60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Az vili, csak akkor még senki nem sejtette, hogy egy elmebeteg kerül a hatalomra...
  • Nyers
    Na szögezzünk le valamit, én sem bírom a Bush-t, de ez lényegtelen sztem. Nem tom, hogy te követted-e a szavazatszámlálási procedúrát anno a választásoknál, az ifj Bush-t a katonák jutatták be, ez tény! (A külföldön állomásozó katonák is szavaznak, csakhogy a leveleik később érkeznek meg, így nyerte meg a választásokat, köszönhetően az elektori rendszernek.)
  • Gfreiter
    Hát ekkora őrült, mint Bush már régen nem ült amerika élén. Ezt maguk a katonák is állítják.
  • Tom3 #26263
    hehe :) jo vicc angol tudasom 10evesen szinte 0 es 1hét allat se olvasnam el :)

1web az mar johet angolul csak fegyver kepek es palya kepek
    legyenek(magyar jobb volna)es a fenti linket senki meg ne emlitse!!
    stb..
  • Nyers
    Miért, ha a Bill lenne akkor rohannál, vagy Gore? Sztem a katonák nem tehetnek róla, hogy éppen most ki irányítja őket - vezetésre gondolok, nekik parancs van, azt kész.
  • Gfreiter
    Ja, legyek Bush katonája?? Neeem...
  • Gfreiter
    Mit hogy értek?
  • Nyers
    Hát ezt meg hogy érted?
  • Gfreiter
    Egyébként szoktam nézegetni a Bundeswehr oldalát, és eléggé felkészültnek tűnnek, és a technikájuk is elég jó. Csak ők nem kakaskodnak annyit, mint az amerikaiak.
  • Gfreiter
    Németeknél? Nem, asszem nincs. Ott csak állampolgárok lehetnek katonák. Ez az amiknál most viszont asszem így van. De oda meg menjen a halál.
  • zotyesz
    Mondjuk pár ha három évre leszerződtél a tengerészgyalogsághoz, és kibírtad a végén állapolgárságot is kaphattál. Nem tudom van-e ez még?
  • Gfreiter
    Na mindegy, bocsi az OFF-ér :(
  • Gfreiter
    Az a baj, hogy amikor ilyenekkel játszom, úgy fáj szívem, és egy csoffadéknak érzem magam, hogy én még katonának se vagyok jó :( Pedig jó katona lettem volna :(
  • Bobber
    de legalabbis elvezetesebb
  • Bobber
    ja es csak hogy egyetertsek patacsival szerintem is telleg konyebb az eletben celkozni egy akval mint a gameban:):):):)
  • Bobber
    :):) Hat lehet hogy a kulfoldi katonai alakulatok jobbak. Mondjuk a soralamoanynak szerintem mindanhol szar dolga van:):):) A szerzodeses illetve a hivatasos katonasag meg telleg mas de nem sokal jobb az se legalabbis itt nalunk magyarorszagon. Bar mondom en 4 eve szereltem le lehet hogy azota mar sok mindeen valtozott (bar nem hiszem:(:(:().
    amugy engem meg ott akartak tartani mert eleg jol teljesitettem a kovetelmenyeket ded nem vitt ra a lelek:):)
  • Gfreiter
    LOL, és a végén még nálad is veszik a cuccot a javításhoz, LOL :) Nem direkt volt az a kocc?
