60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Dexa
    Ez milyen játék is?

Nah végre egy kis kikapcsolódás... irány gémelni...
  • Adam69852
    ahh szuper 2 órámba tellett de sikerült
    köszi hogy mondtad a bokrot az miatt vett észre az Qr torony...
    meg sosem figyeltem a hegytetején lévQ QrQket csak megnéztem hogy ott vannak és nem figyeltem rájuk. mégegyszer köszi
  • Adam69852
    sajna nem mert ha megállok akkor is kiszúrnak és ha odáig nem akkor a toronyból vesznek észre akár borkron vagy anélkül kúszok...(magyaros)
    ugyláccik valami baki van nálam vagy hülye vagyok de azért kössz
  • Doma #57011
    Valszeg ott rontod el hogy amikor kiabalnak az orszemek akkor nem allsz meg hanem kuszol tovabb.
    Bokrok alatt soha ne kussz, mert azt meghalljak es riasztanak, ha ez tortenik akkor varj egy kicsit. Elvileg megint kiabalnak hogy "teves riasztas" es akkor folytathatod.

• Adam69852
    Hali
    lenne egy olyan problémám hogy (TUDOM HOGY LÁMA,NOOB meg BÉNA vagyok) az sf training Evade and Escape részét nem tom meg csinálni...
    Próbáltam úgy ahogy az Americasarmy.hu-n van próbáltam ugyanazt csak egész végíg lassan kúsztam, próbáltam futkározva (közben már sikoltoztam magamban) akkor a youtubeon egy csomó videót megnéztem róla De az istenért nem megy és már szét vet az ideg.
    Tudom ti is utáltátok és van pofám igy ismeretlenül berontani és ilyesmit kérni de nem tudna valaki segíteni vagy (ezért szégyenlem magam) de megcsinálni nekem??? (tudom hogy ezért még kapok a képemre , de már nem tok mit csinálni) és bocs a novelláért

• N3TuddKi
    kár, hogy a piros sznt nem mindenki veszi észre... :s
  • bricsi01
    Az jó szint.
    Ok.
  • Scottt
    Küldj 1 privit ha megcsináltad a kiképzést és adj 1 msn címet és multizhatunk

Hát az ofp/armánál nem realisztikusabb de a codnál+a bfnél+a csnél igen
  • Scottt
    http://www.fileshack.com/file_download.x/78

Clickelj bármeikre és várj ez a sima gém

http://www.fileshack.com/file_download.x/10327

Peccs ugyan az
  • bricsi01
    Csak kéne help, hogy mit kéne leszedni, mert én eléggé zavarba vok a sok pecs meg fúl install miatt.
  • bricsi01
    Remélem realisztikus mint a Red Orchestra.
  • bricsi01
    akkó lekapom azt belenézek.
  • Scottt
    Full ingyen van :P Fileshackon megtalálod
  • bricsi01
    Helló skacok! :)

Ez fizetős vagy valami, mert azt tom, hogy ingyen lehet leszedni.
    Mert nem találtam ilyen infót, de azért megkérdezem.
  • CSUKA
    Vagy kör elején suicidét nyomok...
  • N3TuddKi
    olyankor meg rpk-s vagy aki nem lehet az. :D
  • CSUKA
    Én ha beXelem, akkor megyek. 10ből egyszer Xelem be, de akkor tényleng megyek is...
  • Mighty
    Mivel senki nem akart medic lenni, hol a probléma? Így se, úgy se jön bandage :)
  • CSUKA
    És ha nem is akar medic lenni, és a csoportjába senki, akkor random odaadja valinek körkezdéskor a medikséget a csapattagok küzül. És ha nem végzi a dolgát jön a fukkozás. :)
  • Mighty
    Ha gyógyítani akararod a társaidat harc közben (növelve a csapat túlélési esélyét), csináld meg.
  • 89
    ja, lehetsz felcser online játékban
  • Scottt
    Ok thx sikerált :) A doki képzésnek van vmi értelme?! mert a többi már megcsináltam
  • CSUKA
    Akkor fékezés, na :D. De amit mondtam így is helytáll. Az ernyő legyen nyitva és ne engedje el. Ez a lényeg.
  • Mighty
    Az ugrás utáni pár másodpercben már nyílik is az ernyő :P
  • CSUKA
    Úgy kell elvégezni a landolást, mint a Tower-nél. Ernyőkinyitás kell érkezés elött. Jó monjda a kolléélga.
  • Csoder
    Ejtőernyőt ne felejtd el lassítani F-el a landoláskor.
  • Scottt
    H a fszba kell megcsinálni az a r...adt ejtőernyős tréninget?!?!?!?!?!(mármint a liveosat)

