60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Slow
    sztem nem érdemes drága és új karit venni, én mindig a kb fél-egy éves jó minőségű cuccot veszem...

vegyél egy gf4ti4200 128mb-osat, azzal minden elmegy majdnem fullon...(<-- ez kb 30pluszáfáért megvan)
  • patacsi HUN
    nekem a radeon9000 a gyenge pontom :( a proci P4 2.4 az még csakcsak... de idén lesz egy igendurvaéseltúlzott gép beruházásom ha minden jól megy :))a videokártya nagyon húzós LOL még a nevét sem merem leírni ;)
  • Gfreiter
    Bár.. lehet, hogy igazad van...
  • Slow
    khm khm, nálad nem azon múlik, fölösleges pénzkidobás lenne... :PPP

;))
  • Gfreiter
    1.7-esem van. Nem leszek én már soha jó katona... Hüphüp...
  • Slow
    nekem sokat segített a gépfejlesztés...
    asszem 2k proci alatt halott az ügy...:(
    régen 1.6-osom volt, amikor közelharcra került sor mindig szaggatott mint állat, ez most a 2.4-es óta megszűnt, nem rossz érzés...:)
    70 ropimba került a dolog, de idegorvosra többet költöttem volna =)
  • Gfreiter
    Slow, ha hiszed ha nem, ez már velem is megtörtént... hihihi
  • Gfreiter
    Vagy egy fincsibb egérke :) nekem A4tech vagy mi a volt, és úgy kellett rákönyökölnöm, hogy klikkeljen. Na akkor meg Excelben egy rohadt oszlopt nem tudtam egérrel beállítani. :)
  • patacsi HUN
    neked :)) nekem sokszor 1tár sem elég, a qrva egér mindíg dezertál az ellenséghez ;) nyomom a bal gombot és nem tudom tőle finoman mozgatni az egeret :) kéne valami relax tibeti zene a háttérben :))))) vagy sok gyaksi...
  • Slow
    4 lőszer az még 4 kill... ;)
    tudooooood ;)
  • patacsi HUN
    bázz 4 a lőszer és meghallja a töltést :)) nem véletlen tarkó a célpont... :))) izgi
  • Tikal #26011
    mostanában batmanként nyomod?
  • Tikal #26010
    benned biztam, emlékeztem hogy te tudsz valamit, kösz
  • Slow
    de ezért a pokolba büntetés jár, tudom jól ;)
  • Slow
    na igen az a legjobb, amikor látod, hogy lopakodik, odaszambázol mögé, szépen követed 10 centiről, csinálsz pár shotot, aztán egy tarkólövéssel elintézed ;)
  • patacsi HUN
    [email protected]
    [email protected]
    [email protected]
    [email protected]

a tulajdonosok kérem priviben adják meg mire irányítsam ezeket :) ha már az xSU fórumot nem látogatják ;)
  • Mighty
    DU meter. Logolja a napi, heti, havi es ossz ki-bemeno forgalmat. Mutatja az aktualis sebesseget.
  • patacsi HUN
    frissvérbengazdagújévet :) xsu.hu-n local letöltés :))
  • Gfreiter
    Még nincs meg a 2.0a? Van egy új pálya is ám :)) Gyere majd. Remélem jobban vagy komám...
  • Strahd_
    jah vége több hétnyi punynadásak .) majd szép lassan letöltöm a pecset és jövök játszani is :D
  • Gfreiter
    Én is...
  • Gfreiter
    BÚÉK Strahd :)) Előkerültél?
  • Strahd_
    BUÉK
  • Kicsirigo
    Olyankor vagyok a legbüszkébb, ha sikerül az ellenfelek hátamögé kerülni észrevétlenül. ;D

