60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Tikal #27629
    hogy? :)

talán csak nem érted amit irok... csupán probáltam megvilágitani a másik oldalát is a dolognak... az hogy mészárlás és gyilkossság volt az tény, nem is mondtam hogy nem az...
    na mindegy :)
  • Prank
    csak gazdasága nincs
  • Tikal #27627
    nem hiába mondta Clinton hogy füvezgetett :) Peace
    bush meg nem valotta be... ő biztos keménydrogozott azért ilyen hulye :))

egyébként tényleg félemetes hogy milyen fiatal egynémelyik pilota..... és az is hogy mikor néztem a videot tényleg olyan volt mint a játék simulatorokban...
  • Nyers
    Én a HVG-ben olvastam, hogy Koreának nagy és jól felszerelt hadserege van!
    Iraknak max. az öbölháború alatt volt akkora hadserege!
  • Slow
    jézus tikal, aszittem te nem igy gondolkodsz....:(
  • Prank
    minden Kolombusz miatt van:)
  • Nyers
    Nálam is ő volt az etalon!
  • Nyers
    Teljesen igazad van ebben az ügyben, Afrika a legjobb példa! Annyi szar kis polgárháború, törzsi villongás van ott, és a nagyrészéről nem is hallunk! A legjobb példa Szomáli, na az USA kivonult és most mi van ott ... polgárháború! /Ez a BH downról mindenkinek rémlik nem?/
    Vagy Jugoszlávia, az ENSZ még hónapokig szavazgatott volna, mialatt folytak a népírtások!
  • MarkBlade
    Akkor is diktátor volt és akkor is megváltónak állította be magát Bush..Idáig a legszimpibb elnök Clinton volt kár hogy meghurcolták.. ő legalább elsősorban a békés tárgyalás mellet volt..
  • Tikal #27620
    Iraknak a 4. legnagyobb hadserege volt.....koreának azért kisebb joval... az usa tengerészgyalogságának létszáma 180.000 fő mindenestul... ez a legtöbb ország normál haderejétől is nagyobb, pedig ez csak egy elit egysége usa-nak.
  • MarkBlade
    Sajnálom az amerikai katonákat olyan helyen harcolnak ahol nem is kellene..És 11.-e sem biztos hogy olyan terrorcselekmény volt amihez az araboknak volt közük.. bár ezt soha nem fogjuk igazából megtudni..
  • Tikal #27618
    igen, ez kérdés volt akkor is.... de akkor ugye szaddam megadta magát, bush meg örült és nem akarta tovább fesziteni a helyzetet.. akkoriban azért még más volt a politikai helyzet is...
  • Nyers
    Politika az egész, Bushnak kellette egy háború, megcsinálta.
    11.09 után nem állhattak ölbetett kézzel.
    Mondom minden haláleset igen komolyan érinti a vezetés népszerűségét, így Busht. Több százezer amerikai esne el, mert koreának, azért van hadserege.
    Nem tudom, de ismerek néhány embert, aki még külön örül is az amerikai halottaknak - mondjuk ezért csak a magyar belpolitika okolható.
  • Tikal #27616
    franciáknak se jött be kelet :)
  • MarkBlade
    JA és majdnem elfeldtem.. Ugyebár a Sivatagi vihart is az amcsik nyerték nem? Akkor miért nem fosztották meg Irakot Szaddamtól? Miért hagyták hogy a csúnya zsarnok bácsi tovább sanyargassa a népet? Szerintem Amerika csak a politika miatt lép háborúba.. nem szeretetből nem azért hogy felszabaditsa az embereket. nem bosszúból.. és ezt nem veszi be a gyomrom.. emberek halnak meg azért mert valaki úgy gondolja így nagyobb befolyása hatalma lehet..
  • Prank
    csak nem az olajra gondolsz? :))
    minden állam a saját érdekeit teszi előtérbe, USA sem kivétel.. ez van
  • MarkBlade
    Akkor ebben mi a nagy hősiesség? Nem ott kell vakarni ahol talán viszkedni fog hanem ahol már jelenleg is viszked..
    A könnyű háború jöhet ahol meg talán nem is olyan egyszerű azt hagyuk másnak? Bár az igaz hogy a keleti harcok nem nagyon jöttek be Amerikának.. pl Vietnam..
  • Tikal #27612
    koreának vannak támogatoi, nem is akárkik....
  • Nyers
    Talán azért, mert egy esetleg koreai háborúban több százezer amerikai katona halna meg.
    Minden haláleset kényesen érinti a vezetést, képzeld akkor mi lenne!
  • MarkBlade
    LOL.. :)
  • MarkBlade
    Korea jó példa.. Teljesen igazad van vele kapcsolatban bizonyítottan van atomfegyvere Amerika még sem tesz semmit.. Irakban csak találgatnak hogy van vagy nincs fegyver lerohanják..Ebben most hol a logika? Vagy lehet hogy nem is a fegyverek megsemisitése a fő cél?
  • Tikal #27608
    az fair!
    de én általában szolok nekik hogy ott repül a kismadár!
  • Tikal #27607
    és azt is megszámoltad hány kis fasz tábornok uralkodik afrika országaiban? ha usa nem lép közbe a szerbek ugyében ott még ma is háboru van, mert az ensz nem tett semmit közel 10évig.... én ezt is népirtásnak és aljasságnak tekitnem nem csak azt hogy amerika beleavatkozik esetleg olyanba amibe nem kéne...

