60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • zaki
    jó felé megyek? le kell menni a 2. hídnál is a mederbe? csak azért kérdem, mert most ott vagyok, de áll egy őr a hídon, és az nem jó
  • Gfreiter
    Gratula!! Ilyen gyorsan? Én órákat szenvedtem csak a B-vel, mire sikerült. :) Mire végzek, már kész is leszel!
  • zaki
    akkó lazítok, mert poont most jutottam el odáig
  • zaki
    jó, hogy szólsz, mert eddig még nem is használtam
  • zaki
    tudom, úgy értettem :)
  • Gfreiter
    Na meek olajat cserélni, kb 1,5 órácska :)
  • Gfreiter
    Ha a B megvan, akkor lazíthatsz, mert a C-ig már nem olyan gáz. De majd ott, vagy a C után megin le kell majd menni egy vízmosásba!
  • Gfreiter
    Ja, és pislants néha a távcsőbe, mert a térképen nem szerepel asszem az összes őrszem...
  • Gfreiter
    LOL :D Mi is így voltunk vele
    A lassú menet gombot nem kell nyomva tartani, csak egyszer megnyomod, és vált.
  • zaki
    ha megcsinálom ezt a küldetést, akkó pezsgőt bontok az tuti
  • zaki
    na majd azt csinálom ha újra ott vagyok, hogy nyomom a shift-et is, és akkó lassabban kúszom
  • Gfreiter
    Ilyenkor picit menj vissza, és ezerrel nyomd a fekvés gombot.
  • Gfreiter
    Azt ki lehet kapcsolni! Csak most nem tom hol kell átírni az értékeket a cfg fájlban... Mighty tudja.
  • zaki
    persze, akkor én is mozdulatlan vagyok egy 10-15 másodpercig. 1ébként nem volt vmi lejtős rész
  • Gfreiter
    Szia Zotyesz!
  • zaki
    bazzeg most nézem, hogy azért álltam fel, mert gyorsan megnyomtam 2X az előre gombot, jó tudni, hogy ilyen funkciója is van
  • Gfreiter
    :) akkor fordul elő, amikor egy picit meredekebb ponthoz érsz. Ez egyébként bug, amit mindenki remél, hogy hamarosan javítanak. Ha üvöltenek, akkor csak lapíts.3-ból 2-szer nem kapnak el. Ja, és olyankor kapcsolj ár lassú kúszásba!!
  • zaki
    és most megint kezdhetem előlről, 7 perc mire odaérek
  • zaki
    bazzeg, úgy felidegesítettem magam, szikla mellett megyek szép lassan (nagyon lassan) peresze kúszva, üvöltöznek is rendesen, de nem vesznek észre, erre bazzeg felállok, pedig egy büdös ujjal nem nyomtam meg az állj gombot. és ez nem először van.
  • Gfreiter
    Ott én is sokszor elcsesztem, és úgy mondták nekem is akkor.
  • Gfreiter
  • zaki
    bazzeg, bár elég közel lehettem a B ponthoz, erre megint lebuktam. és pont most olvasom a 27397-ben, hogy hogy kellett volna ott megcsinálni. na mind1, megyek vissza, próbálkozom
  • patacsi HUN
    nyaligép ;P
  • Gfreiter
    :) Nem baj, azért frissítésnek jó Egyébként én is kíváncsi vagyok rá.
  • MarkBlade
    NA most nézem lemaradtam.. :(
  • MarkBlade
    Egy kis infó!!!! Aki még nem látta volna..

Hadi MMORPG

[2004-01-17 @ 22:44 - G-San] (kommentek: 0)

A Military Training Technology nemrégiben írt egy új programról, mely a Massively Multiplayer Simulation for Asymmetric Warfare (Tömegesen játszható asszimetrikus háborús Multi-szimulátor (THX to Gyu)) névre hallgat. Ezzel arra képzik ki majd a katonákat, hogyan is kell éles helyzetekben cselekedni. A There Inc. fejleszti a játékot, melyért cserébe kerek 6 millió dollárt kapnak az Amerikai Hadseregtől. Hogy mennyire lesz ez elérhető a hétköznapi ember számára (lehet hogy olyan lesz mint az America's Army) az még nem derült ki. Bővebb információt itt találhattok róla.

• Gfreiter
    Le kell lépnem, kb 1,5 óra múlva jövök. Ügyes legyél Zaki :)
  • Gfreiter
    Megy ez neked :) A B-ig elég genya lesz, szal óvatosan. A B előtti utolsó toronynál úgy menj, hogy ne a bokorba menj (jobb oldaladon lesz), mert van ott őrszem is, hanem a bal oldali sziklához közel akkor, amikor a reflektor fénye nem világítja meg. És ha nem sikerül, akkor dühből ne kapcsold ki a gépet, mert ha elértél egy pontot, akkor onnan kezded ha elkapnak.
  • zaki
    jeee, már az A pontnál vagyok csak mindig olyan irányba mentem, ahogy nem kellett volna
  • Gfreiter
    Bár most már megvettem a félszintetikust (Valvoline).
  • Gfreiter
    Szia! :) Csak azt szerettem volna kérdezni, hogy ha eddig sima olajat használta, és most szeretnék félszintetikus, vagy szintetikus olajat használni, akkor ha kiengedem a régi olajat, csak simán a helyére töltöm az újat, vagy kell valami tisztítási eljárást is elvégezni? Mert azt hallottam, hogy nem jó, ha a kettő keveredik, viszont olajcserénél mindig marad valami a teknőben.
  • patacsi HUN
    reggelt :)
    nem 29.-én ???
    mi agond az géppel ???
  • Gfreiter
    Na, az a vége fele van az a Hummer, szal ne jobbra menj, hanem egyenesen. Ha az őr kiabál, ne ess pánikba, hanem maradj mozdulatlan, akkor talán nem vesz észre.
  • zaki
    nem, eddig egyenesen mentem el. most meg elmentem jobbra, és most szopok ott, ahol írtad
  • Gfreiter
    A és B között lesz nagyon genya...
  • Gfreiter
    Aha, most néztem meg. Elmentél jobbra, nem? És a távolban nem volt egy torony, egy őr, meg egy Hummer járó motorral?
  • zaki
    nem tudom, közöm sincs hozzá, mert én se hidat, se folyómedret eddig nem láttam. lehet, hogy eleve rossz felé mentem
  • Gfreiter
    Ööö lementél a folyómederbe? Az első toronyt meg sem kell közelítened, hanem a hídról lemész jobbra a vízmosásba... (csak nincs benne víz ugye...)
  • zaki
    én kész vagyok ettől a training-től. már az 1. őrtoronynál szívok. van 1 szikla, lábánál 1 bokor, és akármit csinálok, nem tudok tovább menni, mert kiszúrnak. kezd idegesíteni, hogy mindig kezdhetem újból, és mindig 3 perc min., hogy újra eljussak odaáig. kész vagyok, mint a házi feladat. itt van a térkép is, da hát ettől okosabb nem lettem, semmit sem segít
  • Gfreiter
    mert
    0-10 honorig 500 pont/1 honor
    10-20 honorig 1000 pont/1honor
    20-30 honorig 2500 pont/ 1 honor
    és így tovább valahogy :)