60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Tikal #25856
    én sem vagyok elite kommandos
  • Tikal #25855
    G, ne vegyél komolyan

lobébi, tényleg nem hazai fegyver
  • lóbébi
    monitor
  • lóbébi
    Veszem a vicceket Mert szeretek nevetni a moitor előtt.Nem kell megijedned mert nem vagyok titkosügynök!!!Lóbébi
  • lóbébi
    Én már láttam a képet valamelyik napon és ha már hadseregben szolgálsz akkor mi a rendfokozatod?Egyébként a képen lévö fegyver magyar hadseregben nem használnak ilyen fegyvert mert én már láttam mesterlövész puskát!Mivel #25843-as hozzászólásomban már leirtam hogy már honvédségnél voltam.Ott láttam a hazai és a külföldi elkobzott fegyvereket és nem akármilyet!Egyébként örülök hogy szívügyed a hadsereg!!!Remélem tévedtem?Lóbébi
  • Gfreiter
    Najó, akkor úgy kérdem: Mi a foglalkozásod kedves Tikal? :)
  • Gfreiter
    Csak vicceltem... :) Tikal!! Te mit keresel ott?
  • Tikal #25849
    vigyáz veluk, szopatnak
    A hadseregben én szolgálok:

• [DFL]_Hussars
    Ez nagyszerű!!! Szerezhetnél nekem pár jegyet a köv. bl meccsetekre!

• lóbébi
    Nem szopatsz?Egyébként honnan tudod?
  • Prank
    én most a Milan-hoz szerződtem:)
  • [DFL]_Hussars
    Sziasztok! Ki hol játszik most?
  • Gfreiter
    Nyers a hentesdében dolgozik...
  • lóbébi
    Ne haragudj!Akárhogy nézem a fórumon mindig te rakod fel a képeket és csaknem katona vagy igazából?Bocs a buta kérdésemért!Mivel én 5 évet melóztam honvédségnél (nem publikus hogy hol mert nem oldották fel a titoktartási eskümet) és elég sokat tapasztaltam ott.Lóbébi
  • Nyers
  • [HUN]Crassus
    #25839 az ott a Fricy vakon.....:))))Freccsen a vér rendesen:))
  • patacsi HUN
    pont jó :)
  • Tikal #25839
    remélem nem tul fényes a kép, mert nekem a screenshotok mindig sotetek, igy egy kicsit felhuztam rajta a fényt

kivégzés:
  • THE matrica
    LOL
  • Gfreiter
    Nézem... :)
  • Slow
    az a jó, ha minnél nagyobb, mert annál több minden újítás van benne ,)
  • Anteris
    Kösz! ;)
  • cyrus #25834
    jaj, de sok letöltendő cuccos.... hol vannak már a 2 megás patchek ? most van 230 megás :)
  • patacsi HUN
    #25830 ja 200a lesz a 200-ból :)
    #25831 ha letöltöd a fullt akkor igen :) különben 190to200 majd 200to200a patch.
  • Nyers
    100%!
  • cyrus #25831
    csá arcok ! mit csináljak ha az 1.9.0ás verzió nem enged be semelyik szerverre játszani ? Authorization failedet ír, és visszadob a főmenübe. 2.0.0a megoldja ?
  • Anteris
    PatacsiHU mester,

a lenti patch amit beírtál az 200a-t csinál, nem? Na mer akko úgy is jó ha rányomom a 200-ra, igaz?
  • Anteris
    na majd meglesem később, most a fiam kvékel a neten, nem akarom megszívatni töltögetéssel, úgy is mindig hisztizik a pingje miatt. :)
  • patacsi HUN
    ja a 200 jól jön, mert már mindenki 200a -t tölt :) nekem 47-51 körül jött most próbáltam...
  • Tikal #25827
    bocs, de az axelerom leszakad a netrol, fasz ki van, ezért jottem le ts-rol szo nélkul.... hol van net hol nincs, grrr
  • Anteris
    ja, azt próbáltam. 36 kB-tal jött Aausztráliából, az Nvidiától meg fullon, 67-68 kB-tal.

Vagy most mi van, a kettő nem ugyan az?? Ne idegejjetek má, tényleg nem tudom. :)
  • Slow
    a quake3 egy régi, jólműködő multi-játék (mint az Unreal Turnament <-- pl az Army az új Unreal motorra van írva, rajzolva), amelyik motorjára rendszeresen kijön mindenféle modifikáció
    a seals is ilyen (gondolom... én nem ismerem)
  • patacsi HUN
    ha lejött a 200 akkor ez már helyi patch :)
  • lóbébi
    Sajnos nem hallottam a quake 3-ról!Neten hol találhatom meg és ha továbbra is segitesz akkor örömmel elfogadom.Mivel már valamikor emlitettem hogy hallássérült vagyok és nem volt még módomban angolt megtanulni mert kommunikáció miatt.Ezért kérem megérteni.Elöre is köszönöm! Lóbébi
  • patacsi HUN
    nekem jól jött :(
    200a -t töltöd ??
  • Anteris
    ezt is probáltam, csak nekem nagyon lassan jön le Sydneyből az anyag. Fele, mint az nvidiás.
  • patacsi HUN
    http://xsu.hu/full200a
  • Tikal #25819
    toltsed a 2.0-t, utána meg majd még egy kis 10megás fájlt is vhona :)
  • Anteris
    erre gondoltam.

http://www.nvidia.com/object/army_download.html
  • Tikal #25817
    quake3-rol hallottál már? ha igen akkor képzeld el a játékot ugy hogy nem szornyek ellen lovoldozol mint egy kigyurt barom hanem a mod segitségével (ami egy kis változtatást csinál a q3-ban) terroristákat lovoldozol mint SEAL katona, vmi ilyesmi Szoval a mod az vmit megváltoztat a progiban, pl uj fegyvrek, jobb hangok, reálisabb fizika stb...