60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Prank
    látlak, ott vagy a lábtörlő alatt:)
  • patacsi HUN
    visszavonva:) elolvastam rendesen :)
  • lóbébi
    Neked ezer arcod van mint a híres Saint-nek!!!!!Lehetsz felölem kannibálos elit kommandós!Úgy látom olyan képgyűjteményed van mint a Széchenyi Könyvtárnak.Le a kalappal!Lóbébi
  • patacsi HUN
    ne szivasd magad :)
    használj letöltésvezérlőt, és akkor nem érhet meglepi :)
  • Tikal #25893
    na, hova bujtam?

• Tikal #25892
    bovebb infoval nem szolgálhatok a hollétemről, addig is egy kép.
    Mesterlovész városi kornyezetben, dragunovval.

• lóbébi
    Anterisnek szólt!
  • lóbébi
    Tudom mi az oka!Egyébként nálam nem volt gond a letöltéssel egyébként magadat kell hibáztatnod mivel ezek szerint rosszul csinálod!Sőt senkinek nem volt ilyen promblémája csak neked!Ne hari a kirohanásomért!Próbáld odafigyelni és nem promblémázni a fórumon mivel segitünk neked ahogy tudunk!Lóbébi
  • Anteris
    bakker...megszívatott a http://xsu.hu/full200a szerver. Most telepítettem a gépet, aztán elfelejtettem beállítani a letöltőben, hogy csak két szálon szipákoljon - 5-re volt állítva alapból-, erre nem letiltottak?? Már majdnem kész volt tegnap a cucc, most kezdhetem elölről.
  • [negativ] Cirek
    Prank, Prank ...

• lóbébi
    isteni szöveg!El tudom képzelni hogy mitől lett szörös a pofája?Madárpóktól!Mégha nyersen!
  • Prank
    Na, ez mi akar lenni? :)
  • Nyers
    Prank, Prank ...
  • Prank
    idő: mostanában
    helyszín: egy banánköztársaság esőerdeje
    feladat: bennszülöttek totemét elhozni
    étel: madárpók "nyers"-en
  • lóbébi
    Egyet szeretnék tudni hogy milyen fegyvernemen szolgálsz az eliten belül?Szupertitkos küldetésről meg nyugodtan meséljed és gondolom nemcsak én hanem többi társad is kiváncsian várjuk!Ja elfelejtettem hogy épp esőerdőben mit eszel?Csaknem bogarakat meg kigyókat?
  • patacsi HUN
    Nyers, Nyers...:))
  • Prank
    Nyers, Nyers...
  • Nyers
    Na, ez mi akar lenni? :)
  • Gfreiter
    Nyers, Nyers... :)))
  • Nyers
    Szívesen, ha gondolod majd később is mesélek a szupertitkos küldetéseimről! Na meg Tikal-ról! Egyébként milyen az idő otthon, itt az esőerdőben qva meleg van! /Sajna pontosabb koordinátákkal most nem szolgálhatok./
  • Gfreiter
    Privit? Azt tényleg jó kapni... :)
  • lóbébi
    Jó volt elolvasni amit küldtél nekem mert ilyet még nem kaptam senkitől!:))Azért köszi!Lóbébi
  • Gfreiter
    Free-nek ment... Csak amilyen hülye vagyok magamra klikkeltem.
  • Gfreiter
    Ja, igen, neked is Boldog Új Évet :)
  • Gfreiter
    Jó reggelt :) Patacsi, most vettem észre, hogy te vagy a sas :) Már kereestem a zöld banneredet ám...
    Szia Free!!
  • Free
    Gyerekek nullázódott az accountom ha valaki tud segítsen. Repro most írt az AAO forumába remélem lessz valami. Köszike
  • patacsi HUN
    Jó reggelt :)
    ez nem OFF, mindenkit érint aki AA-zik...:)
  • Free
    Halle mindenkinek...

Jah és Boldog Új Évet

Egy kiss OFF Megint Működik a Loverzclan oldala lehet használni. Ezt annak írom akit érint..
  • Gfreiter
    Indulok is...
  • Prank
    ehhez egy speciális suli kell, ami egy titkos bázison van... az első feladat ezt megtalálni...
  • Gfreiter
    Milyen suli kell ehhez? Katona akarok lenni!!!!!!!
  • Gfreiter
    Höhö... ott a szmájli... Tikal, ezt hogy hívják, azt a foglalkozást? Én is akarooook!!!! Nem akarok irodákban megrohadni :(((( Meg raktárban sem :((((
  • Nyers
    Na jó, akkor most Lóbébi kedvéért felvázolnám a szitut!
    A xSU klán nem csak a virtuális világban létezik, valójában egy elit alakulat, ez a fórum csak álca, kódolt üzenetek mennek rajta keresztül! Egy kép a xSU osztogról:

Én egy speciálisan képzett zsoldos lennék, küldetéseim szigorúan titkosak, de azt elárulom, hogy néha besegítek az itteni fiúknak:
    Egy közös kép egy bevetésről! /Pata, Crassus, Tikal, Nyers/

De mindez maradjon közöttünk!
  • Nyers
    Ráhibáztál, a hadseregben szolgálok! Csak nem szeretném nagy dobra verni, mivel bevetéseim titkosak! Így ismerkedtem meg Tikallal! Egy kép rólunk, ő a jobboldali!

• patacsi HUN
    Tikal beindult :))
  • Tikal #25862
  • Prank
    nálam is elő szokott fordulni néha, ilyenkor újraindítom azt jóvan...
  • Tikal #25860
  • Tikal #25859
    valojában ezzel foglalkozom:
  • lóbébi
    nézi valaki a discovery müsort?