• [Rush]
    ehhhehehe

• cgett
    rgr Patacsi
  • [negativ] Cirek
    van egy runszerver.bat állomány a system könyvtárban, az indit lan szervert a gépeden. elvileg offline be tudsz menni a saját "szerveredre" vagy helyi hálón haverokkal is tudod nyomatni
  • Gfreiter
    Bizony :)) Sikerült az összes kiképzés? A Deploymentnél van ilyen, hogy LAN. Nézzd meg mit lehet ott variálni. Egyébként vannak ún Miles serverek (kis vörös golyószerű gebasz van mellettük) amik elméletileg gyakorló szerverek. Hogy ez miből áll, azt nem tom, sosem voltam egyen sem. De egyébként Tikal bácsinak igaza vala, tényleg úgy tanulsz a legtöbbet, ha szopatnak. A pályákat be lehet gyakorolni, úhy, hogy külön elindítot a start konzolparanccsal: pl.: start sfcsar, vagyis a start után azt a nevet, ami a játék maps könyvtárában van. a fegyvereket úgy tudod kipróbálni, hogy beírod: mpcheat changeclass m24 (itt m24-es snipererd lesz). de ezt játék közbe inkább ne tedd, csak ha gyakorolsz egyedül a pályán. Egyébként
    itt a GYIK-ban a konzolparancsoknál mindezt megtalálod! Kell valami, akkor szólj.
  • pet70000
    másképp ez nem megy, mind végigcsináltuk a sz*pást
  • Tikal #25993
    pedig ugy tanulsz a legtobbet....
  • Anteris
    Figyú má, LANba ezt hogy lehet játszani??? Semmi olyat nem látok, hogy Host vagy ilyesmi. Meg egyáltalán hogy lehet gyakorolni? Kopaszon nincs sok kedvem online nyomatni, hogy szopassanak.
  • Nyers
    Egyébként még vissza az eredeti hozzászólásodhoz, jó dolog, hogy sok mindenben egyetértünk!
    Már gondolkoztam egy klán alapításán, s remélem lesz is belőle valami. Csak az a bökkenő, hogy mindent profi módon szeretek csinálni, főleg ekkora szabású akciót. Ezért sok embert kell majd összegyűjtenem, mivel a részletekre is sokat fogunk ám adni! (pofás site, saját server, csapatmunka megszervezése, TS v. chain of command kommunikáció, magyar v. nemzetközi klán) - csomó szervezni való! Sajna, most az elkövetkezendő fél év számomra nagyon húzos lesz, ugyhogy most még jegelem az ötletet. De ha megvalósul, neked szólok először és ott lehetsz az alapításnál!
    Ez azért még elég távoli elképzelés!
  • Tikal #25990
    van olyan progi ami számolja a kimeno és bejovo forgalmat? loggol meg minden? :)
  • Tikal #25989
    lefekvés elott még néhány kép egy akciombol
  • lóbébi
    Igen elirtam az számot és bocsi!Én is magányos farkas vagyok és már hosszú ideje gondolkozom hogy érdemes klánba lépni vagy sem.Egyébként majd eljön az idő hogy eldöntöm hogy mit akarok.Magyarokkal sajnos csak egyszer játszottam és nekem túl magas volt a pálya vagyis még nem ismertem!Nyugodtan Szólj elöre hogy mikor csinálsz csapatot és én is szeretnék részt venni mert csapatmunka híve vagyok!Sőt nem is haragszom rád mert nincs miért!Lóbébi
  • [HUN]Crassus
  • Tikal #25986
    faszom, bedoglott a hightec headset-em
  • Nyers
    Ez lóbébinek szólt!
    Úgy látszik én se tudom használni a válasz gombot! LOL
  • Nyers
    Gondolom az #25962 számú hozzászólásomra gondolsz! Véletlen elírtad, így egy darabig kerestem!
    Íme: "Mindenki tanuljon angolul! " by Nyers
    Vicces beszólásként szántam (szmájli). Olyanokra vonatkozik, mint én, mivel egy klán tagja se vagyok, magányosan harcolok. Néha-néha, ha nem megy a játék, sorban szívunk, akkor általában magam köré szoktam szervezni néhány jófej játékost. Ezek általában kisebb honorral rendelkeznek (0-40), tudják mi az, hogy csapatmunka. Így össze szoktam fogni velük, ehhez kell csak az angol.
    Nem akartalak megbántani, nem tudtam a problémádról! Remélem nincs harag, megértem a gondod.
    Nem az angol mellett foglalok állást, de én ritkán találkozok magyarokkal szervereken.
    És igazad van, mindenkinek jót akarok!
  • lóbébi
    Ejtöernyős ugrásnál a gép mindig kiirja hogy mit kell nyomnod!Vagyis a beállitásodtól függ.Ha jó emlékszem a földreérésre Enter gombot kell megnyomnod különben kezdödhet újra az ugrás!Repülös ugrásnál meg ügyesség kell mert oda kell ugranod ahova füstöt meg kört látsz de körön belül kell érkezned!Ott is a gép kiirja hogy milyen gombot használj!Sok sikert!Lóbébi