60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Jesszus...!!!
  • Slow
    na egy kis off pic
  • Slow
    igen, büszke lehetsz rá bármikor ;)

egyébként vannak pályák, amikhez szükség van, hogy beléphess.

(NBA rulez, igaz ;))
  • Gfreiter
    Ügyes vagy :) Ennek az a jelentősége, hogy vannak olyan pályák, ahol úgy indulsz (támadóként), hogy ernyővel érkezel. Ezekre a pályákra csak a kiképzés elvégzése után lehet menni. Sajnos így külön ugrás nem lesz benne, de ki tudja, egyre realisztikusabb lesz a játék :)
  • zaki
    1ébként ennek az ejtőernyőzésnek lesz majd később jelentősége?
  • zaki
    jeee, megcsináltam
    igaz, hogy vagy a 10. próbálkozásra sikerült, pedig vagy 3-4 beleestem a körbe, csak nem jól. de most végre sikerült, már kezdtem ideges lenni
  • Gfreiter
    LOL :D akkor nem esel olyan magasról, szóval leőfordulhat, hogy nem törik ki a bokád. De a gépnél tutira reccs, ha nem fékezel. De a lényeg, hogy már beletalálsz a körbe. Ez a legfontosabb.
  • zaki
    ja jó :P különben amikor a szerkezetről ejtettek le a próbagyakorlaton, akkor szinte lezuhantam a földre, de elfogadta a küldetést, pedig azt hittem ott helyben szörnyethaltam :P
  • Gfreiter
    Jaja, nem szabad túl korán sem. Gondolom hallottál egy reccsenést is... Na az volt a bokád
  • zaki
    ok, köszi. pedig én oda érkeztem le kb 3X is, de nem fogadta el. lehet, hogy az volt a baj, hogy nem a leérkezés előtt, hanem az ugrás után egy kicsivel már nyomtam az E-t, na mind1, megyek vissza, csinálom tovább. thx a helpet mindenkienk
  • Gfreiter
  • Nyers
    G gyorsabb volt!
  • Nyers
    Pontosan, a körbe kell leérkezni, aminek a közepe zöld füstöt bocsát ki!
    Szerintem mindig összetöröd magad leérkezéskor. Fékezd az ernyőt az E betűvel "fleer" vagy valami ilyesmi! Leérkezés előtt kell érzéssel nyomogatni, nem szabad egyfolytában nyomni!
  • Gfreiter
    :) Mort írtam privit. Szóval a körbe kell leérkezned, de kb 1-2 másodperccel az érkezés előtt kell nyomnod egy Action keyt (alapbeállítás szerint E, nálam Enter), mert ez fékezi az ernyőt. Egyébként érdemes úgy kiugorni a gépből, hogy elfordulsz balra 90 fokot, és oldalvást ugrasz ki. Innentől ki kell tapasztalni, hogy merre kell picit irányítani az ernyőt, a jobbra-balra gombokkal, de mindig csak piciket nyomj. A kérdés pedig nem alma, szal csak nyugodtan :) Menni fog!
  • zaki
    vki tudna segíteni? én még csak új vagyok, nemrég regisztráltam, megcsináltam pár training gyakorlatot, és most van az ejtőernyős kiképzés. na már most, amikor élesben a repülőből kiugorva hova is kell pontosan megérkeznem? mert akárhova jövök le, nem tudok tovább haladni. gondolom abba a körbe kell leérkezni, ahol a zöld füst van. vagy tévedek? lehet alma kérdés, de akkoris. pls segítsetek, köszi
  • Nyers
    Nagyon helyes, sztem kevesen helyezik az Army-t oda ahova tartozik, a legjobbak közé! Sok nagy szgépbuzi haverom még csak nem is hallottam róla. Én úgy gondolom hogy nem kap elég nagy sajtót, hisz a legjobb game-t csak az utókor fogja igazán értékelni - mi már most tudjuk, hogy mi a jó, de ez a díj már nagyon járt. Van még mit fejleszteni, de amit elértek az már most sem semmi!
    Csak így tovább! Well done! Hooah!
  • Prank
    tedd az aláírásodba:)
  • Gfreiter
    Nincs már meg a tárhelyen a cikk, ezért nem volt látható, szal ne is keressétek.
    Frissítésnek itt az SF térkép, hátha kell valakinek ;)