    Tudom Bobber, hogy a (sor)katonaság manapság már szar, de én szerettem volna tovább lépni, valamilyen különleges egységbe. Volt egy haverom, aki a Bundeswehrnél sokra vitte. Meg volt egy német csaj, aki belém volt zúgva. Ha kettőt összeadjuk, egész jó kis eredmény jöhetne most ki belőle :D
  • patacsi HUN
    amikor éleslövészet volt nekem kellett "lelőnöm" azt a bukóalaktok amit a többiek elhibáztak :)))) sosem felejtem el :))) este már mindenki régen lógatta a lábát, nekem meg fegyveranyag volt még mindíg olyan lerakódás lett az AK-n :(
    egérrel sokkal nehezebb célozni :(
  • Bobber
    silent g nem sokat veszitettel en 4 eve voltam katona radasul desantos alakulatnal de meg mi se csinaltunk semmit sott tobb volt a szivatas mint az egesznek az ertelem mondjuk az egyetlen jo dolog hogy lehetett ernyovel ugrani (en ma mar banom de sajnos kihagytam:(:(:) Na szoval semmit nem veszitesz ha nem mesz ba arrol nem is beszelve ha pl azt veszuk hogy egy atlag kiskatona lo 3 vakloszert meg 10 eleset azt is rovid sorozatokban akkor azt is erdems kihagyni (en mondjuk lottem vagy 8 tarat ak63-d-vel meg egy rakaszt (150loszer)geppuskaval szal jo dolgom voplt ja es granatot is dobtam:):):) de mondom az atlag meg fegyvert meg eles loszert is csak fenykepen lat:(:( na mind 1 a nosztalgiazas teljesen elveszi az eszem mindjart megyek loni:):)
  • patacsi HUN
    hát én ebből élek... tudod mint a temetkezési vállalkozó ;) LOL
    mire kifáradt a katonai rendész addigra már másik kocsi lezavarta a fél kiszállítást LOL
  • Slow
    looool
  • Slow
    fejléc "itt" feliratra katt
  • patacsi HUN
    olvasgasd :)
  • Al Bundy23
    Mondjuk G-nek fegyver sem kell és letékáz a puszta gondolatával :)))))))))))
  • Tom3 #26242
    Kene info a gamerol
  • Gfreiter
    A HM-es autó, az Honvédelmi Minisztériumos autó akar lenni? Szegény Patibácsi. Nekem úgy fáj a szívem, amikor összetört autót látok :(
  • patacsi HUN
    RoePatacsiGábor
  • Gfreiter
    Lehet, de nem is feltétlenül a magyar hadseregnél szerettem volna maradni. De mindenképpen ezen a pályán szerettem volna dolgozni. Most életem végéig rohadhatok egy irodában, mindenféle bűnözőnek, vagy csaló, simliskedő cégeknek az érdekeit védve. Fászom :(
  • Gfreiter
    Tényleg nem leszúrásból mondtam. Én se, de amint látod még Patacsi sem nagyon játzsadozik az RPG-vel. A gáz az RPG-vel az, hogy ha mögötted van valaki, akkor az is megmurdál. Fogadjunk, hogy az SFCSAR-on az ablakból lősz. Na most mindenki oda akar menni az elején, így tuti, hogy első 1 percben leszedsz 1-2 csapattársat, ami sokkal több mínuszt jelent, ha a kör elején történik.
  • Nyers
    RoePG
  • patacsi HUN
    amíg kezdő vagy az RPG közelébe ne menj, ha nem csapatban TS-en játszol akkor főleg:)
    nekem napi 1500-2000 roe volt amikor nyomtam :)
  • Davidsned
    Figy, arról nem tehetek hogy pl. rpg-vel lövök, aztán egy csapattársam persze pont a hatókörébe rohan, aztán rögtön levon 2 honort emiatt. Lehet, hogy nem vagyok profi, pedig már elég régóta játszom a játékkal, csak mindog valami hülyeság miatt elszúrom. Azért köszi a segítséget...
  • patacsi HUN
    2004.01.05. HM autó összetöri az áruszállító autónkat...
    2004.01.06. a két fő matáv isdn vonalunkat lekapcsolja tévedésből a matáv...
    2004.01.07.??? :(
    jó kis év :)))
  • zotyesz
    Persze, ez nem általánosítás akart lenni, hanem csak egy vélemény.
  • zotyesz
    Nem. Informatikus. :)
  • zotyesz
    Figyu, van egy tiszt barátom, aki pár éve végzett, mindig az országos minősítés során az elsők között van, de ő azt mondja, hogy olyan a helyzet már, hogy nem érdemes katonának lenni. Elég elkeserítő lehet, mikor csak ülnek benn, eszköz már nincs, az egységében a feltöltöttség olyan 30%-os, és még innen csak lejjebb mennek. Ő nagyon csalódott, és ahogy mesélik sokan nem látják már az egészenk értelmét. :(
  • Gfreiter
    S azóta nem találom a helyem. Bár most a jogra szeretnék menni, de ha bevonulhatnék, akkor halasztanék a jogon.
  • Gfreiter
    Igen, ezt tanulják bizonyos üzleti tanfolyamon :) Fogadjunk ilyesmit csinál a csóka. Egyébként szívgebaszom van, vagyis az egyik szívbillentyűm nem működik jól, mer nem fejlődött ki tekjesen vagy valami ilyesmi. Szóval csotrogány vagyok. De attól még ugyanúgy sportoltam, meg dolgoztam nyárakon építkezésen, stb, meg kondiztam. De ezért nem lehetek. Viszont ha nem viszem be a papírt (a volt barátnőm akarta, hogy bevigyem, hogy ne veszítsünk egy évet el), akkor észre sem veszik talán. Persze egy évre a rá a csajom otthagyott :(
  • zotyesz
    Értem. (Van egy Németországban élő haverom, aki előszerettel válaszolgat ezzel az egy szóval, de csak akkor ha bővebb véleményre lennék kiváncsi.) :)
  • Gfreiter
    Úgyértem a hadseregnél.