60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Slow
    de ha emléxel még a kiképzés "live jump"-jára, az szépen meg lett oldva...

vagy az a farm pálya (vagy mi... aminek az elején ugrunk a spanglimezőre)
  • Slow
    ...amit ki lehetne rpg-zni=)
    gyors körök lehetnének=)
  • Nyers
    Én gondolkoztam rajta és kizárt dolog a mai rendszerekkel ezt végigvinni! Képzeld csak el, hogy a pályákat ki kellene szélesíteni az ég felé, időjárást beletenni, effekteket, stb - like Microsoft Flight Simulator, ha már a realisztikát akarunk, sztem lehetetlen megvalósítani! Pedig az lenne igazán az akció és csapatmunka!
  • patacsi HUN
    ami néha megbillen ;)
  • MarkBlade
    Hát egy helikopterről leereszkedés nagyon király lenne..
  • Nyers
    Hát igen, nekem egy Black Hawk Down típúsú pálya kellene, lejátszani az orogi. sztorit, repülni akarok! Talán majd 5 év múlval! :(
  • patacsi HUN
    tankcsataaaa hooah :))
  • Slow
    hát az nem lenne nagy eredmény amit G mondott, hogy "tereptárgyként" raknak bele járművet, mint a CSAR-on a blackhowk...=))
    de pl el tudnék képzelni egy mapot, ahol egy sivatagi részről kell bejutni járművekkel a városba, onnan gyalog...
    kint lehetne tankcsata, bent viszont le ki kellene szállni, mert szűkek az utcák, onnan "CSAR"...

na, megírjam a deveknek? ;)
  • MarkBlade
    Márciusra igérték az meg már nemsokára itt van.. :)
  • Gfreiter
    ????? Lesz ????? Jaj de jó!!
  • Gfreiter
    Nemtom. Én már leszarom, hogy hányas verzió jön ki, csak azt a qrva lagot csinálják már meg végre. Meg még az a gondom, hogy egyszerre nem tudok két tevékenységet végrehajtani. Emiatt az egész olyan darabos lesz nekem. Minden mozdulatsor között egy nagy szünet van, ami éppen elég, hogy ne tudjak rendesen kommandózni, és az ellenfél lelő a picsába..
  • Nyers
    Ja, én már láttam az Európa-i szerverek logóját! Legalább ez kész van!
  • Nyers
    Igen, reméljük jól megoldják. Rákerestem a BTR80-re, hát igen masszív darab, és hasonlít is! :) Csak az a kérdés ha már a géppuska máshol van stb, azt hogy fogják szinkronba hozni a Stryker-rel! Merthogy a puskákkal könnyű a helyzet - van eleje meg vége :) - de a járműveknél ez húzósabb lesz!
  • MarkBlade
    Tudjátok egyébként miért olyan rosszak mostanában a szerverek? Tényleg átálás lesz?
  • Gfreiter
    Lehet, hogy nem is lehet majd beleülni, csak meg kell védeni, vagy a másik félnek meg kell szereznie/felrobbantania. Egyébként próbálta mjátszani, és nem ment. Nagyon lagos nekem, meg olyan darabos, nehézkes az egész. Asszem Slownak igaza van, kéne egy 2.4-es proci :(
  • Tikal #26655
    ja, szerintem is. Én inkább arra vagyok kiváncsi hogy lesz beleultetve a játékba. Állitolag állni, na most akkor gondolom az opfornak lesz ellene rpg-je, de a stryker állva elég konnyu célpont, persze ha jo benne a személyzet, akkor lehet egyenloek lesznek az esélyek, bár ugy tudom csak egy géppuska lesz rajta, szal ez szerintem nehéz ugy lesz a deveknek :) de végulis ki tudja lehet jol megoldják...
  • MarkBlade
    Igaz már emlékszem rá.. Jól is nézet ki..CSAK a kérdés mikor?
  • zotyesz
    Szerintem a BTR80 lesz az ellenpárja a Strykernek.
  • Nyers
    Blade mire gondolsz? Rakjam be a képet? Már egyszer megtettem keress vissza, de lehet hogy küldöm privátba, ha megtalálom!
    Tikal: Szerinted meddig lehet csinálni ezt az OPFOR vs USA dolgot, mármint arra gondolok, hogy mindenki amcsi és a másikat OPFOR-nak látja. A fegyvereknél mondjuk ez még megoldható, de mondjuk a Stryker-nél mi lesz? Van valami terrorista Stryker, vagy úgy oldják meg, hogy a terroristák megszerezték? Szerintem ez így elég hülyén jönne ki!
  • MarkBlade
    Tudtam hogy számíthatok rád..
  • Tikal #26650
    pl ez