Ja, és ott, ahol torony is van, meg őrszem is van, ott van a gebasz :) Ott kell valamit trükközni.
  • Gfreiter
    Skacok, hol van az a cikk, amit az Armyról írtak? Nem találom sehol :(
  • [Rush]
  • Gfreiter
    Jóreggelt...
  • Bobber
    mi tortent a forummal teljesen ki van halva??? maskor egy nap utan nem gyozom olvasni most meg semmi:(:(
  • [negativ] Cirek
    nem nincs ez egy bug.
    Nekem aszem akkor lett jó, ha megint megcsinálod az összes basic traininget.
  • Gfreiter
    #27245 ;)
  • patacsi HUN
  • Prank
    szerintem senki sem tud semmit...
    vagy most helyezik készenlétbe az eu szervereket?
    bár a fennt lévő két mondatnak semmi köze egymáshoz
  • Nyers
    Hát nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Azért elég gennyes kis szarság volt! Megoldódott, s ez a lényeg. Tikal, köszönöm a segítséget.
  • Nyers
    Úristen, megtaláltam a "parazitát". Nekem kéne egy szakértő, aki ismeri ezeknek a vírusoknak a csínját-bínját, és persze, hogy hogy kell leszedni ezeket a szemeteket.
    http://www.spywareinfo.com/~merijn/cwschronicles.html
    Itt van részletes leírása a cuccnak.
  • belys
    esetleg van mas trening amit meg meg kelett volna
  • belys
    megcsinaltam de azt irja hogy nem elerheto megneztem a army oldolon is az eredmenyeket ott is 38 volt a loveszet
  • Nyers
    Én is gondoltam már rá, és ha igazad van, hogy ellopták ,akkor ugrom a hídről!
    De nem értem, a honor és a pontok nem nőnek és simán be tudok lépni! Ha én ellopnék valamit, akkor rögtön megvátoztatnám az ellopott account jelszavát!
    Naszóval, melyik a legjobb vírus írtó! Kérlek segíts, mert ha tényleg vége az acc. nem tudom mit csinálok!
  • patacsi HUN
    Ha nem tolti be automatikusan a sniper kikepzest, akkor manualisan tedd.
    Konzolban beirod "open m24_range" (idezojelek nelkul!)
    Ha a masodik sniper kikepzest se akarja betolteni, akkor konzolba ezt ird: "open m82_range" (idezojelek nelkul!)
    by Mighty
    ugye accountot megcsináltad már és élesítetted. :)
  • belys
    szevasztok

erdeklodnek hogy mi kell ahoz hogy a Sniper treninget engedelyezze .
    A loveszeten 38 megvolt mi kell meg ?
    Bocs de dan bill nincs ekezet.
  • Tikal #27269
    de lehet csak vmi böngészös turkapiszka program, olyan sok van, főleg warez és sex site-okon :))
  • Tikal #27268
    huha, virusirtod van? tűzfalat nem használsz?

szerintem ellopták az accodat. Armyops forumon is volt rola szo, ez most a menő... :(
  • Nyers
    Possible browser hijack attempt, ezt találta az Ad-awarem, és minden egyes netezésnél ilyennel lesz teli a gépem! Help!
  • Tikal #27266
    válts jelszot, ha utána is szar akkor valoszinu nem nálad a problémah. Irhatsz az armyops europe forumra is
  • Nyers
    Nem, nem használok.
    Elégge izgat a dolog, úgyhogy jó lenne, ha mondanátok valami okosat!! Mondom, mindig változik, és azt mutatja, hogy az előző pillanatban még gameltem! Félek valaki szarakodik velem, és én azt nagyon nem szeretem.
    De nézzétek meg nálatok is, hátha valamit a központból buzerálnak, és nem egyedi a jelenség. Előre is kösz mindenkinek!
    Csak nehogy valaki elbarmolja az accountomat!
  • Tikal #27264
    that really was a Hatorri Hanzo sword.
  • Tikal #27263
    kill bill-t láttad?

hogy tetszett, ha igen? :))