60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • viktor9999
    én csak egy linket kértem attól aki normálisan le tudta tölteni de ennyit se kérhetek??
  • viktor9999
    na figyelj én kivártam de ha elolvastad volna normálisan oda van irva hogy kiada a hibaüzenetet!
  • Ombika
    Hehe detto igy velekedek en is,anno volt,hogy ha hetvegen nem szakad meg,akkor 1 kacsolasi dijat kell fizatni.Nos volt amikor mar csak a letoltesvezerlot lattam,ugy szarra volt fagyva es kviartam.Amugy is epp most keszulok meglatogatni 1x eves gyereket csak kikell deritenem,a pontos cimet,mert nembirom elviselni oket!! Kicsit tanuljanak a hibaikbol!!
  • Prank
    a másik meg az, hogy 2 órát nem bír kivárni egy ingyenes programért...
    mikor még modemes voltam 3 és fél hónapig töltöttem egy filmet, hogy egyszer megnézhessem...
    az ilyennek nem adnék számítógépet a kezébe, menjen legózni...
  • Ombika
    Nah mondom megnezem hany eves lehet, mivel 5 perc alatt 5 Hsz,na meg irasaibol !14 ala tippeltem ,rakattintok es nem csalodtam!! Ez a forum kozosseg 2007-ben ,akarhol forumozok!! :(((
  • viktor9999
    (magamnak, részben pedig ombikának)
  • viktor9999
    THX...
  • viktor9999
    talán jön le a jó
  • viktor9999
    amugy meg ez nem volt vicces
  • viktor9999
    jólvanna de akkor ti mit irtatok be mert nem akarok megint letölteni valamit 2 óráig és a végén írja ki a hibaüzenetet!!!
  • Ombika
    Katt ide
  • viktor9999
    EGY olyan ami jó mert volt egy olyan amiről 1h alatt szedte le és rossz volt lécci adjatok egy jó klinket THX
  • viktor9999
    NAGYON SÜRGÖSEN KÉNE EGY LETÖLTŐ LINK!!!
  • CSUKA
    Lehet.. csak nincs, vagy kevés szerver fut azokkal a pályákkal.

Lehet, hogy nem loginoltál be. Vagy az is leeht, hogya tűzfalad ki sem engedi a játékot, és azért nem látsz se szervert és az alappályákra sem tudsz felmenni. Bár ha a régi pályák mennek...
  • geri777
    az uj mapokon lehet onlinal játszani???

és felszretnék lépni 1 pályára és azt irja ki hogy nincsen meg a traningjeim pedig készen vannka miért ?
  • Marvin
    Írtam pár ilyen ötletet a dev-eknek.
    Tegnap kaptam egy választ, hogy a 2-es verzióban ez már így marad.
  • CSUKA
    Hamát a chat panelt nem lehet külön letiltani

Attól, hogy az admin lemutéz, még reportolni hadd lehessen máááá! Ezt csapd nekik az asztalukra, a kör végén befejezhetetlen chatírással együtt.
    Meg hamár választottam fegyvert, ne kelljen már néznem a többieket :D

És miért van kapcsolódás megszakítás gomb ha nem működik? Nyomom miközben szerverre kapcsolódáskor 10 perce várok, erre semmi. Minek raknak bele autómatikus célkereszt fel/lemozgatás lépcsőknél, ha kidob érte a pb... ehhhh.

Hogy lehet offline módban tunnelen éles vegyvert beadni magamnak? Mindíg a lézeres fegyvereket kapom.

Jó tudom az már a piros villogó linkhez kéne mennyen, de ha valaki éppen errejár és tudja az árulkodjon nekem
  • Marvin
    Csukd be a füled! :P
  • CSUKA
    Nem is rátok gondoltam... hanem aki szerkeszti a karaktereket. Kedvencem az ajtó mögött campelő ellenfél. Rányitom az ajtót, a puskája átlóg az ajtón, és a játék utánna "szorítja" le a puskáját. De akkor már tök8. Ajtón át leszedem. Utánna meg hallgatom a ghost szöveget...
  • Marvin
    Nem arról van szó, hogy nem vesszük észre...
  • Mighty
    Ha emlékezetem nem csal, le lett fordítva minden kiképzés és szinte az összes hivatalos pálya ismertetője. Ezek ott figyelnek a N3tuddki által javasolt, pirosan villogó linken.
  • tigerbácsi
    ott jártam éppen. köszi szépen azért az infot.
  • N3TuddKi
    nincs
    és ne legyél lusta visszaolvasni. sok a hasznos info is, de felül van egy nagy szép piros felirat esetleg arra is kattinthatsz és akkor mindent szépen megtalálsz.
  • tigerbácsi
    ekkolákko!

volna egy kérdésem! lehet már itt írtatok róla, de nem szeretnék el olvasni 56870 hozzászólást. szóval én most töltöm le a játékot. s meg szeretném kérdezni, hogy esetleg van e hozzá magyarosítás/magyarítás (kinek hogyan teccik!)? szóval légyszi írjatok nekem választ! előre is köszönöm!

