60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    De a saját géperdől nem tucc :) Előbb fel kell tölteni valahova, valamilyen serverre...
  • Gfreiter
    [kép] und dann link eingeben...
  • THE matrica
    upsz hogy kell képet beszurni?
  • THE matrica
  • [Rush]
  • Tikal #25372
    mondták is....
  • Gfreiter
    2-őt, mer a Velencei tavat is meg kell védeni... :)
  • Prank
    a Balatont meg kell védeni:)
  • Prank
    én már azon se csodálkoznék ha vennénk egy repülőgéphordozót az amcsiktól:)
  • Gfreiter
    Azok legalább tutik :)
  • Gfreiter
    Sziasztok! csak annyit fűzök a témához, hogy amíg olyan honvédelmi miniszterünk van, akinek óvó- és tanítóképző főiskolai végzettsége van, addig ne várjatok racionális döntéseket a Hadügyminisztériumtól... Meg úgyis attól vásárolnak, aki nagyobb kenőpénzt ígér.
  • [Rush]
    Azt már mondták volna: "Figyelj Pete szólj már a Juhászra, nem jók azok a Grippenek, szólt Bush hogy szerinte F16- vagy F18 az jobb lenne..."
  • Tikal #25365
    jo a grippen, mert mozgékony, de ezzel is a kompatibilitás a gond....nato ban sem orulnek egy ilyen gépnek szerintem...
  • Prank
    nem baj, jövőre már a tigris tankokat fogjuk megrendelni:)
  • [negativ] Cirek
    lóbébi szerintem meg Magyarországnak gyorsan bevethető rövid hatótávolságú gépre van szüksége. a Grippen ilyen, az F16, F18 nem olyan könnyen manőverezhető. ilyen kis ország védelmére a Grippen tökéletes.
    ha mi is Bombázni szeretnénk a közelkeletet akkor kéne az amcsi gép, de nem hiszem hogy erre vágyunk.
    Védelmi célokra szerintem pont megfelel a svéd gép.
    Ez a személyes véleményem, nem kötekedni akarok.
  • Tikal #25362
    kösz szépen saca
  • Tikal #25361
    talán amerikának van a legtöbb tapasztalata repulo épités terén és harcászati alkalmazásukban, no meg persze az oroszoknak, de orosz gépet nem vehetunk mert ugye nem éppen kompatibilisak a nyugattal, meg egyéb okok...
    mig 29 nagyon jo gép de kompatibilitás nuku...

egyébként pedig volt egy javaslat hogy még huzzuk ki a migekkel addig amig a JSF életbe nem lép, mivel a nato tagoknak ugyis ilyen lesz, és az pedig a harrier utodja, ami megfelelne nekunk....
  • Prank
    ha csak az aa-nál fordul elő szerintem a játékot installáld újra...
  • whitetiger
    Lehet hogy neked nem jön be, de havernál bejött, van egy olyan hogy 9.0b, probáld meg.
  • Audiogenius
    ---OFF----
    videokartya problema miatt mar nem tudok Armizni egy ideje. Barmilyen 3D vagy OpenGL programot futtatok par perc elteltevel lefagy a gep, vagy visszadob desktopra vagy egyszeruen csak ujraindul a pc. Probaltam ujrainstallani mindent. uj driverek a kartyahoz. directx 9 urja install. uj virusolovel letoroltem az osszes "worm" es egyebb szemetladat. semmi erdmeny. ha van valakinek otlete mit tehetek meg pls uzenjen nekem privat vagy icq.
    /P4 1.4GHz; 384MB RDRAM; ATI 9600 Pro; Windows XP/
    ----ON-----
  • Nyers
    Sokmindent tudok, te most mire gondolsz?
  • whitetiger
    Mellesleg most gamel valaki?
  • whitetiger
    Milyen digi kamerát akarsz te venni?
    Vagy már mevetted?
  • whitetiger
    Az az, a kiflis!
  • zotyesz
    a kifli kóstolgató? :)
  • zotyesz
    Én nem foglaltam állást sem amellett, hogy jó választás volt a Grippen, sem pedig amellett, hogy nem. Eleve az egész koncepciót elvetéltnek tartom. 12 gép adja az ország légierejét? Az igazából 1 század.
    Én csak arra céloztam, hogy csomó átgondolatlan döntés születik. Vettünk légvédelmi rakétákat, de nincs hozzá megfelelő radar. Leépítjük a tüzérséget, így a közvetlen csapattámogatás is megszűnik. Nem baj, majd lehet próbálkozni a szovjet gyalogos taktikával: katonáink holtteste fedezékében tör előre a többi a megerősített állások ellen.
  • whitetiger
    Ja, ja, nem jut eszembe annak a parlamenti picsának a neve, aki szép kis pénzt kapott volna, ha elintézi hogy 16-ost vegyenek a magyarok.
  • [Rush]
    Video vagy valami? :D
  • Mighty
    Minden a penzrol szol, ha nem vetted volna meg eszre....
  • whitetiger
    Hello
    Zotyesz, nem akarok senkit megbántani, csak eldurrant az agyam, hogy bár merre megyek, mindenhol ez van, miért nem vesszük az amerikai gépeket?
    Mintha más gép nem is létezne, és mint tudjuk nem a legjobb, a legújabb, a legszuperebb!
    E mögött még sok minden van, minek nekünk a drágább 16, 18-as, ha még fenntartani se tudnánk? Ráadásul ilyen körülmények között, veszünk egy Német Dogot, és nem bírjuk etetni, fenntartani, akkor vegyünk egy kisebbet, vagy nem?
    És ne essünk a két véglet közé, a következő nem egy tacskó, van más fajta is bőven!
    A 29-eseket is megkaptuk és nem tudtuk fenntartani, szégyen!
    Mellesleg a Harrier-nek is van háborús tapasztalata! Nem tudom miért, de nekem nagyon szimpatikus, ha Magyarország területét nézzük. (domborzat, repterek, és a pénz)

