60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • trident
    CJ: thx!:)
  • MarkBlade
    Pusztulj... vagy a számot nyomd át.. :)
  • mrnorbi
    Petyvel? van szám...
    De neked ócsóbb.
  • MarkBlade
    Isten vagy.. :) Csak az oldal miatt írtam az Armyt.. :) lol
    Egyébként meg majd úgy is kitaláljuk.. Petivel tudsz beszélni?
  • mrnorbi
    Van joyom, meg hubom is, az a 16os. Jah, és nem akarok armizni!!! ;)
  • MarkBlade
    Meg egy hubotis jó.. :) Ja és ha tudsz szerez egy joyt is.. ki tudja mit fogunk nyomni.. bár az Army szerintem fog menni..
  • mrnorbi
    Hali!
    Nem kell ahoz regisztralt jatekosnak lenned, h jatszhass lan-ban, viszont a server.ini -ben at kell irni egy sort:
    Vhol a multiplayergameoptions kornyeken lesz egy PlayerAuthorization. ez alapban true ertekkel szerepel, ezt kell csak atirni false ra.
  • mrnorbi
    Meg, sztem jo lesz az idopont. Majd beszerzek addigra egy eromuvet, h jatszhassak rendesen...
  • MarkBlade
    Megkaptad az sms-t?
  • trident
    Ficsek: most dolgozom, de amint a melóhelyi gépről hazaviszem a cuccost próbálkozom. Tegnap este próbálkoztam, akkor úgy gondoltam, hogy azért nem jön össze (server.exe lan bridge.aao és runserver.bat), mert nem vagyok AA regisztrált....UGYE NEM KELL regisztrálnom magam online a LANhoz??????
  • trident
    Bobber, Ficsek: THX!!!:))))))
  • mrnorbi
    Naggyyon yoo! :D
    577,6m
  • MarkBlade
    http://ogc.ath.cx/files/tmp/pingu.htm
  • Ficsek.hu
    Hozávalók:
    x db szgép feltelepített AAO-val /azonos verzióval/.
    x db férőhelyes HUB vagy switch.
    x db egyenes kötésű UTP kábel.
    lehetőség szerint külön szerver gép, de megoldható úgy, hogy azon a gépen is lehet tolni az AAO-t, amelyiken a szerver is fut, bár elég combos gép kell hozzá.
    Leszeded hozzá a HAOM nevű szerver config buheráló progit /#27484 üzi/. Ezzel elindítod a szervert, majd elindítod az AAO-t is és a saját gépeden elindított szerverre rá tudsz csatlakozni kliensként.
    Amennyiben külön szerver gép van, azon csak a server progit kell elindítani, majd arra csatlakozni.
    Van még kérdés?

• THE matrica
    Schráczok probáltátok már ezt az ikszfájört? Nálam teljesen kinyirta az IE-t. Nem tudtam semmit +nyitni amíg le nem szedtem az ikszet
  • MarkBlade
    Én is! :( DE majd csütörtökön munka után nyomom mint az álat.. na meg hétvégén.. ha asszony is úgy akarja.. :)
  • [HUN]Friczy
    dógozom.. :(
  • Maxxx
    Hali Sracok

Reg nyomtam AA-t, viszont lehet lanon nyomnank haverokkal, megnezenenk milyen, mennyit fejlodott a game.

Nem olvasom a forumot el, hanem ha megtenne nekem vlki, hogy roviden osszefoglalja mi kell ahhoz, hogy osszedobjunk 1 kis lant, megkoszonnem.

Netre nem akarunk felmenni vele (bar van net halozatban is akar) + nem akarunk kikepzest se vegigvinni, csak LANban akarunk 1 win szervert es azon 1 jot nyomulni 1bol.