Mert hiába ugrok a k...rva fehér kör kellős közepébe mindig vissza küld ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ(

Pls help me!
  • CSUKA
    Idézet 56977-es hozzászólásomból.

"De ha el is találod a bunkert 10-ből 5x azt írja ki, hogy nem találtad el, pedig igen.
    Pont, mint az S82 tréningnél. Tudom, hogy a földbe csapódott bombának a végén azokat a terelő lemezeket kell lőni, és azt se fogadja el mindig."
  • báttyó02
    hi :\

tegnap ota szenvedek ezzel a tréninggel:\
    mindig azt irja ki hogy nem találtam el a bunkert,holott a kép is bizonyitja hogy kurvára a bunkeren robban az egész:D

látom a #56977-s hsz-t,akkor most addig szarakodjak,amig el nem fogadja?:S
    azért kicsit idegesitő már,hogy vagy 20adszor kezdem előlröl az összes fegyó tréningjét,kivülröl fujom már h mit magyaráz a faszi
  • CSUKA
    Játszottam egy kört és visszacserélte HUN-ra.
    Már azt hittem cilikiller zászló alatt kell nyomjam.
  • Debilon
    LOL..nekemis amcsi zászló van :(
    olvastam, hogy a .com-os e-mail cím miatt lehet
  • Csoder
    Oks, problem solved, erre a mapra külön minhonor van. :(
  • 89
    az nem helikopter, hanem tank :) megnéztem közelről is :)
  • Csoder
    Sziasztok,
    lenne egy kérdésem, néhány map-ról mindig kidob (pl SF Snake (a sivatagos) azzal az indokkal, hogy nincs az adott levelre qualificationom. (Authentication Failed. Not qualification for this level, vagy vmi ilyesmi, a lényeget tudjátok.) Megvan minden kiképzés, min honor megvan, pingem okés, mi lehet a baj?
    Thx
  • CSUKA
    Átírom a nevemet az americasarmy.com -on, erre a Magyarzászlót lecserélte amcsira. Megalázó!
  • Bruni15
    sikerült
  • Bruni15
    kössz!
    utolsó basic tr. -t is megcsináltam, beszéltem a faszival, aztan nem volt semmi. Kiléptem azt vége csinalhatom újra. felkell tölteni az eredeménytáblánál az eredményt de az hol?
  • CSUKA
    Bal oldalt legelöl van a keret + a bábú. 203-nak
    Középen távolabb a helikopterroncs. at4-nek
    Jobb oldalt nagyon hátul látsz egy zöld tégla formájú "épületet". Na az szerintük egy bunker. bdr vagy minek...

Mögötted ül legalább 12 amerikai katona egy lelátón. Én már legalább 100x 203-aztam be közéjük, de ugyanúgy könyököltek tovább. Ezt hívják vasfegyelemnek.

De ha el is találod a bunkert 10-ből 5x azt írja ki, hogy nem találtad el, pedig igen.
    Pont, mint az S82 tréningnél. Tudom, hogy a földbe csapódott bombának a végén azokat a terelő lemezeket kell lőni, és azt se fogadja el mindig.
  • Bruni15
    Hi
    ITT melyik a tank és a bunker? A C ponthoz kell, és nem tudom mit lőjjek. A FAQ -s oktatóvideó meg teljesen más...
  • Ombika
    EGyetertek,ocsarolja de jatszik vele azert,nagyon nevetek rajta!!