60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Mér? Én is rohangásztam már holdkórosan éjszaka, vasvillával a kezemben egy krupliföldön. Egyébként én azt figyeltem meg, hogy az első csókát először nem találták el, de a faszi észre sem vette, hogy valaki lő rá. Ez hogy lehet? Az meg tényleg csúnya dolog volt, hogy a földön fekvő sebesültet is cafattá lőtték.
  • Tikal #27588
    ha megfigyeled a video végén mikor a csávo szalad a traktorhoz vmit huz elő egy zsákbol, hát biztos nem a fehér zászlot.... amugy most arrol megy a téma hogy jogos volt e vagy sem...

azért a rohangászot lovik mert az szaladt előszor az elrejtett tárgyhoz vagy a kamionhoz... meg ha nem tettek semmit rosszat akkor mit keresnek egy mező közepén, körulnéznek, stb, éjszaka, egy hosszukás tárgy ami akár patacsi rgp-je lehetett :)
  • patacsi HUN
    most fogok format c :) lehet, hogy megjavul a mikrofonom... de lehet, hogy nem ;)
  • Gfreiter
    Hol van ez a csecsen oldal? Kavkaz? Egyébként szerintem valakiket azért így szitává lőni genya dolog, hogy asse tom kik azok és mit csinálnak. Én nem láttam harckocsit, de nem is nagyon hallottam. Azt mondogatta a csávó, hogy truck. Az egyik egy szgk volt, a másik egy teherautó, a harmadik meg valami traktorféle, de az is lehet, hogy nem is jármű volt. Meg ha fegyver van a csávónál, akkor mér dobná a mező közepére?
  • Strahd_
    Jol van na csak idepisslantottam .) de ismersz .)) ismerd ki a gondolataim :D
  • MarkBlade
    Te vagy az első aki észreveszi! Persze.. ez bizonyítja hogy mennyire vonzódok a régi magyaros szóhasználatokhoz.. Na jó ez hülyeség.. :)
  • [Rush]
    Direkt van elírva az aláírásod?

"egy dologt kell tudnom"
  • MarkBlade
    Láttam.. de nem kellet volna nem vagyok egy nagy embervédő de azért az sok..
  • [Rush]
    Strahd_ az 1/3-adát nem értem ;)
  • Strahd_
    ha durvát akartok nézni a csecsenk bosszu oldalát kelene megnéznetek 1 filemt néztemmeg róla de majd elhánytam magam. Egy fiatal orosz katonafiut elkaptak éas a fimen csak az van hoyg a fiu egykedvüen nézi hoyg szétlövik a karját és a lábát nem is áll ellen csak nézi majd azt is ahoyg levetköztetik és pilango késel szép lassan levágják a fejét Kibaszott durva összetörik az öszecs onjukat és anynir akikészült a srác hoyg enm is érdekelt emit történik már vele.
  • Strahd_
    Pont ez a fura .)
  • Strahd_
    Piont ez a fiure ebben miért a mezön rohangálot lövik elösször?
  • patacsi HUN
    mit izéltek, opfor ruhába voltak, hát ledarálták őket :(
    mi is abban vagyunk... nem szaroznának.
  • [Rush]
    Az első embert nagyon szétszették.....
  • Strahd_
    Márha igaz a szöveg ami a film alatt van ugye.
    mert az ugye ugy szokt eleln i hoyg a harcolo alakuatok rádio és viedo felvételét együtt tárolják majd mindenkienk elérhetövé teszik...
    Ugye ezt ti sem gondoljátok.
  • MarkBlade
    Igen de most lett főleg aktuális..
  • Slow
    hát ez nem egy új felfedezés... hogy úgymondjam, ezt már kb 100 éve egyértelmű...
  • MarkBlade
    A gyöztesek írják a történelmet..
  • MarkBlade
    És mint bizonyított találtak vegyifegyvereket és arra utaló nyomokat hogy gyártanak.. csak azt nem értem hogy ezeket miért nem hozták nyilvánoságra? Ezzel az erővel aki nem tetszik Amerikának azt simán lerohanhatja és terroristának bélyegezheti..
  • Mighty
    Vagyis inkabb ugy mondom, hogy a genfi egyezmenyt serto cselekedet szankcionalasat csak a vesztes felre alkalmazzak.
  • Mighty
    Jol lattam, hogy az egy harckocsi volt? Akkor esetleg felteteleztek, hogy nem szovetsegesek, hanem az iraki hads. tagjai, vagy mas ellenallok. Legalabb is remelem.

Egyebkent meg a genfi egyezmenyt nem igazan tartjak be. Vagy ha betartjak, akkor azt csak is a vesztes felnel.
  • [negativ] Cirek
    ez dúrva....
    és csodálkoznak hogy terrortámadás éri őket, ezek után...
  • MarkBlade
    Ez a való világ...
  • [HUN]Crassus
    nem voltak benne biztosak
  • [HUN]Crassus
    Aztaqrva!Srácokból mi maradhatott???
    Nem tudom figyeltétek-e a szöveget ,de az amcsik nem voltak benne mi a fenét csináltak ott,de azért kilőtték őket biztos ami biztos.......Felháborító!A genfi egyezményre szarva egy bazinagy sorozattal szerencsétlen sebesültet is darabokra lőtték!
  • THE matrica
    Nekem a hosszú hibásan jön le. Miért???
  • Gfreiter
    Nagyon durva. Kiket lőnek le? És mér?
  • Tikal #27562
    Apache gyilkol Irakban hoszu változat
    Apache gyilkol Irakban rövid változat
  • zotyesz
    OK, ha nem baj akkor majd holnap kivesézem, de most vár a szundi. :)
  • lóbébi
    Zotyesz!Ne hari hogy légyszives ird le bővebben hogy a #27551-es hozzászólásodban felturbozással kapcsolatban.Egyébként beléptem abban az egyik oldalon amit te megadtad és nem tudtam magamnak leforditani.Köszi Lóbébi
  • Tikal #27558

mindegy, már találtam... régen használtam is de elfelejtettem

TMPGEnc a neve
  • [negativ] Cirek
    biztos van, de én nem találtam
  • Tikal #27556
    van vmi progi amivel videot lehet tomoriteni?
    van egy nagy méretu mpg-m azt kéne kisebb avi-ba vagy vmibe... eddig csak olyan progit találtam amihez nem találtam cracket :)
  • trident
    Mighty, CJ, Stradh: thx!
    Csak azt még nem vittem haza. A melóhelyi gépemhez be szokatam hozni az írómat, és úgy szoktam szállítmányozni az anyagot. Na jó, van kislemez is a világon!;)))
  • patacsi HUN
    aláírásban
  • deathman
    special force t válaszokat mondjon valki lécci!!!!!!
    kösz
  • Tikal #27552
    az alaplapi nvidia nforce mpc networking adaptert :)

választhato még a dial up connections és az all interfaces.
  • zotyesz
    Ha érdekel valakit egy kis elemzés a rpogramról, és, hogy hogyan lehet felturbózni az fps-t, offline gyakorolni, akkor az alábbi helyen elolvashatja.

Áttekintés a programról
  • THE matrica
    olyan kellene ami nem feltöltés közben mér hanem valamilyen tesztfeltöltést végez és ugy méri meg mert nem szoktam feltölteni. szal érted?
  • [negativ] Cirek
    DU meter méri azt is asszem