60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Ájájájjj... Nem kéne tk-zni egy darabig ;) Hát officialra menj mindenképpen. Nézd meg a miles servereket, asszem oda beengedik a... khm..hogyismondjam...kezdőket is :) Onnan tudod, hogy egy szerver miles, hogy egy vörös golyószerű van mellette.
  • Davidsned
    Bakker ez már kib@szás. Melyik az a szerver ahol lehet honort gyűjteni és nem kevés a 8 honor a belépéshez? (nekem mindenhol azt írja ki hogy túl kevés honorom van hogy belépjek)
  • Tikal #26140
    de milyen szép lokéshulláma van, lehet látni szépen:)
  • Gfreiter
    Áztákurva... Ezek angolul beszéltek. Biztos vmi hadicucc tesztelők az armyban.
  • Tikal #26138
    meg tényleg azért ilyen fegyverhez hozzájutni...vagy kurva nagy bunozok és airsoft helyet ilyennel toltik az idejuket... :)
  • Tikal #26137
    hááát, dok filmekben is ha megfigyeled sokszor az ilyenek is ott vanak, nem csak katonák.... meg pont mondani akartam hogy tankot honnan szedtek? azt nem lehet csak ugy csencselni :)
  • Kicsirigo
    Hát, nemtudom. Ha jól megnézed, mindegyiken kék farmer van, viszont katonai mellény és sisak is van rajtuk.
  • Kicsirigo
    Az haggyán, a tankot hol vették ? :D
  • Tikal #26134
    katonák....gondolom vmi teszt
  • patacsi HUN
    játékboltban :)
  • [HUN]Crassus
    Vazzeg ezek nem is katonák!!! Hol a francban vehették
    azt a rakétát??????????
  • Slow
    nem tűnik a tank biztonságosnak=)
  • Kicsirigo
    Javelin shoulder fired missle vs T-72 Russian tank
  • Bobber
    frici nekem is ez volt vagy nem inditod el a punkbuster nevu csit ellenes progit vagy nem frissitette neked automatikusan ha ez utobbi akkor meg kell csinalnod manualisan a frissitest. Patacsi tollabol idezve:):):töltsd le -> http://www.punkbuster.com -- pbweb.exe
    ide tedd a file-t: ...America's Army\System\pb és kattints rá. (by Mighty)de mint latod o is idezett de a lenyeg hogy nekem mukodik:):):) na jo lovest mndenkinek ja es tikal nagyon allat ez a kep nem semmi lehetett a fotos:):) bar nem lettem volna a helyeben amikor elzug a fejem mellet egy ekkora budi raketa
  • Tikal #26128
    pataaaaaaaacsiiiii
  • Fricci
    Nekem egy olyan gondom van, hogy szervert kiválasztom, csatlakozik és mikor kiválasztom a csapatot (vagy van hogy játszok, és ha lelőnek) akkor kiírja hogy "Loading Map" és visszalépek a főmenübe...szerintetek mitől?
  • Mighty
    pipeline_team0.txt tartalma:
    Szituáció: Terrorisák elfoglalták az Alaskan Pipeline olajátemelö állomást, azzal a céllal, hogy környezeti katasztófát idézzenek elö.

Küldetés: A csapat elfoglalja az Alaskan Pipeline állomást végrehajtva a következöket:
    biztositja a fö kontroll panelt; megállítja az olaj pumpákba jutásását a három szelep lezárásával.

ROE: A lehetséges legkissebre csökkenti a tartályok és csövek sérülését.

Ellenség: Az ellenség szakasz-nagyságú terrorista erökböl áll a fö szivattyú állomáson.

Csapatok: Egy gyalogos szakasz a 2. zászlóaljból, az 1. Gyalogos Ezredbol és a 172. Független Gyalogos Dandárból.

Terep: Az Alaskan Pipeline Olajátemelö három épületbol áll; a szivattyú állomás, a külso olajtartályok és egy külso épület a vészleállító szeleppel.
  • Mighty
    pipeline_team1.txt tartalma:
    Szituácó: Hirszerzök feltételezik, hogy terroristák az Alaskan Pipeline olajátemelö megtámadását tervezik.

Küldetés: Az egység megvédi az Alaskan Pipeline olajátemelöt, megakadályozva a terroristákat a következok végrehajtásában: a kontroll panel irányitásának átvétele; szelepek megnyitásával az olaj-áramlás megindítása.

ROE: A lehetséges legkissebre csökkenteni a tartályok és csövek sérülését.

Ellenség: Az ellenség szakasz-nagyságú terrorista erökböl áll gépkarabélyokal és gránátokkal felszerelkezve.