de nézzuk koreát... mi folyik ott? nem kéne valamit tenni? nem rég láttam egy dok filmet és mit mondjak, kemény diktatura van még mindig, 2004-ben!!!!!! ez elég szmoru, valaki fog tenni bármit is? nem....
    hacsak usa nem, bár ők most szerintem kicsit pihennek majd, elég volt nekik most irak meg afganisztán
  • MarkBlade
    És amikor az RT-n két centiről fejbelövöd mert a tájat kémleli.. :)
  • MarkBlade
    igen ez igaz.. de ha belegondolsz amerika az elmúlt években hány háborút kezdeményezet? Nem keveset.. Mennyi saját egységet és mennyi ellenséges erőt őlt meg a civileket nem is számolva..Ha ezeket összeadjuk nem kis eredmény születik.. Nem vagyok Amerika ellenes de kicsit visszafoghatná magát..
  • Tikal #27604
    a videos gyilokhoz még annyit hogy én pl kurvára utálom mikor kilő egy sniper mondjuk a bridge se-n.... nem valami humánus és fair :)
  • [negativ] Cirek
    az más :D
  • Tikal #27602
    nem jo, de nem tudsz visszamenni a multba és azt mondani stop.... az uj fegyverek célja a minél kevesebb saját és minél kevesebb civil élet elvesztése.... persze mondhatjuk hogy az amcsik sok ivilt megoltek már a háboru folyamán, de ők legalább törekednek rá hogy ne öljenek feleslegesen.. szaddamot még a saját katonái sorsa se érdekelte, nemhogy a civileké....
  • Prank
    *fejét a testétől
  • Tikal #27600
    nem egészen... ez ugy mukodik hogy pilota vagy és voltál már bevetésen, majd hallod hogy egyik társad lelövik... pár nap mulva kint vagy őrjáraton, látod ezeket a csávokat, amint épp egy csőszeru tárgyat visznek egy zsákban, gyanusan rohangálnak, körbenéznek, dumálnak... ez mind közrejátszik, majd jön egy döntés, ami nem feltétlen jo, de nem is rögtön elitélendő....

