60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Reméljük. Én meg letisztítom a gépem, aztán mehet a gyilok! Most, hogy megin pörög a fórum, újra beindultam :) Viszont a format C-t és XP telepítést asszem nem vállalom be. Tuti rámenne az egész napom.
  • zotyesz
    Remélem semmi gond nem lesz... de ha minden igaz, akkor holnap ilyenkor már ADSL-en keresztül nyomhatom
  • Gfreiter
    Úgy megjött a kedvem a játékhozt, csak a baj, hogy nem menne, mer még le kell putzolnom a C-t :( ááá...
  • Gfreiter
    Hé Zotyesz! Holnap kötik be, ugye? Hurrá!
  • Gfreiter
    Halihó! Bocsi, közbejött valami! Köszi Patacsi a segítséget :) Gyadi, igazad van, elírtam. Nem a configban kell állítani, hanem az Armyops.ini-ben. Szóval Zaki gratula, és plíz osszd meg velünk az első élményeidet, a jókat is, de legfőképpen a rosszakat, hogy tudjunk segíteni, és bátorítani! (no meg vígasztalni... )
  • zotyesz
    Hát én egyszer játszottam Quake3-at LAN-ban, de akkor alaposan elvette a helyi "bajnok" a kedvem. Ugyanis az történt, hogy véletlenül 2 fraggel ugyan , de sikerült elvernem. Utána azzal fűzte a többiek agyát, hogy csíter vagyok. Pedig csak ő nem bírta elviselni, hogy mázlim volt. :(
  • trident
    :)
    Én/mi csak így tudunk, nincs otthon nyet...:(
    Bár a LAN partyknak az az előnye, hogy csak ismerősökkel játszol, és nem merül fel a csít, ha valaki mégis bunkó csak felálsz és kiosztod a pofonokat...;)
  • zotyesz
    Én sosem flémelek, nyugalom. :D
    Remélem működni fog a LAN.
  • trident
    Na már megint hülyeséget írtam.:D Remélem a flém kimarad...:DD
  • zotyesz
    Szivesen máskor is! :) Még én sem csináltam ám soha Army LAN-t. :)
  • trident
    Zotyesz: thx!:))
    öööö:)), megtaláltam a két file-t, csak otthon nincs (még :D ) két gépem, és gondoltam megkérdem azoktól/attól aki ért hozzá!;)
  • patacsi HUN
    :D
  • zaki
  • zotyesz
    Ja, a server.exe és a Runserver.bat a játék System alkönyvtárában van. :)
  • Tikal #27451
    találkozunk a harctéren
  • zotyesz
    Szia! Az alábbi linken találsz segítséget a LAN-hoz.

Segítség a LAN-hoz
  • zaki
    köszi
  • Tikal #27448
    server kereso jobb also sarkában engedélyezd a punkbustert!!!
  • zaki
    ok thx. csakhogy nálam ez a bibi, eddig sehova se tudtam felmenni játszani

tudnál segíteni?
  • Gyadi
    Ha kiszeded és beragasztasz a helyére egy gombostűt, akkor hamar megfogod szokni :D
  • patacsi HUN
    nem jó :) ha kiszedem a win gombot akkor is meg lehet nyomni :(
  • trident
    Sziasztok!
    Egy kevés segítséget kérnék tőletek. Nemrég kaptuk meg az AA-t. Internet elérésem nincs otthon, de LAN partykra járok/járunk. Lehet-e LAN-ban játszani az AA-t?
    Ha lehet, hogyan? Megpróbáltam Magyar AA oldalakon körbenézni ez ügyben, de eddig nem jártam sikerrel...Ha kisegítenétek megköszönném....:)
  • zotyesz
    Közben megtaláltam, hogy pontosan mennyi pontot kell gyűjteni a honorhoz. Íme:
    Honor Score
    01-10: 500
    11-20: 1,000
    21-30: 2,500
    31-40: 4,000
    41-50: 6,000
    51-60: 9,000
    61-70: 13,000
    71-80: 23,000
    81-90: 43,000
    91-99: 83,000
  • Gyadi
    Legjobb :D
  • zaki
    köszi az infot
  • [HUN]Friczy
    van egy remek csavarhúzóm, windowsba leginkább ezzel lehet kikapcsolni permanensen..
  • lenta
    Akkor legalább nem vagyok 1edül :-)
    Szóval valakinek 5lete?
  • patacsi HUN
    detto :))))
  • zotyesz
    Azért érnek még meglepetések. Most néztem meg azt a manualt, amit feltett a program a telepítéskor. Potom 200 oldal, pályaleírásokkal, felülnézeti képekkel. Eddig soha meg sem néztem. Hogy mik vannak... :)
  • zotyesz
    Nos, a Honor az a játékban azt mutatja, hogy mennyire vagy hatékony, együttműködő és rutinus U.S. Army soldier. A játkon belül a neved előtt lévő szám mutatja, illetve a login.americasarmy.com oldalon bejelentkezve mge tudod nézni azzal együtt, hogy mennyi pont kell még a következő Honorig. Egyébként sávosan differenciált rendszerben van meghatározva (lásd Szja. kulcsok :) ), hogy bizonyos honor pontok között mennyi score-t kell gyűjteni a következőhöz. Pl. 10-20 között 1000 pont, aztán 30-ig 2500, stb.
    Növekszik a honorod ha sok ellenséget lősz le, és Téged kevésszer kapnak el, ha teljesíted a feladatot (főként élve), jó vezető leszel. Csökkenhet ha lelövöd a csapatársadat, a túszt, stb.
  • Gyadi
    A cfg fájlokat ne írd át mer kidob a pb.
    Csak az ini fájlokat szabad.
  • zaki
    és hogy tudom összegyűjteni azokat a honor pontokat? és mik azok 1általán? és hogy tudom megnézni, hogy mennyi van most nekem? sorry az alma kérdésekért, de kezdő vagyok még
  • lenta
    Help!!! Hogy a fenébe lehet a win billentyűt kikapcsolni? Ált azzal szívok, hogy néha véletlenül azt nyomom meg alt helyett
  • patacsi HUN
    :D
  • zotyesz
    Igen! Amint 15 honorpont összejön, már SF is lehetsz az SF pályákon, nemcsak bennszülött. :)
  • zotyesz
    Szia!
    Holnap nagy nap van!
  • zaki
    most akkor már szabad a pálya a multihoz?
  • Gfreiter
    Nalátod, ment ez :)Gratulálok! Nem volt könnyű feladat! Jutalmul mehetsz 1000L gamézni :) Én most értem vissza, bocsi...
  • zaki
    na megcsináltam végig ott akartam lemenni a folyómederbe, ahol az őrök álltak a hídon, mire rájöttem, hogy el kellene menni jobbra :)
  • zaki
    hááát, ha az 1 óra az gyors, akkor az voltam