60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Sadist
    Régebben én is hallottam valami ilyesmiről, Dexa vagy Doma mondta, hogy mintha kapott volna pontot azért, hogy squad leaderként küldött egy "Frag 'em" üzenetet és utána a csapatból valaki gránátot dobott. Egyszer össze kéne jönni egy üres szerveren és kipróbálni, hogy miért hány pont jár. A sebesült ellátásnál is számít, hogy a medic hívás után mennyi idővel, milyen súlyos, és milyen posztban lévő sérültet látsz el. Legtöbbet úgy kapod, ha azonnal ellátsz egy súlyosan sérült másik medicet.
  • nalyib
    Kösz, én sosem figyeltem meg ennyire:) szóval a parancsnok követéséért semmi nem jár?
  • Sadist
    Pontosítanék, ha egy ellenséget megölsz 10 pont, ha meghalsz -10 pont, és ez a mínusz csak a killekkel összeszedett pontokból vonódik le. Goal pont a feladatok teljesítéséért jár, azt már nem tudják elvenni tőled sehogy. Azt már csak te tudod elcseszni egy TK-val, vagy FF-el.
    Leader pont akkor jár, ha az alád beosztott katonák (veled egy fireteamben lévők) túlélik a kört, ez katonánként úgy tudom 10 pont, ha viszont mindannyian meghaltok, akkor -5 pont. És ez a kettő is egymásból vonódik ki, mint a killeknél.

Szóval az össz pontszám valahogy így néz ki:
    (Goal-ROE)+(Kill-KIA)+Leader
  • nalyib
    Vannak apró trükkök "pontkényszeres" esetre. Legotrombább: játssz a "győztes" csapatban, sok szerveren 10-ből 9 meccset órákig ugyanaz az oldal nyer (Bridge crossing), és ha nem halsz meg, te is részesedsz. (Persze a többiek sem hülyék, sokszor nehéz oda bekerülni)

Ha jó lehetőséget ad rá a pálya (urban assault, stb) menj rá a konkrét feladatokra (objectives). Jól "fizet" ha életben maradsz, pláne ha még győztök is emiatt.

A rajparancsnokod követéséért, fedezéséért nem tudom mennyi plusz jár, valamennyi igen, próbáld ki.

Legyél szanitéc, sebkötözésnél jobb biznisz nincsen:) (Azt a pár mp-t nem megéri?)

Az öldöklés általában nem pontoz túl jól, mert ha meghalsz, talán 3-4 ellenség értékét is levonja (persze ilyenkor minuszba nem megy).

Legfontosabb ha pont kell: ha már elértél valamit a körben, lehetőleg ne halj meg.

"Ha ez így marad, nem sokáig fogom nyomni, mert nincs értelme :S."
    Miért, téged fizetnek a pontjaidért?;)
  • gardosv
    Hát ha összeadom, akkor visszajött vagy 300 pont, de mégsem :). Mindegy, akkor türelmesen gyűjtögetek.
    Ezer kösz!! :)
  • CSUKA
    Körök végét érdemes kivárni... látni fogod, amikor kiírja, hogy "ennyi és ennyi" pontot gyűjtöttél, és hozzáadta a meglévőkhöz. Fehérrel szokta kiírni. Mondjuk egy TK-ért kaptál 300ROE-t. Ha csak 150-et szereztél vissza, akkor még gyúrnod kell.
  • gardosv
    Biztos, én is direkt figyelem, hogy biztos jó helyen játszok-e :). Alaposan utánajártam, hogy elvileg hogy kéne növelni a honor-t, de egyelőre sehogy. Azért ránézek ma is, hátha tényleg késve ugyan, de történt változás.
    Köszi!
  • Sadist
    Biztos, hogy honor szerveren játszol? Jobb fölső sarokban mindig kiírja, hogy milyen szerveren játszol. Ha a hivatalos oldalon nézed a pontjaidat, azok mindig kicsit késésben vannak. Van hogy beletelik egy napba is, amíg jóváírja a pontokat.
  • gardosv
    Sziasztok!
    Most kezdtem el játszani az AA-val, teljesen kezdőként, és gondom van. Sikeresen lepuffantottam egy baráti katonát, emiatt 9-re csökkent a honorom. Viszont képtelen vagyok visszatornázni 10-re. HIvatalos honor szerveren is játszok, és általában már sikerül is kb. 150 pontot összehoznom, de a profilomban egyáltalán nem nőnek a pontjaim. Amit a játékban megszerzek, azok a pontok eltűnnek. Van valami különleges módja, hogy az ott kapott pontokkal update-elődjön a profilom? Ha ez így marad, nem sokáig fogom nyomni, mert nincs értelme :S.
    Ezer köszi előre is!

