60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Jobb, rosszabb? De az a szerepjáték, nem?
  • Mighty
    Attól kissé távol áll...
  • Gfreiter
    :) Nekem vidikari kéne...
    (meg az is ha lesz pénzem.. :) )
  • Gfreiter
    Ja, alone in the Dark kaliber? Aztat szeressük e.. :))
  • Mighty
    Na! Most, hogy ennyit segítettem, valaki vegye már meg a hangkártyámat :)
  • Gfreiter
    Van warezre loginom. Kölcsönadhatom ha akarod. Bár ma még töltök.
  • Gfreiter
    A felmentősereg :DDD
  • Gfreiter
    ja, igen, mert valamit még be kell írni, Hadd gondolkozzam. Ezt tök elfelejetettem. valami playerlock 0 -t asszem. Mighty tudja pontosan, de mindjárt utána nézek.
  • Nyers
    A pálya betöltődése után ezt írd a konzolba:
    playerlock 0
  • Mighty
    Konzolba ird még be ezt:
    playerlock 0
    Már tudsz menni, viszont fegyvered nuku.
    Fegyverhez ezt ird:
    mpcheat changeclass r
    r helyett lehet még egy rahedli:
    r - M16A2
    m - Modded M4 without M4 Mods
    m4m - Modded M4 with m4 Mods
    m4a1auto - Ranger M4A1
    ma - Ranger M4A1
    ar - M249
    g - M16A2/M203
    at4 - AT4
    s - M82
    s24 - M24
    spr - Special Purpose Rifle
    m9 - M9 Pistol
    b - Shotgun
    sf - Modded M4A1 (or AK74SU)
    ak - AK47
    ak74su - AK74
    gp -AK w/ launcher
    rpg - RPG7
    rpk - RPK Light Machine Gun
    svd - Dragunov sniper rifle
    mos - Mosin-nagant sniper rifle
    v - VSS "Vintorez"
    sl - Squad Leader
    ft - Fireteam Leader
    rct - recruit (no weapons)
    sf - special force csákó
  • Anteris
    Beírtam a konzolba a "start sfcsar" szöveget, be is jött egy pálya de meg sem tudtam mozdulni, mert nem működtek az irányitóbillentyűk.
  • Anteris
    kösz a segítséget mindenkinek.
    Illetve csak annak aki válaszolt.

• patacsi HUN
    anno még azt is ki kellett tölteni, hogy honnan töltötted le a gémet. ja és régen lehetett ugye bőrszint beállítani... a cikkíró ugye kicsit mindíg alakít a valóságon az eladhatóság kedvéért :)) ugye..
  • Mighty
    RPG=Role Playing Game=Szerepjáték
  • Tikal #26088
    honnan? adsz linket és felvilágositalak
  • Mighty
    Hmmm. A középső oszlop, első bekezdés 5. sorában van, hogy regisztációkor valami kérdőívet kell kitölteni.

Hol is van ez a kérdőív? Hol adhatom meg a nemzetiségem, bőrszinem, stb????

