60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Slow
    ez legalább nem off ;)

király offért menjetek a terminátor topikba, kb 1550-es hozzászólástól ;)
  • Strahd_
    :))))
  • hykao
    Neeeee, arra ott a Terminator topic, az ilyen témákat oda kéretik...
  • repro
    jha Lhalt a fórum, ezért tömjénezzük magunkat... vagy beszélgessünk a korai magömlésről!!
  • Slow
    ez a kör nem a lengyeleké volt...xsu rulz ;)
  • Strahd_
    engem meg pont lelöttek :D
  • Strahd_
    :))) jo a logo .)
  • Slow
    =)
  • repro
    nem ez WC_SE-n volt..
  • repro
    ezt meg magyarázzátok meg, h mit nem értett a gyerek??
    ellenem volt, lőttem rá és ő nem lőtt vissza...

és utánna se értette..
  • Strahd_
    Ez jó lehetett! :D
  • Slow
    lol=)

a kitaszított=)))))
  • repro
    xSU on da edge! Szeretünk Friczy!
  • Slow
    tudod bro, aki nem dolgozik, mert idióta, az jó lesz vezetőnek...;)
  • [HUN]Crassus
    Aknakereső haditengerészeti Delphi-neket akarsz programozni?
  • Strahd_
    Tud valaki estleg egy Delphi programozói állást? .)
  • Strahd_
    A JÓ KURVA ANYJÁT A KÖCSÖG BUZINAK AKI IT VEZETÖNEK FELVESZ EGY IDIÓTÁT!!!
  • hykao
    A korábbi sok piálás is közrejátsszhatott az alacsony vérnyomás kialakulásában!
    Egyébként a kávé a te esetedben szerintem kifejezetten jót tesz (nem túlzásba vitten), ezen kívül sok szervezet számára hasznos dolgot tartalmaz.
  • Bobber
    Nem nem mar nem pialgatok :-). Anno iszogattam de csak bulik alkalmaval de olyankor aztan jop alaposan:):):):). Most meg en vagyok a mintapeldanya az egeszseges eletmodnak mert mar 3 honapja a cigirol is leszoktam nem iszok nem kavezok csak a szamitogep a karos szenvedelyem pedig az elobbiekben felsoroltakat mindeet szeretem:) De ha azt akarom hogy felmenejen a vernyomasom akkor megyek jatszok egy kicsit a CS-vel es egybol a fellegekbe szal a vrnyomas ezzel szemben az AAO megnyugtqat:) kiveve amikor kilo egy sniper es en azt se tom honnan:):):):):) na olyankor aztan felszokik a vernyomas foleg ha a palya legelejen es meg 10 percet kell ulnom nyugton:):):)
  • hykao
    Nem szoktál piálgatni???
  • hykao
    A magas pulzus szokványos alacsony vérnyomás esetén, lehet, hogy a szervezet így próbál mégis elég oxigént juttatni az agyba....vagy valami ilyesmi.
    A 100 alatti érték tényleg gáz, főleg, hogy általában orvoshoz érkezésnél az átlagemberé inkább felmegy.
  • Bobber
    hat pasz pontosan nem tom de olyan 90/50 vagy valami ilyesmi azt tom hogy a 100 at nem erte el:):):) ja es e mellet a pulzusom meg vagy 80 szal elegge erdekes egy emberke vagyok:):):) de azert en a seregben megkaptama az A kategoriat es mint mar lejjeb irtam desantos alakulatnal voltam katona:):):)
  • hykao
    Mennyire alacsony???
    Nekem mielőtt szedni kezdtem a bétablokkolót, olyan 140/90 körül volt, és amikor lehajoltam, majd szétrobbant a fejem.
    Most 120/70 körüli, de reggel, ébredés után mértem már 110/60-at is...
    ...bár nem tudom mennyire hitelesek a mérések, mert a Media-ban vettem a SAMSUNG vérnyomásmérőt, 7777,-ért...
    ...otthon kibontom, és mi van ráírva? ...33cm-es körméretű karig...
    ...bazz, ki a fasznak van ma - akár kinyújtva is - 33-as karja????
  • Bobber
    hykao en is ugy alszom mint te hogy hallom a sajat szivveresemet de nekem meg pont az hogy olyan alacsony a vernyomasom hogy a legutobb amikor a doki merte azt hitte hogy meghaltam es mar majdnem nyult a defibrillatorert mert nem latott semmit a muszeren:):):) halistenek nem talalta meg a cuccot es vegul is megmerte a vernyomasom de elegge gaz volt :):):):)
  • Strahd_
    jah a sok nyakiglább ugy ell lenen verve .) még kosárban is :D de fun lenen az biztos...
  • hykao
    G:

