60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • hykao
    Azaz 2MB/másodperc!!!
  • hykao
    Mivel mérted azt a 16Mbit/sec sebességet???

Az pont 32x-ese lenne az 512-es ADSL-nek!!!
  • hykao
    Kösz a válaszokat!
    500-as PING az már elég soknak tűnik (hú az már fél másodperc!!!).
    Te tudsz nyomulni 500-as PING-el?

Szerintem az túl sok az 512-es ADSL-hez, normális körülmények között! (normális körülmény: gyors szerver, senki, és semmi által nem lassítva)
  • lóbébi
    Bár jó kérdést adtál nekem és nem tudom hogy didikált szerver-e.Viszont sokszor megnéztem a vonal sebességet és elég érdekesen alakut számomra!Mivel 512-re van megrendelve és sokszor 700kbit/s-mal müködött és volt már olyan napom hogy 16 mbit/s-mal müködött.Nem hittem el sokszor és kértem a haverom segitségét és úgyanazt mondott nekem.Akkor mi a tanulság?Lóbébi
  • Gfreiter
    Ja, de egyébként egy csomóan nyomták és nyomják 56os modemmel, és nagyon szép eredményeket értek el (Prank, Zotyesz pl) Szal a 384 ADSL az tuti. Lóbébi, az ADSL nem dedikált szerver? Mer akkor független attól, hogy mennyire terhelt a vonal.
  • Gfreiter
    Nekem 512-es UPC-m van, és szinte mindenhol 4-500 a pingem. Bár lehet, hogy én megyek rossz szerverekre. Mondták, hogy lehet, hogy az oprendszeremben kéne valamit beállítani, de én annyira nem értek ehhez. Lehetséges lenne ez?
  • Slow
    a 200 körülo ping (+ - 50) az általános az amcsi official szervereken.. az még jácccható, de elé kell lőni az eneminek...

persze jó lenne alacsonyabb pingen nyomni...
    erre lesz esély, ha lesznek európai offic szerverek...
  • lóbébi
    Igaz hogy a kiszavazásnál meg a többségtől függ!
  • lóbébi
    Nálam 512-es ADSL-em van és mindig változik a pingem.Volt már 200 ping és volt már 25 ping.Szerintem a ADSL vonal terheléstől függ.Ez a véleményem.Normális esetben kb. 40-80 ping körül változik.Nem kell mindig megijedni ilyen leorditásokkal mert azzal tudsz játszani amilyen van neked.Szerintem jó a 384-es is mert nekem eddig soha nem volt promblémám amig meg nem rendeltem a 512-est.
  • Nyers
    Official-n nem fognak, ez tuti, egyébként ha meg jó a bagázs a szerveren akkor meg kiszavazzátok!
  • lóbébi
    Akkor addig is nyelem a varangyos békát ilyen kö×××gök miatt!Nin más hátra hogy tovább játszak ilyen tudattal hogy bármikor lelőnek egy fegyver miatt.
  • hykao
    Milyen PING-etek szokott lenni, és milyen kapcsolattal?

Nekem 384-es ADSL-em van, és a Terminator: War of the Machines játékban - normális szerveren - 90-100 körüli a PING-em.
    Leordítottak, hogy ez nagyon szar.

