60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Te is jó legyél. Holnap csak este fele jövök. Jó éjszakááát!!!
  • Slow
    gratula=)

na alvás van jólegyél
  • Gfreiter
    Nahát, semmi komment?
  • Gfreiter
    Erre van új szerzeményem: OFF TOPIC :D
  • Slow
    ja bocs én minden off dumát (mint amit épp most itt nyomatunk ) annak hívok...
    nem reklámra gondoltam ;)
  • Gfreiter
    Nem tudok róla semmit, egy ideje nem jelentkezett már :( Bár mondott valamit, hogy kölcsön adta a gépét, azt lehet, hogy megin elkunyizták szegény gépet...
    Mikó spammoltam? Sztem még sose... Az lehet, hogy kaptál a mailemről ilyen mobilos e-mailt, de azt akkor se én küldtem... Bár nem kaphattál, mert nincs is benne a mailemben a címed.
  • Slow
  • Gfreiter
    ...
  • Slow
    lol, atyai szeretet=)))))
    de hüle vagy te G=)))
    az b*szna be, ha faterom így szretgetne=))))
  • Gfreiter
    Összesen...
  • Gfreiter
    Kutyaaa?
  • Slow
    utoljára? ;)
  • Gfreiter
    De nem úgy kérdeztem, hogy hol buzulnak, hanem hogy buzulnak, vagy ez ilyen atyai szeretet féle...?
  • Gfreiter
    Mikó spammoltam én?
  • Slow
    hát most éppen itt, de majd nekiállsz és lespammolod az oldalról 2 perc alatt G ;)

de hol a kutya? he?
  • Gfreiter
    Ezek most itt buzulnak???
  • Slow
    na és eeeez...=)
    né fluga ;)
  • Slow
    közkívánatra:

• Gfreiter
    LOL Azt én is meg szeretném hallgatni :DDD

kadtib LOLOLOL!!! Én ingyér is kilőném azt a rusnyaságot...
  • Slow
    én nem hallom=)
    mikor lesz?

már dumáltunk róla régebben, de valahogy nem jött össze...
    loverz fórumba csak anyakönyvi kivonattal lehet írni, úgyhogy gyertek megdumálni xsu.hu war fórumba, oks? ;)
  • Slow
    de milyen lámaság má'? nem rosszalkodtunk, pedig, csak lövöldöztük őket, igaz halomra...;)

most fluga volt az outcast ;)
    bocs fluga ;)
  • [HUN]Stravinsky
    LOLLER
    Most rugták ki a komplett xSU-t harmadjára...
    -ök
  • hykao
  • hykao
  • lóbébi
    Sok sikert!
  • hykao
    Hallom lesz lovers vs. xsu összecsapás???
    Közvetíteni akarom!!!
    Az elején elénekelném a TS-en az amerikai himnusz - helyett, a Korda féle Ó Lady Ann, táncolj velem... c. nívós zeneművet...

Palik féle babérokra török!!!
  • lóbébi
    Fiúk!Megtört a jég a Palik borulásos balesete miatt!Most volt a tévében hogy Héder Barna aki mellesleg a legjobb barátja elismerte hogy ő találta ki a 170 km/h sebességről szóló mesét!Ehhez mit szóltok hozzá?Már nagyon megutáltam ezeket a köcsököket!Akkor Palik úrnak abba kéne hagyni a kocsikázást mert képes 30 km/h sebességgel borulni!Ne haragudjatok hogy most más témát változtattam mert gondoltam érdekeltek!Lóbébi
  • patacsi HUN
    69.25.18.9 RT
    Saca és Strav
    ts passz
  • fluga
    xsu! nem jáccik ma senki? vga ymellik tsen vagyunk?:
  • Gfreiter
    Ezt nem mondod komolyan?? És mennyit kell fizetni ezért az X-Boxos játékért?
  • Slow
    bocs ez kicsit nagy lett, a HW tehet róla =)
  • Slow
    ja, mint az xboxos "Steel Battalion: Line of Contact"-hoz adnak egy kis hardvert...:))) ilyet:

de télleg!
  • Nyers
  • Nyers
    És mi lenne az OPFOR verzió, mert ezt már nehéz lenne megoldani az tuti!
    És szerintem hagyjuk abba az álmodozást! :[]
  • Gfreiter
    És minden profi felszerelést ingyen osztogatnának a játékosoknak...
  • Nyers
    Sztem vmi kommunikációs rendszerrel simán össze lehetne hangolni a pilótát, másodpilótát, gépfegyverest, és ez lenne ám a móka, nem is beszélva ha klánról van szó!
    Az igazán sarkalatos pontja a dolognak a gépigényen kívül a realizmus! Na már most, nem képezhetnek ki BH pilótáva, legalábbis szerintem nem, ami pedig már nem realisztikus. :(
    Ha meg meg lehetne csinálni, akkor meg nagy honorhoz kötve, csakis joy-jal, és igen hosszú összetett kiképzéssel, ahol több játékossal együtt kellene dolgoznod, lehetnének erre szakosodott szerverek, de már megint túl sokat álmodozok!
  • Gfreiter
    Ha az egész filmet végig lehetne játszani (legalábbis a bevetés elejét) az nagyon kira lenne. Minnyá megyek is Deltázni :)) Csak a single-t már ismerem minden sarkát, a multi meg szar, mer mindenki ugrál mint a tapsifüles.
  • Gfreiter
    A személyzet automata lenne, nem hiszem, hogy azt meg lehetne csinálni, hogy 3-an vezetik, bár az tök jó lenne :) Tök jó lenne, ha az egész tényleg olyan lenne, mint egy igazi bevetés elejétől a végéig :) Akkor még egy 3 gigás procit is vennék :) Meg küldetés után mindenkinek vissza kéne szállni a gépbe. Bár akkor meg nagyon hosszúak lennének a körök. Meg az is jó lenne, ha egy város (Mogadishu-szerű) lenne a terep. CSAR is jó, csak ez a lefölmászkálás, létrázás sztem kicsit idegesítő. Nem hinném, hogy egy csatában bárki elrakja a fegyverét, és hátat fordítva az ellenségnek felmászik egy létrán, mert lusta körbemenni :)
  • Slow
    nem kell ts a játékba, mert csak baj van belőle, inkább felfejlesztett parancsrendszer (ahogy Way írta lejjebb)

már az se lenne szar, ha ai irányítaná a hellit, mi meg csak lesénk, meg ugranánk, meg fedeznénk a többieket...
    pl ha olyan lenne a bevonulás a városba, hogy ai irányította csapatszállító autó (vagy hammik) felette ai irányította hellikopter, és enemy földről meg ablakokból meg háztetőről támadna... lásd "black howk down"
  • Nyers
    Jaja, én is szeretném, de sztem kizárt! Nekem FFB joy-m van, úgyhogy nálam jobban senki se szeretné összekötni az Army-t a Black Hawk-ka /eseletleg Apache :)/! Ha pilótát keres a xSU, én készen állok! A másik sarkalatos pont a kiképzés, meg az összhang, egy BH-kon 3 fő személyzet van min., meg kell oldani a TS-t, be kell tenni a gamebe, van még mit tenni...