60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • SACA_(HUN)
    Egy-két érdekes link!
    Magyar Légierő!
    És a képek!
  • SACA_(HUN)
    Tikal itt a link! De sokba fog ez neked kerülni! :)))
    Itt van a javitas a winfoshoz: http://www.supergamez.hu/cikk.php?cid=28566
    Ez meg a virustorlesere: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.blaster.worm.removal.tool.html
  • Nyers
    Vki legyen szíves tegyen be egy jugle terrain-s real life army képet! Köszi. Vagy egy linket is elfogdnék. :)
  • patacsi HUN
    igen én is emléxem, hogy Mighty meg ZsozS linkelt be valamit, de nam tom mikor. a winupdate nekem bevált... 4 vagy 5 haverom már 5-15 percezett, sőt van itt nálam egy gép ami nem is netezett és mégis... LOL :(
  • Tikal #25332
    vazze tisztára mint vmi filmben, 5-15 perced van :)))
  • Tikal #25331
    akor amint fenn az xp, már nyomjam is a win update-et? multkor valaki mondta hogy van vmi progi ami simán leszedi, nem kell update rögtön...
  • patacsi HUN
    rá kell cuppannod a win update -re :) addig ne látogass semmit mert 5-15 perced van :(
  • Bandeeka
    Szia!
    A játékkal csak szilveszter környékén tudok jáccani mert addig zsufolt a napi teendőm. Majd akkor megcsinálom ezt amit mondtál. Majd utána szólok. Thx bye
  • Tikal #25328
    ha ujratelepitem a winxp-t de már sp1-el felszereltet rakok fel akkor is betámad majd az a virus? vagy már most szedjem le az ellenszerét? tudja vki mi neve a proginak, honnan lehet leszedni?
  • Nyers
    Lol :Ð
  • zotyesz
    Amikor múlt héten vettem a telefonomat, akkor a csaj összerakta a telefont, belepakolta a saját SIM-kártyáját, bekapcsolta, így rendesen ki tudtam próbálni. :)
  • Gfreiter
    Sza lamit kihagytam, hogy ez a "mérő" oldal nem kötelező, e jó ha van. Ha nincs, attól még tudsz játszani. De vannak, akik úgymond "versenyszerűen" nyomják, és ezért ők regelve vannak ott is, hogy ország világ láthassa az eredményeket. Mellesleg így meg lehet találni a másikat, hogy pl melyik szerveren játszik, meg ilyenek. De nem kötelező.
  • Gfreiter
    Szia! Neekd is Boldog Karácsonyt! Nem kell listákat töltögetni a játékhoz, hanem egy olyan oldalra "kell" majd regisztrálnod, ami méri a játékban elért eredményeidet teljes részletességgel. Ide van magyar nyelvű segítség, de a játékhoz ITT tudsz regisztrálni. Egy név és egy e-mailcím. A nevet úgy válaszd meg, hogy nem lehet módosítani. Eztuán fogsz kapni (lehet, hogy rögtön, lehet, hogy 1-2 nap) egy e-mailt, amit vissza kell igazolnod, asszem úgy, hogy ráklikkelsz egy URL-re (e-mailben megadott webcímre). Ezután lesz kész. Szal rajta. Ha ezzel kész vagy, szólj.
  • Bandeeka
    Sziasztok!
    Nemrég vettem meg az uj Gamer magazint és ahoz a teljes game az America's Army 2.0 volt. Azt hallottam erről a gameról, hogy vmi kérdőivet vagy mi a fenét kell kitölteni a neten hogy jáccani tudjak vele. Az a gondom hogy nemnagyon tudok angolul de szeretnék ezzel a gameval jáccani. Mit tudok csinálni? Azon kivül hogy tanuljak meg angolul. Köszönöm a segítséget. Boldog Karácsonyt mindenkinek
  • Prank
    kicsit nyers:)
  • Gfreiter
    szép...
  • Nyers
  • Gfreiter
    az a helyes. A medic tesztnek 3 része van. az alant látható sok ABC a három teszt megoldásának összesűrített verziója (1. harmad 1. teszt, 2. harmad 2.teszt, stb)
  • Gfreiter
    :((((((((((
  • Mighty
    http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9091817&uq=4
  • Zeenoo
    Persz azonkivül hogy a "HELYES"
  • Mighty
    Ha nincs a listaban, en nem vennem meg....
  • patacsi HUN
    aláírásom :)
  • Zeenoo
    Szevasztok!
    Kék nekem egy kis segitség.
    Meg tudnátok mondani hogy a játék tréningjében az esösegély tanfolyam tesztjére milyen válaszokat kell adni?
  • Nyers
    "Az uccsó 33 hozzászólás off! Ne olvassátok el!!"
    Ez jó, szerintem az összes!''
  • Gfreiter
    Szó szerint így mondta: "Ha most nem vezsed meg, akkor nincs próbakör..." Bááhhh. Köcsög.
  • Gfreiter
    Abszolút. Kivéve, hogy nem adnak a kezedbe semmit, csak azt várják, hogy próba nélkül kinyögd, hogy melyiket akarod, aztán lecsengeted a száz rongyot, aztán húzz a picsába. Ez nálunk mostanában a divat. de még az autóknál is. Amikor kocsit kerestem, egy csávó (ráadásul kereskedő) azt mondta, hogy csak akkor adja oda próbakörre, ha meg is veszem. LLLOOOLLL!! Azonnal elküldtem az anyjába...
  • Gfreiter
    Kösz. Bár itt nincs aiptek, de a fórumon hátha hallott róla vki.
  • Tikal #25308
    eladokhoz hozzászolva:

akármelyik mobil boltba bemegyek és érdeklodom a telefonokrol adnak egy muanyag modellt, nézzem azt Ez milyen kiszolgálás? vegyek ugy egy 50.000ft-os telcsit hogy meg se nézem?
    nálatok is igy van?
  • Mighty
    Olvasgass G!
  • Tikal #25306
    nekem budapest is pest
  • Gfreiter
    Az uccsó 33 hozzászólás off! Ne olvassátok el!! És BOCS!!!

• Gfreiter
    Ja, és BUDAI vagyok...
  • Gfreiter
    Jójó, oké. Nem tom hol lax Tikal, de itt lehet, hogy van 500 bolt, de ebből 490-ben csont bunkók az emberrel, és ha egyáltalán megengedik, hogy kipróbáld, akkor is húzzák a szájukat. Aszittem van valakinek vmi jó kis bejáratott bolt-ismerettsége. De mindegy, oké, köszi a segítséget, és bocs az offér, csak tök belelkesedtem :(
  • Prank
    menj a... hardwer fórumba:)
  • Tikal #25301
    vazze, itt kb 20 muszaki boltot tudnék neked mondani kapásbol, nem igaz hogy pesten nincs legalább 500, szal hagyjál ezzel
    forumot is tudnék mondani vagy 10-et, de most már keresd meg magad
  • Gfreiter
    :( Bocs.. És köszi a segítséget. De hova menjek?
  • Gfreiter
    Vagyis igen arra, hogy nem lehet egy tárgyra közelíteni?? :(( Hüp hüp...
  • Tikal #25298
    vagy muszaki boltba...
  • Tikal #25297
    hát, ha nincs rajta zoom akkor nem :)

de menj vmi hardver forumba :)