Bazz, most olvastam a gyíkodat!
    Nekem is baj van a szívbillentyűmmel: a bal oldali kamra egyik szívbillentyűje nem zár rendesen, mert púposodik, ezért minimális vérvisszafolyás van!!!
    Nekem azt mondta a doktornő, aki az egyik haverom ismerőse, hogy nem befolyásol az életvitelemben, de emiatt egy kicsit magas a vérnyomásom, amire minden reggel be kell szednem egy kis bétablokkolót.
    Amúgy kurva idegesítő, mert elég éberen alszom, és a fülemben érzem a szívverésemet.
    Nehéz úgy pihenni, hogy az ember le tudja számolni a pulzusát, simán az ágyon fekve...

Ja és, hosszabb vérzéseknél, (pl: fog, nagyobb nyílt sérülések, műtétek) igen komoly adag antibiotikumot kell beadni, mert a baktériumok - a rosszul záródás miatt - szívhártyagyulladást okozhatnak!!!
  • Slow
    hívjuk viccesnek
  • Strahd_
    .) kosarazzunk egymás ellen :)) érdekes lenne... ,) ,)
  • Slow
    azé' me ti zsebkutyák vagytok, azok a konyhában is tudnak kosarazni ;)
  • Strahd_
    Mi is kosaraztunk ott anó slow és semmi gond nem volt .) nem tudtok játszani .)
  • Strahd_
    dehoyg is a terepm baszot nagy , pont jo lenen nekünk csak a teremböl kiturt minket valam bunkó kosárlabda csapat. :)
  • Slow
    kosarazom, csak nem szerdán! ;) (<-- az a terem életveszélyesen kicsi és szar)

A tréningeket szép sorban, előlről csináld meg, de előtte csinálj egy accountot, hogy el lehessen menteni az eredményeidet....
  • Strahd_
    .)) Miért nem kosarazol már?

Az advanced marksment akkor csinálhatod meg ha megvan az alap lökiképzésen 36 a 40 böl
  • belys
    szevasztok azután érdeklődnék hogyan vagyis mkor lehet megcsinálni az összes tréning pályát
    pl advaced markmannt
  • Slow
    ez olyan alkesz srácos duma? =) nem véletlenül mondják, hogy "alkoholban a bölcsesség" (<-- mondják?)
    ;))
  • Strahd_
    Várunk szerettel Iaido edzéseinken .)

"Amit meg kell enni azt meg kell enni
    Amit meg kell inni azt meg kell inni
    Amit meg kell tenni azt meg kell tenni
    Ha meg kell halni hát meg kell halni"
  • Gfreiter
    Hogy pl ne kezdjem a súlyemelést akkorával, amit alíg bírok megemelni. Magyarul inkább "szálkázzak" mint tömegnöveljek. Sportban mindig jó voltam, csak aztán anyám elkezdett virnyákolni, amikor versenyszerűen kezdtem el judozni, hogy "már megin megizzadtál, blablabla", és annyira tele lett a pöcsöm ezzel (4 év után), hogy abbahagytam, aztán még kb 1,5 év box, meg egy kis kondi, s azóta csak sörözöm meg cigizem :( Inkább megdöglöm sport, vagy kiképzés közben, mint hogy kocsmatöltelék legyen belőlem. Egyébként alant írtam, hogy nem a sorkatonaság lett volna a cél. De mindegy mostmár...
  • Strahd_
    Én itt osztom az észt .) csak gamolni nem jöttem..
  • Strahd_
    Mit jelent nem megeröltetni magad? negyütemüzni a napon a sivatagban vagy futni egy két kört, vagy levelet gereblyézni mint a magyar seregben .)

Mert mint sorálományu max a lövészeten 1-2 löhetsz...
    felszerelést nem adnak mert nicns belöle és arra is vigyázni kell. Hivatásosal beszélgettem , ök is szivnak hogy semmi nincs... .) de legalább kapnak felszerelést.

de amikor pl a rendöürségnél a lövészetek száma gyatra a sorálomány annyit se lö hogy érdemes legyen egyáltalán elkezdeni... áh én ezért nem akartam és nem is akarokbevonulni
  • Gfreiter
    Ja, most hogy mondod: téged is rég nem láttunk :)