Type: pump-action
    Gauge: 12
    Length: 805 mm
    Barrel length: 540 mm.
    Weigth 2.9 kg
    Capacity: 7 rounds in underbarrel tube magazine

de van még egy két féle orosz puska :)
  • Nyers
    Valszeg lesz, már volt róla egy screen is! Remélem!
  • MarkBlade
    http://www.gumicsizma.hu/swf/pb.swf
    És még ezt aztán leálltam..
  • Nyers
    Ja, sztem távolra semmire se lesz jó, de hát nem is ez a feladata, behatoló fegyver ez kérem! :) Egyébként meg mi lesz az OPFOR megfelelője?
  • MarkBlade
    RT SF na az lenne király.. :)
  • Nyers
    Akartam is írni kösz szépen, már nálam is működik - gőzőm sincs mi volt a gáz. Egyébként azt hittem valami full mediára kihegyezett oldal lesz, de végül is bóvli!
  • MarkBlade
    http://www.gumicsizma.hu/swf/sonarchallenge.swf
  • Gfreiter
    Ja, megvan. Volt is róla ss a múltkor. Shotgunt már próbáltam. Nem rossz, kicsit Duke-os. De nem tom mennyire lesz hatékony távolabbi célpont esetén.
  • lóbébi
    Megnézted azt a honlapot amit tegnap kértél?Lóbébi
  • Nyers
    Egy ártatlan kérdés, és nem akarom kritizálni az Army-t, de minnek reklámozták a Strykert a tavalyi E3-n, ha még most sincs se híre se hamva, max. 10 szép kép!
  • Nyers

Offline menj föl azt próbáld ki, egyébként a shotgun nosztalgikus érzéseket indított el bennem.
    Az időjárásra vonatkozóan, megint álmodoztam és úgy gondolom, hogy hét körönként faja lenne ha más napszakban/időjárásban játszanánk, de ez tényleg a nagyon távoli jövő, első a lag kiikatatás! :)
  • Gfreiter
    Egyébként nyitottam egy OFF TOPIC-ot az Általánosban, ha valakinek van kedve :)) De azért ide is becsusszanhat egy-kettő, de majd óvatos leszek...
  • Gfreiter
    Melyik az az AT4?
  • Gfreiter
    Ja, jó lenne, ha lehetne több pályát is játszani éjszaka (bár amennyit én mostanában játszom, befoghatom a pofámat...) Egyébként én elsősorban a lag megszűntetéséhez fűzném a legnagyobb reményeket. Én ezért játszom mostanában olyan keveset. De pl tök kira lenn egy pálya zuhogó esőben. Csak nyilván bazi sokat "fogyasztana"...
  • Nyers
    Nektek mi a véleményetek a shotgun-ról és az AT4-től?
    Egyébként a hiv. fórumon csomóan azt szeretnék, hogy az összes (sok) régi pályát ültessenek át SF-be! Sztem ez hülyeség, egyedüli értelmét a IC és a RT-nek látom, inkább növelni kellene a pályákat, időjáráseffekteket - esetleg különböző napszakokban lehetne játszani stb. Persze néhány új pályát is elfogadnék.
  • Gfreiter
    Tudom :( És ez baj :( Milyen társasjátékot? Ehhez sok sok milla kell... ami nekem csak nagyon soká lesz, ha egyáltalán lesz. Akkor meg úgyis másra fog kelleni. Egyébként én egy volt Rally versenyzőtől tanultam vezetni (mármint ő volt az oktatóm), szal tanított pár trükköt :))) Úgyhogy érdemes a Mazsola-tanodába menni, ha vki vezetni akar tudni :) Bocsi, ez nem spam volt.
  • [Rush]
    Mer ez nem így müxik :)
    Te is csinálj 1 ilyen szar "társasjáték"-ot:D
  • Gfreiter
    Öcsém, mér nem én mehettem ehelyett a béna Palik helyett? Én legalább tudok vezetni... meg imádok is :DD
  • Gfreiter
    :) Nem nézek TÉVÉT :))) Néha egy - egy filmet, úgy átéag havonta-kéthavonta 1-et :)
  • hykao
    ...úgy jobban hangzik, hogy szegény majdnem 200-al ment, már nem tudott mit csinálni, mint az, hogy 80-al felborult, össze-vissza verődő kézzel...