te se nézed jo szemmel ha lellőbek egy xSU kutyát nem?
  • Prank
    jobb ha nem nézed meg, én is rátaláltam sajnos arra a ruszki oldalra... tele van borzalmas videókkal
    kiváncsiságból letöltöttem néhányat, tényleg a hányinger kerülgetett:(
    élő ember fejét bicskával elválasztják a fejétől, BMP teli emberekkel rámegy az aknára, öregember ujját szórakozásból elvágják stb.. brrrrrrrrr
  • MarkBlade
    Hoah.. Már látom magamat kardal a kezemben.. :)
    De szerintem mi itt nem is vittatkoztunk.. Inkább csak azon sajnálkozunk hogy egyre személytelenebbül lehet gyilkolni és senki nem tehet ellene semmit.. Régen csak rajtad állt vagy bukott hogy tulélted e a csatát..és egyértelműbb volt hogy ki az ellenség.. mostmeg akkár egy gyerek is jöhet bombával.. Nem jó ez így..
  • [negativ] Cirek
    *letartóztatnak
  • [negativ] Cirek
    szerintem ha pár napja lelőttek egy apache-ot az már nem aktuális. Ha aznap visszamentek volna rendetrakni rendben...
    ez olyan mintha 200-zal elmegyek a rendőr mellett az autópályán szerdán, és pénteken egy másik autóst(akinek tegyük fel hasonló kocsija van mint nekem) éetartóztatnak...
  • Tikal #27595
    "és ezeket az embereket atomjaira kell lőni 2 kilóméterről videón keresztül célozva..."
    ezzel mi a baj? mármint a videos célzással? most hagyjuk hogy a témát... a videos célzással szerntem semmi gond... vagy ha gond akkor térjunk vissza a középkorba, tudjátok mint a rettenthetetlenben, na azok csaták voltak...
  • Tikal #27594
    ezt
    "és ezeket az embereket atomjaira kell lőni 2 kilóméterről videón keresztül célozva..."

meg ezt
    "sztem ez egyszerű gyilkosság, amit látunk, hiszen nem történ kísérlet lefegyverzésre..."

vedd kulon, hogy jogos volt e vagy sem az lehet vita témája....
    hogy milyen modon ölnek az más kérdés, a sniper puska emberi? a lézerirányitásu bomba 10km-ről kilőve emberi?

az első csoka észrevette hogy lőnek rá, kicsit meg is huzta a lépést, szerintem már ők is hallották a helit, csak nem látták, lehet nem tudták hogy éjjellláto is van az apache-on, ( honnan is tudhatnák)

a témához hozzátartozik hogy az eset előtt pár nappal leszedtek egy járőröző Apache-ot, rpg-vel....
  • [negativ] Cirek
    Szerintem meg minnél több ártatlan áldozat van, annál több merénylő lesz.
    Gondoljatok bele. Anya elküldi a kölköt boltba, ahol vmi atrocitás miatt meghal. Anya egyedül marad, mer férje meg amúgy is harcol...
    szerintetek nem fog a nő két héten belül 50kg dinamittal az amcsik felé futni? dehogynem...
  • Nyers
    "nagy harcosok ezek az amcsik" - igen, de ez a videó nem a harcolásról szólt! Szerintetek minek fejlesztették ki ezeket a pusztító harci kolusszusokat! (Hiszen az Apache felér egy kisebb hadsereggel!)
    Egyébként meg a friendly fire dologról és a civil áldozatokról, ezek a 18-28 év közötti katonák mindennap akkora stressznek vannak kitéve, hogy nem csoda, hogy hibáznak! (Látátták azokat a képeket, amikor két ami csak azért élte túl, mert éppen egy pálmafa árnyékában voltak, amikor robbant a pokolgép, hát nem lennék a helyükbe!)

• MarkBlade
    Erre azt mondanák az amcsik hogy az ellenkezője sem volt bizonyított.. és mivel ellenséges területen történt..
    Nem tom én mit csinálnék hasonló helyzetben de lehet hogy én is lőttem volna.. Minden esetre az tény hogy minden háborúban vannak ártattlan áldozatok. És ez nem jó.De ez van..
  • Slow
    jah, van ilyen, hogy egyes emberek fegyvereket pakolásznak, talán valami akcióra is készülnek... igen, ilyen van, főleg olyan országokban, ahol amerikai megszállás van...
    és ezeket az embereket atomjaira kell lőni 2 kilóméterről videón keresztül célozva...
    nagy harcosok ezek az amcsik...

sztem ez egyszerű gyilkosság, amit látunk, hiszen nem történ kísérlet lefegyverzésre...