• CSUKA
    20 centis résre nyitott ajtón próbálom a 10 cm széles gránátot bedobni.
    A "+.:;^~^ért felejtem el mindig, hogy amerikában nem fér be a kicsi a nagyba. Most komolyan... akik tesztelik ezeket, nem veszik észre, hogy nem stimmel? De lehet, hogy nekik megy... Én is .com-os e-mailcímről fogok regelni, vagy játék elött fölesküszöm az amcsi zászlóra, hátha akkor befér a gránát 2x akkora résen.

IQlight usaprogram... VÁÁ!
  • CSUKA
    X:\Program Files\America's Army\maps

Utánna elindítod a játékot előhívod a konzolt, és beírod "open xy" xy a pálya neve. Nem tudom.. lehet, hogy listából is ki tudod választani.. de az elöbbi, biztos.
  • Ombika
    Nekem megbrutalabnb geppel 18-ra esik vissza,mar felhagytam a frapssal,mivel nemjottem ra a megoldasra! :(
  • fdsag
    Köszi!Érdekes módon, játék közben így is visszaesik 15-re az FPS (lehet,hogy gyenge a gépem?),visszajátszásnál,viszont 60-at,mutat.
  • Dzsezi
    Sziasztok!
    MapPackot hova kell bemásolni? vagy játék menüben hol találom?
    előre is kösz!
  • CSUKA
    Ha beállítod az elején, hogy 60FPS-t vegyen föl, akkor nem esik le annyira... nem értem miért, de így van. Elvileg amit ott állítasz az az, hogy hány képkockát rögzítsan.. nem az, hogy mennyi maradjon....
  • panther112
    Tudom, hogy nem először teszem fel ezt a kérdést, de az új AA-ról hol lehet olvasni valamit? (mikor jelenik meg, lesz-e dx10 támogatás, tényleg meglépik-e a random map generator-t, stb.)

Köszi:)
  • fdsag
    Köszi!Nekem a 2.8.0-s változat van meg,ha elindítom a felvételt,60-ról 25-re esik vissza az FPS,1280x1024-ben.P4 2,4@3Ghz,1GB RAM.
  • CSUKA
    Fraps 2.71-el...
  • fdsag
    Ezt mivel vetted fel?Én Fraps-szal próbáltam,de nagyon belassúlt a gép tőle.
  • CSUKA
    Egy kis áramkört préseltem bele.
  • Prank
    vagy fogaskereket tettél belülre:)
  • Prank
    mivel? ventillátorlapáttal?
  • CSUKA
    Újítás az egeremen. 480Klick /sec
    620 klikk 10 sec alatt ezen az oldalon.
  • CSUKA
    Amikor az elején a kovboj abbahagyja a hegyibeszédet, oda kell menni a lőtéren balra álló mások kovbojhoz. Felvillan egy zöld kézjel, akkor megnyomod au use-e gombodat (nemtudom mi alapból). Utánna megint hegyibeszéd, és kapsz 2 tárat az M9-hez, amit akár össze vissza el is lőhetsz(a lőtérrészeden belül). A 3. tárat utánna kapod, és azzal már a táblákra lőjj. 12 kell asszem. A következő az AR-es. Ott 6-ot kell minimum. Utánna a 203/AT4/meg a big bummossal kell lőnöd. 203-al egy ajtőkeret alatti céltáblára, At4-el a helikopterroncsra, azzal a nagy cuccal, meg a bunkerre, ami csak egy zöld tégla a távolban. Hegyibeszédet mindenhol meg kell hallgatni. Dehát nem is lenne amcsi játék, ha valaki nem mondana beszédet.
  • CSUKA
    M24, M82 tréning.

www.aao.hu -ról

Medic teszt megoldások:
    1.) A A A C C B A B D B A E A C C A A D
    2.) B B A B C D A C
    3.) B D B C B B B