Csapatok: Egy gyalogos szakasz a 2. zászlóaljból, az 1. Gyalogos Ezredbol és a 172. Független Gyalogos Dandárból.

Terep: Az Alaskan Pipeline Olajátemelö három épületbol áll; a szivattyú állomás, a külso olajtartályok és egy külso épület a vészleállító szeleppel.
  • Mighty
    Én megpróbáltam lefordítani, de az adott pálya elindítása után meghülyült. Lehet neki ugrom mégegyszer, de nem igérek semmit.
  • Gfreiter
    Ó, nagyon sajnálom :( Csak arra emlékeztem, hogy volt egy ilyen nevű játék fenn. Garázdálkodj nyugodtan. Asszem megvan a Lock on is.
  • Tikal #26122
    G, de ez nem az NWNW, illetve az de csak a kiegészito, na mindegy azért garázdálkodom egy kicsit ha nem bánod :)
  • Bobber
    thx patacsi remelem jo lesz mert mar megvsinaltam mert eszembe jutott hogy valahol olvastam mar errol itt egy ket napja:):):):) azert koszi:):):) ja es meg egy kerdes most hogy nezegettem a game konyvtaraban hogy mik vannak eszrevetem hogy a briefings konyvtarban ott van ugye az oszes kuldetesnek a szovege leirva amit a jatek elejen kiir a game es csak azt akarom kerdezi hogy valaki aki jol tud angolul meg nem forditotta le mert szerintem siman be lehetne tenni es sokat segitena az embereknek akik nem tudnak jol angolul(pl en:)::)) a jatek elejen amig megtanuljak hogy mit kell csinalni egy egy kudetesben es ha megcsinalta mar vlaki akkor hol lehet ehez hozzajutni :):):) na jo most igy hirtelen enniy:):):)
  • Gfreiter
    Bár most nincs fönn annyi játék, mint régen. Régen moinden fenn volt, de mostmár asszem inkább a filmekre mennek rá :(
  • Gfreiter
    hát azt tuti nem LOL :D az mi az a privi ftp? Az nem warez?
  • Tikal #26118
    ok, zenéimet tuti nem szeretnéd :)
    én meg priv ftp-ről, de ez épp nincs fenn és akkor kérni kéne az meg ki tudja mikor teljesul :)
  • Tikal #26117
    naaaaa, küldjeeed, este már játszani akarok a war után
  • Gfreiter
    Á, nem kell semmi, nem azért mondtam. Egyébként nemtom hogy kell azt használni. Meg nekem nincs semmi jó cuccom cserébe. Bár ha van valamid ami érdekelne, akkor szívesen elfogadom, te is mindig kérdezhetsz tőlem. Én amúgy warez-ről szoktam nyúlni a dolgokat jó pízér.. :)
  • Tikal #26115
    DC-n megbeszéljuk mit adok :)
  • Anteris
    az még ráér.
  • Anteris
  • Gfreiter
    Ja, kűdjem?
  • Gfreiter
    attó függ mit acc cserébe... Na figyi, én most befejeztem, átadhatom, de majd még kelleni fog. Tegnap este regeltem, szal 8-áig este 1900-ig jó lesz. kűdöm priviben.
  • Gfreiter
    maxi seb.
  • Tikal #26109
    G, milyen gyorsan lehet tolteni az oldalrol amit mondtál? lehet kéne a loginod :)
  • patacsi HUN
    töltsd le -> http://www.punkbuster.com -- pbweb.exe
    ide tedd a file-t: ...America's Army\System\pb és kattints rá. (by Mighty)
  • Gfreiter
    Ja, bocsi, félreértelmeztem. Aszittem a játékban begyűjtött pontjaidra gondoltál... Köszi Patibácsi :)
  • Gfreiter
    Regeltél az aaotrackerre? Az a játéktól független . Ha nem, itt megteheted.
  • patacsi HUN
    itt
  • Anteris
    No azért csorognak az infók, kösz! Gyorsan kérdeznék még egyet :)

A neten hol tudom megnézni az adataimat? Az America Army-n nem igen találtam semmi ilyen menüt.
  • Bobber
    Tsako mindeenki lenne egy hatalmas probelemam:):)
    teganp mar azt elarultak hogy a 2.0a verzioban benne van alapbol a punkbuster na es minden jo is volt meg ment minden amikor beallitottam hogy inditsa el a punkot a game. Na de matol megint nem megy a dolog hiaba allitom be a punkot ha olyan szerverre megyek egyszeruen kivag. szoval VALAKI SEGITSEN MERT LONI AKAROK:):):):) elore is koszi:):):)