Az Armyban mennyi a PING, olyan kapcsolattal, mint az enyém?
  • Nyers
    Hát most írtam, hogy for example Pipe-nál fedezem a venteket és a gyerek simán elszaladt előttem! Úgy, hogy kétélű a dolog!
  • Nyers
    Ezért kell vigyázni a noobokkal! Don't cross fireline! Engem már rugtak ki így! És mit mondjak, qva idegesítő!
  • lóbébi
    Szerintem az lenne a legjobb megoldás hogy bizonyos ideig kizárják a játékból és újra kezdeni a kiképzést!
    Bizonyos ideig sem kap plusz honort.Szerintem a program fejlesztőknek kéne eszebé jutni hogy ilyen büntetéseket kéne beépiteni a programba.Szerintetek?Lóbébi
  • Gfreiter
    Asszem a 2.0-nál már így van, de nem vaok benne biztos.
  • Nyers
    Ha az első fél percben teszi kapásból kirugják Official serveren , asszem ez így van.
  • Gfreiter
    Ne izgulj, a kis köcsög úgyis megkapja a magáét. Ezért kap egy csomó ROE-t, és honort veszíthet, és ha 10 alatt van, akkor mindenki tudja, hogy tk-zik. És senki nem szereti az ilyet. Engem egyszer egy IF lott le azért, mert el akarta venni az SF fegyveremet.
  • lóbébi
    Sziasztok!Most jöttem le a játékból és már azt hittem hogy kidobom a monitort az utcára.Mivel a játék elején Sniper posztot választottam és erre mi van?Elindul a játék és már meghaltam egyből!!!Hogyan?Valaki megsértödött és engem lött le bosszúból úgyhogy egy csapatban voltunk!Szerintem ez a k××××g nem normális!Akkor ezek után érdemes végigjátszanom mert ilyen embert le kell löni!
  • Nyers
    Sztem nem lehet!
  • Gfreiter
    Honnan lehet letölteni a 2.0.8-as patch-t?
  • Mighty
    Server: Bloom County AAO
    Map: Underwater Reactor
    IP: 64.38.130.162:1716
    Verzio: 2.0.8

Lassan haladnak.... Mar csak egy kopes es 2.1.0 lesz )
  • hykao
    Hi
  • Gfreiter
    Egyébként halihó :)
  • Gfreiter
    #25557-ös hsz aláírása :) A 3 medic teszt eredményei egybe vannak írva, de a sorrend az jó.
  • Nyers
    Ott van Patacsi aláírása, de akkor most én is idelökök valamit: :)
    Medic teszt megoldások:

1.) A A A C C B A B D B A E A C C A A D
    2.) B B A B C D A C
    3.) B D B C B B B

SF teszt megoldások:
    1.) BBA-AAA-ACD-ADB-BCB
  • lóbébi
    hali!Add meg a e-mail címedet és küldöm a megoldásokat.Lóbébi
  • Nyers
    Sztem itt mindenki meg van vele, és mindenki segít mindenkinek, úgyhogy várjuk a kérdéseket!
  • Slow
    a logód a régi MDex-es képből van? =) dejó!=)
  • hykao
    De ha tudsz várni egy kicsit érdekesek lehetnek az S3DeltaChrome, és a Volari kártyák is (ha nálunk is lehet végre kapni őket, és a driverek kiforrotabbak lesznek)
  • Slow
    halihó kicsiiiii
  • hykao
    Nekem is egy 9500-ösöm van, 9800-as driver ráerőltetve.
    Gyorsabb, szebb a képe, jobb a TVkimenete, mint az általad kérdezett kártyának. Talán csak az 59xx-esek gyorsabbak nála.
  • hykao
    ATI-val mindenképp jobban jársz!!!
    30-40e között hozzájuthatsz olyan 9500-öshöz, amit lehet szoftmódolni 9700-ra, de 40e körül vannak már a 9800se-k, amiket szintén lehet softmod-dal 9800nonpro-ra, vagy 9800pro-ra mod-dolni!!!
  • lóbébi
    Sajnos nem mondhatok jót mert az egyik ismerösömnek is volt és le is cserélte ATI RADEONra hogy miért azt nekem nem volt hajlandó megmondani és csak annyit ilyen tipusú vga kártyát felejtsem örökre.Én nem szeretnék hangulatrontó lenni mert a te döntésed hogy milyen kártyát teszel a gépedbe.Nekem ATI RADEON 9600 128MB DDR VIVO van és előbbi vga hasonló volt amit érdekelődsz iránta csak 128 MB-os.Ezzel nem tudtam többet segíteni neked és ne hari.Lóbébi
  • Kicsirigo
    Hello
  • SACA_(HUN)
    Tudsz valamit lóbébi?
  • SACA_(HUN)
    igen
  • lóbébi
    Szia!Ha jól olvasom videokártyáról van szó?Lóbébi
  • patacsi HUN
    mpcheat changeclass at4
    asszem :)
  • Slow
    ez a stuki offline mpcheattel előszedhető, de így hirtelen nemtom melyikkel...

nemtom, hogy az IF-ek mé' nem ilyennel nyomják SF pályákon...