Viktor
  • CSUKA
    Ma hajnalban írtam ezt aa.hu/fairlpay-be.

"Ennyit az új pbről.. egy német és egy polák gyerek, ár aimbotozott.. és nem tudta kidobni a csodapb.

Lagg van védelem nincs.

http://aaotracker.com/gallery.php?action=viewpic&picture=129994
    Ne gondoljátok, hogy ezen a képen épp kidobja a pb névváltásért.. csak éppen átírta a nevét Fuck -ra.
    http://aaotracker.com/gallery.php?action=viewpic&picture=129995

negyed órába telt mire át tudtam állni leTKzni. 17 honoros volt a lelkem. Aztán lehet, hogy admin is volt azon a szerveren, mert miután leTKztam kidobott a szerverről.
    Régen a csalók nem tudtak kidobálni senkit. Tehát lehet, hogy ez a saját szervere volt. Próbáltam shotokat nézni, de németül kiírta a lap nem jeleníthető meg szöveget. igen, a csaló is német volt.. + egy polák. Jah, és fegyvert is adott be. Tehát admin volt + csíter.

Mellesleg honor szerver... és 100%, hogy új pb volt, mivel, aki nem csalt azt kidobta a buzi exe miatt. Csak a csalót nem, meg aki megengedte a köcsög exe-ék futását...

a szerver: http://aaotracker.com/webspec/index.php?addr=194.153.116.97:1716 "
  • Dexa
    kérem szépen saját befektetés, ami a szeptemberi jutalmak és prémiumok után még kicsit fejlesztve lesz...
  • Sadist
    Jó, hát aki apucitól kikunyiz egy erőművet, annak nincs is gondja :D
  • Dexa
    Nemértem... Tökmind1 milyen pálya és a nap mely' szakában megyek fel... hány fős szerver (mostanság 26osokra járok fel javarészt)... halál nyugodtan elvagyok... no lag... tiszta játékélmény. Erre fel már több embertől is hallottam, hogy laggol... és hogy pb gondok...
    Na mind1... pusztán csak meglepő számomra a dolog...
  • Suri hun
    Nem ezeket nem igazán szeretem a Bridgen kb van 6 órám. Mostanába Dusk meg Floodgate de már ott is rengeteg csaló volt.
  • CSUKA
    Ebben a játékban mindig amerikaiakkal vagy, és az ellenfeleid vannak enemy skin-ben. Ha csapatot váltasz, akkor is amcsi leszel, és az ellenfeleidet terroristának fogod látni. Ők meg téged látnak terrorista skin-ben.

Ami neked M16- azt ők ha felveszik, akkor nekik AK. Ha te elveszed a fegyverüket, az nekik m16, neked AK. Ők single, burst módban tudják használni, te, mint AK veszed föl, ezért single és fullauto módban tudsz vele lőni.

Minden fegyvernek megvan a maga ellentetje a játékban.

USA- RUS
    ------------
    M16 - AK
    M82 - Dragipapa
    M24 - MOS
    SPR - VSS
    AT4 - RPG
    stb... nem értek fegyverekhez.
  • CSUKA
    Ezeken a pályákon játszol?
  • Prank
    lol
  • Suri hun
    Bridge, Hospital? Ez most mi akar lenni?
  • SFKS
    HI
    Miért van hogy játékban a csapatválsztó képernyőnél hiába választom az opfor csapatokat mindig amcsi leszek? help
  • Prank
    5-6 éve halottam egy ilyen programról, amit valami ausztrál csapat fejleszt, de azóta semmi hír róla...
  • Ombika
    Arra varhasz jopar 10 evet!! :)
  • Prank
    én azt a pillanatot várom, mikor többszázan játszhatunk egyszerre egy szerveren lag nélkül...
  • CSUKA
    Bridge, Hospital?
  • Superhamster
    AAJJJJ nemhiszemeel ez a jatek ugy tetszene szebb grafikával. Egyébként régen sokat játszottam vele. Csak kár, hogy nem pörgös. Ezé untam meg. Szerintetek mien lennne ez a gém pörgösen?
  • Suri hun
    Én komolyan nem értem mi a gondod. Nekem soha nem csinált semmi gondot a pb most is csak frissítettem azt annyi ugyan úgy játszom. Inkább annak kéne örülni, hogy végre kiadtak egy frissítést. Az elmúlt hetekben kicsit már nehéz volt játszani annyi csaló volt most meg milyen érdekes hogy eltűntek a furcsa nevű emberek meg a nagyon érdekes játszók. Vajon miért? Szerintem inkább laggoljon mint hogy csalókkal játszunk.
  • CSUKA
    A trackeren a supportticketek 90% erről a pb updte-ról szól. Itt nem arra kéne keresni a megoldást, hogy lehessen fölmenni a szerverekre. Az megvan. Be kell indítani a 2 pbszolgáltatást.
    Arra kéne keresni a megoldást, hogy ne laggoltassa a játékot. És engem személy szerint az is érdekel, hogy (most újraraktam a gépemet, direkt emiatt) miért fagy meg 100%-osan a gépem. Vagy 15 perc után megfagy az AA, vagy 30 perc után a csoda.exe hibát észlel és leáll. És utánna dob is ki a szerver.