Még egyszer bocs, ha valamit rosszul írtam, nem akartam senkit bántani.
    Nyers, te tudsz valamit!

• Nyers
    Pls adjatok néhány jungle terrain képet! (real life)
  • Mighty
    Ja. En pl. kiba jol tudok szarni a wc-n :)
  • [Rush]
    Magyarok a legjobbak mindenben technika ide avgy oda......
  • repro
    Már harmadik éve magyarok hozzák L a nemzetközi most kurvára nem jut eszembe milyen kupát (Légi ügyesség verseny) a szar kis MIGekkel.
  • [Rush]
    Tikal az FTP-ről szedd le nagyon penge lett :)
    Execution by Exloop records
  • Nyers
    Jól beszélt whitetiger!
    Egyébként meg az orosz repülőgépeket illetve technikát előszerettel hurrogják le, pedig a világon a legjobban manőverezhető gépeket ők csinálják. Nem is beszélve a tolóerővektoros irányitásról! Csakhogy kevés a pénz, így a komolyabb technikai fejlesztésekre már nem marad, de fizikából mé mindig ők vannak a csúcson!
  • zotyesz
    Szerintem a cikk nem arról szólt, hogy SACA szereti a Grippent, nem is arról, hogy jó választás volt-e vagy sem. Inkább arról, hogy mennyire "szakértő" módon közelítenek meg nálunk egyes(?) kérdéseket. (Csak meg kell nézni, hogy a haderőreform keretében eddig milyen döntések születtek.)
  • whitetiger
    Hello.
    Bocsánat hogy beleszólok, de nem bírom ki.
    Nem értem miért érdekes hogy kacsaszárny, vagy nem?
    Ez nem igazán döntő, van más kacsa elrendezés, vagy delta, de nem mindegy mi van még körülötte, szerkezet, hajtómű stb.
    A MÍG-29-re is azt mondták, hogy sz.r, de nem csak repülni, tudni kell vele!
    A másik minek nekünk ilyen gép, vagy 16, 18-as, mikor végsebességnél meg se tud fordulni Magyarország területén belül. Mint a nagy kutyák, akik bőr fotelból, íróasztal mögül döntenek mi is jó nekünk, majmolják az amerikai technikát, pedig nem kell tőle úgy oda lenni (nem fikázom az amerikai technikát) de már túl van istenítve!
    Például vegyük Magyarország területét, földrajzát, kicsik vagyunk, hegyekkel, völgyekkel, és ha ezt nézzük, akkor lehetne a Harrier is, kicsi, nem kell neki nagy kifutópálya, (amit úgyse tudnánk karban tartani) és ne legyen gond hogy nem megy hang felett, így is bármikor eléri a határt bármikor, és lehet harci gép ként is alkalmazni, és csapat támogató ként is(így megoldódik a helikopter probléma is)
    Egy gondolat még, minek nekünk a Ferrari a sz.r magyar utakra?
    Csak ennyi, remélem nem bántottam meg senkit, nem állt szándékomban!

• lóbébi
    Szia!Nem tudom miért vagy oda a grippenekért mert én már láttam közelebbről.Sajnos kicsit csalódtam a gépben mert sokkal többet vártam.Rendben a műszerfala első osztályú de a külseje már számomra promblémás és nem a kacsaszárnyra gondoltam hanem egészben.Ha viszont F-16-os vagy F-18-as repülőgépet választottak volna akkor nekünk való mert ezek a gépek nagyon hasonlit a MIG-29-es repűlési technikája.Söt a svéd repűlőgépnek nincs semilyen harci tapasztalata mint az amerikainak és számomra ezt jelent nagy különbséget!Még a legnagyobb furcsa az egészben hogy svéd gépet bérelnek és amerikai rakétákat vásárolnak afófizetőpénzéből!Nem furcsa?Ha netán megsértetelek akkor bocsi!Lóbébi
  • SACA_(HUN)
    Jah Tikal és az ujraindulást a "shutdown -a" paranccsal állíthatod le!