60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • lóbébi
    Köszi!Akkor nem tévedtem sokat!Lóbébi
  • pet70000
    gyorsabb voltál :)
  • pet70000
    Tehát:
    Sf pályára csak sf kiképzés után mehetsz be, de nem kapsz Sf-es fegyvert amig nincs 15 honorod
    Lóbébi meg arra utalt, hogy a jelzés amit belinkeltél még azokban a színekben is van, bár ritkán találkozni velük, és a leírt manusok használjéák (tehát pl. a zöld az amicsi katona)
  • lóbébi
    minden sf pályán csak akkor lehetsz sf-es ha megvan neked a vizsgát meg a legalább 15 honorod.Kivéve a Sf specialnál már csak a vizsga kell.A csillagos négyzetről meg A barna szinü veterán katona,a kék szinű az tengerészeti katona(NAVY),a zöld szinű a szárazföldi katona (ARMY).Remélem ezzel nem tévedtem.Lóbébi
  • Bobber
    de ha nincs meg az sf vizsga akkro hogy johet be egyaltalan arra a palyara loni annak hogy bejojjon valaki oda nem feltetele a vizsga???? mert pl az sf exkluziv vagy mire ne se tudtam addig bemenni amig nem volt meg a masodik sf vizsgam ja es nem nagyon ertem amit irtal lobebi mert elegge kuszara sikeredett:):):):)
  • patacsi HUN
    Spam Assassin has been enabled :)
    nem értek hozzá, de bekapcsoltam az xsu-s maileknél :)
    remélem segít valamit bár kétségeim vannak :(
  • lóbébi
    Én is kérdeztem már egyszer.A barna veterán, a kék navys, a zöld meg army katona az illetö.A másik meg csak akkor ha neked 15 honorod van és ha már levizsgáztál sf vizsgáin.Az elöbbit amit irtam valahogy igy van nem vagyok biztos kivéve a barna négyzetessel!Lóbébi
  • Bobber
    errol lenne szo
  • Bobber
    upsz a masodikat nem jol linkeltem:)
  • Bobber
    Helo all
    lenne egy jo kis kerdedsem a sf palyan jatszok akkor miert nem tudok belani ehez a tipusu emberkehez akinek ez a jele illetve ha valaki bejon es ez a jel szerepel a neve elott az mit jelent (tisztara mint az oviban kinek mi a jele)
  • lóbébi
    Nekem meg feltörték a gépemet és felhasználták az összes e-mail cimeket és egy rakás virussal megfertözve!Ehhez mit szolsz?Én is kaptam telefonos hülyességet!
  • [HUN]Crassus
    Most nézem én is beszopódtam nem kapok e-mailt ,mert betelt a mailboxom!!a netes előfizetéses!!! Szétrugom a seggét annak aki ezt tette velem!!!!!
  • [negativ] Cirek
    Strahd_!!!
    National Geographic Channal-en lesz szamurájos ismeretterjesztő film. az előzetese alapján király lesz.
  • [negativ] Cirek
  • Gfreiter
    ...ööö... Rushnak meg Gsnipernek?
  • Prank
    vissza a feladónak egy vírus kíséretével
  • Gfreiter
    Én is kaptam ilyen levelet, most néztem meg. Vagy 6-ot :) Kinek küldhetem?
  • Gfreiter
    Az, hogy nem írok, nem jelenti, hogy nem állok itt lesben...
  • [negativ] Cirek
    valami nem stimmel itt...
    höhő... nincs itt G.. :D
  • Mighty
    Nincs meg... De lehet felteszem.
  • Slow
    a norton antispam tanítható, nem az van neked?
  • Mighty
    Most lőttek a fasza kis xSU-s email cimemnek :(
    Pedig már egy csomó fórumon ezt használom.... na mindegy.
    Ha kapom a sok szpemet, akkor majd Patacsi mestert megkérem, hogy irányitsa a semmibe a leveleket....
  • [negativ] Cirek
    én sem...
    csak most egy picit
  • Slow
    hát igen, néha kéne gondolkozni is....:/
  • Mighty

Na nem baj. Én nem vagyok honorkurva
  • [negativ] Cirek
    Hehe, behoztalak honorban, mostmár nyugodtan fogok aludni... :D :D :D
  • [negativ] Cirek
    http://aaotracker.4players.de/worldwar.php?country=Hungary

ezen az oldalon látod hogy melyik magyar hol nyomja(online)
    ha a nevekre kattintasz kis statisztika jelenik meg, ami magában foglalja az éppen online játékos tartózkodási helyét.
  • [negativ] Cirek
    igen
  • Mighty
    1. dupla előre, vagy egy általad beállított gombra sprintelhetsz
    2. változó. Van pár magyar server.
    3. F2 és választhatsz (pályától, létszámtól függően, kiképzéstől) M16, M4, M249, M203, M24, M82, AK74SU, RPK, M4M
  • Tom3 #26480
    zölddel irok?
  • baalmoth
    hello
    3 kérdés
    1. hogy lehet gyorsabban futni a gáméban??? (többiek mindíg +előznek)
    2. melyik szerveren szoktak a magyarok gammolni
    3. hogyan lehet fegyvert választani mert 1 kicsit unom már a simát
    thx előre is
  • Mighty
    A harmadik ponthoz hozzátéve: A levélben kérték, hogy egy bizonyos email cimre is küldjétek el a levelet, amiben most az a címzett megkapta a másik 10-20 ember emilcímét. Nem lennék meglepve, ha napokon belül spam áradat jönne az ott felsorolt embereknek :(

Mérges vagyok
  • Mighty
    roger
  • [negativ] Cirek
    áhh, akkor már autópályán visznek engem haza. Akkor majd jövőhéten! :)
  • Mighty
    Akar igen. En 2-re megyek melozni. Vigyem a CD-ket?
  • [HUN]Crassus
    nekem gond nélkül bejön vazzeg!
  • [HUN]Crassus
    KAPJÁTOK BEEEEEEEEEE!!!!
  • lóbébi
    Én is kaptam ilyet és nem foglalkoztam vele.Mégis kaptam visszajelzést hogy az én e-mailemmel küldtem sokaknak.Elöször a páromra gondoltam végül azt mondta nekem hogy nem ő volt!Akkor ezek szerint valamelyik kö***g belenyúlt a számitógépembe!Totál pipa vagyok mert akármilyen tűzfalat teszem nem használ!Szerintem ez arra volt jó az egész hogy minél több e-mailt szereznek annál több számitógépbe nyúlnak úgy hogy nem veszünk észre semmit!Nálam már kétszer nyúltak bele azt már időközben észrevettem.Legszivesebben lelőném az illetőt!Remélem a te gépedbe nem nyúltak hozzá?Lóbébi
  • Tikal #26470
    letoltom, de nem indul...

De azert LOL... :D
  • Mighty
    Nekem se jott be.

De azert LoL... :D