nálunk egyelőre csak az Invitel csinálja az ADSL-t, így az lesz. A modemes szolgáltatásukra soha nem lehetett panaszom, remélem erre sem lesz. :)
  • Prank
    mikor megszerzem a jogsit hozzá:)
  • [negativ] Cirek
    ha igen akkor grat! mikor megyünk bombázni? :D :D
  • [negativ] Cirek
    ezt kaptad?
  • Prank
    eh nem jön össze...
  • Prank
    ezt kaptam
  • Tikal #25257
    hát ha van a szüleinek kb 60.000$-ja, neki meg engedélye, akkor lehet hogy igazi :)