EZ EGY FRISS WINDOWSON TÖRTÉNIK, HÚZÁS NÉLKÜL, FRISSEN TELEPÍTATT AA-VAL ÉS PBUPDATE-AL...

Igen már írtam a PunkBuster supportticketjére. De gondolom nem cak nekem van ilyen problémám, ezért elfoglaltak.
  • sz4bee
    Van rá esély, hogy ezt a két exe-t kiveszik a játékbol,vagy lehet valamit erröl tudni?Ezzel tényleg elrontották a játékélményt.
  • CSUKA
    3. világháború
  • CSUKA
    mindkettőt
  • CSUKA
    TUDOM
  • nalyib
    sziasztok, egy évig nem játszottam AA-val, és azóta megjelentek a zöld bilik bizonyos (nem IF) csapattársak fején.. ez mit jelez?:)
  • sz4bee
    Ez a két exe a játékban a ping értékét befolyásolja vagy csak a gépet fogja?
  • sz4bee
    Eddig nekem tökéletes volt de tegnap frissiteni kellett a pb-t és azota lett ilyen.
  • CSUKA
    Az új pb frissítés lényege ennek a szolgáltatásnak futni kell a háttérben. Mert az nekünk olyan kurva jó, hogy faltól falig kell közlekedni a lagtól, de csaló ugyanúgy van/lesz.
    Szóval a Windows-szolgáltatásokban keresd ki a két PNKBSTRA.EXE és PNKBSTRB.EXE-t és állítsd automatikusra. Utánna fel tudsz menni szerverekre.

Szerverekre fel tudsz menni, de úgy fogsz laggolni, hogy úgy is leszeded ezt a fos játékot. És igazad lesz.

Sajnos olyan szintet ért el az Army, ahonnan mér csak rontani tudnak rajta. 3 tényező rontja el a játékot. Az America's Army új fejlesztőtábora, a csalók, és a PB. Most éppen a pb lépett előre. Mi meg a szervereken fogunk ide-oda lépkedni a szaggatástól.
  • sz4bee
    Megcsináltam mindent ami levolt irva,ujratelepitettem stb...de még mindig ezt irja:

KICK NOTIFICATION: zsabika has been kicked for an undefined reason: PUNKBUSTER KICKED PLAYER "ZSABIKA" (FOR 0 MINUTES) ... RESTRICTION: SERVICE COMMUNICATION FAILURE: PNKBSTRA.EXE

valaki aki tud segiteni az lécci segitsen.köszi
  • sz4bee
    ezt irta nekem állandoan: RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe
    Gondolom erre a problémára is a #56794. hozzászolás a megoldás.
  • sz4bee
    Csak ruter.De találtam nagy nehezen egy hozzászolást amibe azt irja h töröljem le a játékot és rakjam fel ujra.Tiltsam le a PnkBstrA.exe és B-t és akkor jo lesz.Most épp töltöm ujra a játékot aztán meglátjuk h jo lesz-e
  • Sadist
    Tűzfal vagy router (esetleg mindkettő) mögött vagy?
  • sz4bee
    megcsináltam azt is amit az oldalon találtam de nemlett jobb semmivel se.valaki tudja a megoldást?
  • sz4bee
    Frissitettem,megnéztem faq-ba mindent utánanéztem a forumon de nem találtam megoldást.Midnig kidob a server (RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe) valaki légyszi segitsen. köszi