Ez a cikkíró miről beszél (ír)?
  • Gfreiter
    Ez érdekel ez a NWN. ez FPS? Most le tudnám tölteni.
  • Mighty
    NWN: Never Winter Nights (egy nagyon fasza RPG ami nem rakátavető, hanem Role Playing Game rövidítése)
    TWL: Team Warefare League (egy csapatversenyeket összefogo oldal, ahol AA versenyeket is lebonyolítanak)
  • Gfreiter
    Uppsz, bocs... Megin sokat pofázok. Kezdem érteni, hogy mér így mozog a bannerom, és nem ellentétesen...
  • pet70000
    Mi se értjük, hogy mért Silent G a neved... :D
  • Gfreiter
    Egyébként nem értem ennek a szmájlinak mér az a neve, hogy gonosz:
  • Gfreiter
    :) tényleg?? Hurrááá Jó, nem leszek olyan többet :)
  • Al Bundy23
    G az isten tegyen a kopaszok közé ne legyé má iylen negativ hozzáállású bááááz, dehoyg szarnak a fejünkre, bazze hiszen egyre népszerübb a cucc és ..."naprol napra egyre többen lesznek, állj közénk te is harcolj velünk, csakis mi győzhetünk" :)) szal érted pubi.. ez nem egy oan gama amit hipp hopp megszüntetnek. 2 millio emberrel nem baszhatnak ki. Army volt Army van ÉS ARMY LESZ
  • Mighty
    Srácok! Eladó a hangkártyám (Terratec Aureon 7.1 Space) még 10 hónap gari van rá. Ára 24000 (picit lehet alkudni) Ha ismertek valakit, akinek kéne, szóljatok! Thx
  • Al Bundy23
    Pet akkor én már a 67 honorommal kapok egy egész ezredet?!?!?! :))))És zsozs meg rush mit kap bazze? egyböl beültetik öket az elnöki székbe?? :)
  • Gfreiter
    Sose. Megtelik az Army, aztán szarni fognak a fejünkre :(
  • Tikal #26077
    pl itt vannak a B-52-es nehézbombázok, már negyven éve szolgálnak és 2050ig fognak még repulni
    Ennek oka hogy rengeteg gép még alig repult a hidegháboru alatt és ezek még nem "oregedtek el".
  • Al Bundy23
    bazze milyen mordályok ezek?? ezzel még a holdat is le lehez szedni ecsém :) miko lesz ien az AAO-ban? :)
  • Nyers
    Legyen igazad!
  • patacsi HUN
    hát nagyon meg lehet zavarni :)
  • Tikal #26073
    F-16 még a JSF-ig biztos repulni fog, nemzeti gárdánál talán még tovább is, szoval a 30 év simán meglesz... viszont JSF-re és a Raptorra 40-50 évet mondtak.
  • Nyers
    Az F-16-os első példányait 1979 januárjában adták át, így majd 25-30 évet fog szolgálatban állni. Ha ennyi lesz a JSF, az a távoli jövő nem is olyan távoli!
    Óriási ütemben kezdték fejleszteni az ember nélkül vezette gépeket, mivel úgy gondolták sokkal olcsóbban tudják majd előállítani a gépeket. Már viszont, majdnem meghaladják egy sima gép költségeit, mármint az építés - a korszerű adatátvitel miatt. És azt se tudják még, hogy mennyire lehet megzavarni a kommunikációt a gép és a bázis között!
  • Gfreiter
    Mé beszéltek rébuszokban??
  • Tikal #26070
    Igen tudom hogy ilyen szoftvereket fejlesztenek (felismerik az ellenséges tankokat,repuloket stb) de ezeket még felugyelik, méghozzá emberek, nem fogják csak ugy elengedni oket a világba hogy vadásszanak....
    Sajnos bejelentették...de még 50év, szoval nyugi :)
  • Gfreiter
    nwn? twl?
  • Mighty
    Na ezt jól megaszontam...
  • Gfreiter
    Meg Gfreiterről... Hanyatt homlok menekülnek előlem... Bár igaz, hogy a csapattársaim...
  • [HUN]Crassus
    Ha figyelik a játékosokat akkor láthatják,hogy a mgyar "katonák" símán szétalázzák az amcsikat!:))Kérdezzétek csak meg az US vagy USA klánokat az xSU-ról:))Muhahaha
  • Nyers
    Tévedsz, már most olyan szoftvereket fejlesztenek, amik a gépekben felmérik a csatateret és önálló döntéseket hoznak. Persze ez még csak a jövő!
    Emberek még szerencsére sokáig lesznek, de nagyon meg fog változni a katonai repülés úgy 20-25 év múlva. Sajnos ez van, én nagyon komálom ezeket a "régi gépeket", az új UCAV-k túl futurisztikusak, de már be is jelentették, a JSF az utolsó ember vezette ameriaki harci repülőgép!
  • Gfreiter
    Nem biztos, lehet, hogy idő múlva előre programozott terv szerint repülnek, bombáznak, visszatérnek. Előbb utóbb már magát fogja programozni, és akkor nekünk annyi... Hopplá. De én azt mán úccse érem meg :)