60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Nyers
  • Nyers
    Próbálkozz itt: Broken Accounts & Lost Honor topic
    http://forum.americasarmy.com/viewtopic.php?t=3309
  • Free
    Nekem a legjobban az accountom hiányzik mert mint lejebb írtam már nullázták. Nulla honor nulla pont egy nagy nulla lett. Most csináltam egy másikat de hiányzik a régi....

Télleg ha tud valaki segíteni akkor szoljon. tHX repro -nak ő már írt az AAO Fórumra de nem jött rá túl sok igéretes válasz
  • Nyers
    A hiv fórumon katonatársaink sok mindenről beszélnek, ezekről a dolgokról mi a véleményetek?
    - kés
    - jungle map
    - mikor lesz ragdoll? (ajánlat: http://oldsite.havok.com/xtra/demos/demo-ragdoll2.html)
    - mikor és milyen járművek stb...
    - mi az ami leginkább hiányzik?
  • Nyers
  • Nyers
    Igen én is így tudom, csak azért írtam, hogy hivatalosan mert hallani lehetett róla pletykákat, hogy Iraqban bevetették.
  • Gfreiter
    *Comanche 1* ehh..
  • Gfreiter
    A Comanche egy nagyon jó voot, de nemrég volt vmi új, a DeltaForce - BHD-val egyidőben. Na az olyan szar volt, hogy azonnal letöröltem a fullt.
  • Tikal #25929
    A két indián:
  • Tikal #25928
    nincs hadrendben, tesztelik még....
  • Tikal #25927
    akkor mehetek commanche 4-ezni....
  • Tikal #25926
    le se szedd, szar.... simulacio modban nagyon gagyi az irányitása, arcade-ban még gyagyibb....grr
  • Slow
    igen, közben beugrott, hogy az 'steel hussars' volt, bocs
  • [DFL]_Hussars
    Azok nem mi voltunk...
  • patacsi HUN
    ha lejött teszteld le itt (by Mighty) :))
    bár én telepítés elött is letesztelném...
  • [DFL]_Hussars
    Gracias! Már megy is a download....
  • Slow
    off
    /a hussars-okkal én a mechwarrior multiban találkoztam annó, te nem? ;)/
    on
  • patacsi HUN
    csak mindig más felhasználó név kell, hogy letöltődjön a friss update. nekem most 2004.01.01. :))
  • Slow
    közben ez a kupac került elő
  • Slow
    ja igen a panda... hogy felejthettem ki=)))
  • [DFL]_Hussars
    Köszi Slow!
  • patacsi HUN
    zavar, hogy havonta le kell törölni és újra insatll és update (5perc)??? panda
  • Slow
    nézz itt körül, hátha van valami... (én nem találtam hirtelen, de nem is nagyon túrtam)

én a nortont használtam, meg a zone-alarmot, de ezek nem free-k... bár, ha triált letöltöd, átmenetoleg az se rosz (erre a zonealarmot ajánlom inkább, mert az kissebb, egyszerűbb progi)

ha még eszembejutvalami, vagy találokvalamit, akkor szólok...

/modem...hihi/
  • [DFL]_Hussars
    Tud valaki ajánlani /lehetőleg valami free vagy shareware/ firewall progit? Modemmal játszunk, /az idióta poénokat kérem mellőzni/win2k van a masinán, attól tartunk, hogy játék közben vlki hackeli a gépet...Előre is köszi! A Huszárok
  • Slow
    mire kijön a full verzió, addigra handrendbe kerül=)
    profi a játék management-je ;)
  • [HUN]Crassus
    ajaj 300 mega akkor majd holnap tesztelem........
  • Nyers
    A Comanche még nincs is hadrendben ha jól tudom, legalábbis hivatalosan nincs! Mondjuk ez független a játéktól.
  • Tikal #25910
    innen szedtem, remélem mukodik

akkor ha van benne multi majd nyomjuk egyutt....

már játszom is :)
  • [HUN]Crassus
    Gogle:Fair strike
  • lóbébi
    Hol található meg a demoja?Mivel én helikopter mániás vagyok!Köszi Lóbébi
  • Mighty
    A problemadra is van (lett volna) megoldas.
    A letoltesi ablakban a file-on jobb eger klick, majd a megjeleno menuben "site properties". A megjeleno ablakban a "Number of simultaneous connections for this site" alatt lehet beallitani, hogy hany szalon toltse le a flashget.
    Persze ezt be lehet allitani (nekem 5 szalon tolt alapesetben) a letoltes megkezdesekor is illetve a Tools menu "Default Download Properties" ablakaban.
  • Tikal #25906
    most néztem egy ingame videot, meg screeneket, belso nézet is van bene, nem is rossz, a lényeg hogy sok helit lehet repulni, tiger-re pl kiváncsi vagyok. meg a hokumra :) tobbit már repultem
  • [HUN]Crassus
    Még nem hallottam,de ígéretesnek néz ki........:))Majd megtesztelem.Nem baj ha árkád az is kell!
  • Tikal #25904
    Crassus: errol a játékrol hallottál már, ha egyáltalán a helikopteres játékokat szereted? Fair Strike, helikopteres, most szedem a demoját, bár gondolom inkább arcade jellegu.
    Ezeket lehet repulni: AH-64A Apache, RAH-66 Comanche, PAH-2 Tiger, Ka-50 Hokum, Ka-52 Alligator, Ka-58 Black Ghost (concept helicopter of the future)

• Anteris
    Hiába volt meg a 90%-a, de azt még ötszálon kezdtem el tölteni és úgy látszik az valahogy benne marad. A franc se tudja, lényeg, hogy nem engedte folytatni. Na mindegy, lehúztam újra.
  • patacsi HUN
    mesterem
    (védett madár)
  • Gfreiter
    De a Flashget tudja folytatni a megszakított letöltést. Szal akkor nem veszett el, amit eddig töltöttél?
  • Slow
    woahhhh!
    repül a madááááár!!! ;)
  • Anteris
    Én a flashgetet használom. Jó ez, nincs vele semm baj, én bénáztam el a dolgot.
  • lóbébi
    Igazad van!