Igy meg lehet oldani az AA-zast vagy nem. ?
  • MarkBlade
    Hali öreg! Mi a szitu?
  • [HUN]Friczy
    Szijasztok!
  • MarkBlade
    Ez nagyon lol! :) És mennyire igaz!
  • Bobber
    Egyet kell hogy ertsek ficsekkel nekem is jo elmenyeim vannnak a lanokkal kapcsolatban. En is voltam mar kis lanon ahol csak 10 en voltunk de voltam olyanon is amin voltunk 100 an na az kiraly:):). Foleg az a jo amikor a kis tacsko elkezd anyazni meg lamazni es kozlod vele hogy ez nem az internet ez lan es itt verekedni is lehet:):) Na altalaban olyankor csendben maradnak es meghuzzak magukat:):).Szal en si csak tamogatni tom a lant:):) ha oszejon a dolog mindenkeppen ird le hogy sikerult mert kivancsi vagyok ra:):)
  • Ficsek.hu
    Hali,

Nekem jó lanos tapasztalataim vannak egy HAOM nevű szerver configot buheráló progival, amit innen tudsz letölteni, bár akkor még az 1.9 verzióval lett próbálva.
    Mindenesetre szedd le, és a honlapjukon nézz frissítés után...
    Sok sikert...és lanozást...kellemest a hasznossal...asszem így szokták mondani
  • Strahd_
    Jó reggelt!
  • zotyesz
    Működik!!!!!!!!4 :D
  • Mighty
    Ez keremszepen nagyon LOL. Kulonosen a vedegkonyv!
  • lenta
    Még én se, de lehet, hogy csak újra kéne indítani a gépemet :-D
    Jó éjszakát mindenkinek!
  • patacsi HUN
    köci :)
    még nem jöttem rá, hogyan műxik :( de próbálom :))
  • lenta
    Köszi! Szerintem most jó pár életemet megmentetted
  • repro
    Lenta:
    ez kikapcsolja:
    kikapcs.reg
    ez bekapcsolja:
    bekapcs.reg
  • Gfreiter
    Oh, pedig mára dobta ki... na sebaj. Akkor duplán kapsz Boldog szülinapot jókívánságoka!
  • Prank
    helyi körzeti hálózat
  • [negativ] Cirek
    LAN = Local Area Network

tessék lefordítani! :)
  • Al Bundy23
    G mesterem ezer millio dánke :) de az sg forum meg van kergülve én ugyanis 29.-én leszek szülnapo :) bár az igazat megvalva mostanában minden nap felér nekem egy (ujjá)születésnek :) de azért kösszenet, elvégre már csak pár nap :)
  • trident
    háát..:)))Szerintem ez már csak értelmezés kérdése. Eredetileg ugye LAN=Local Area Network, tehát a kábel-gép-kábel-gép a lényeg, ha neten keresztül csatlakozol, akkor ott a hálózat nem "egyenes", ki tudja milyen úton csatlakozol.
    Én sem vagyok szakértő, csak az első gondolatomat írtam le.
    Mindenesetre én szeretek azzal a néhány arccal játszani, akiket lentebb említettem... Persze voltam már olyan CS lanon, ahol a résztvevők közül csak nekem kellett rendszeresen borotválkoznom...;D Gyorsan abba is hagytam.
  • Gfreiter
    Persze, pihizz csak! A jól kiérfemelt pihenő! ;)
  • Gfreiter
    A LAn, amikor összekötitek a gépet? De az is LAN, ha mondjuk én a neten keresztül a haverom IP-jére csatizok, nem? Bocsi a maflaságomért, nem vagyok járatos a LAN-ban.
  • zotyesz
    Hát, igen. Azért a fizikai közelségnek is vannak előnyei. ;)
  • zaki
    majd megosztom, de nem ma, majd holnap megkósolom milyen is a multi
  • trident
    Na igen...:(((((
    Nekem előnyöm van: haverokkal, jó cimborákkal lanozom.;)
    Bár az utolsó lanon volt két ostoba( passziánszoztak, többet winampoztak, mint játszottak, valami mindig rossz volt, húzták a szájukat). Amikor a két ostoba már kellően feltúrázott(mé van friendli fire, mié nincs friendli fire?), egyszerűen ledobtam őket a szerverről, azután megmondtam, ha nem tetszik valami, majd ők creáljanak, és a pofájukat se húzzák. Ettől nem lettek okosabbak, se bölcsebbek, de legalább azután csöndbe maradtak. Ők ketten warcraftoztak gép ellen (!!!), mi meg: COD, ET, Vietcong...:DDDDDD