60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Tikal #27669
    hát igen, sokat eszik, és tényleg ugy van hogy az teherautok olcsobbak, mert jobban támogatják a vásárlásukat, de ide tartoznak már a nagy terepjárok is, 2.5t felett azt hiszem....

elektromos auto nem lesz amig van olaj, most ugy tunik egy darabig lesz még...
  • Nyers
    Mármint az ilyen fajta tiltakozást. De azért nem rossz, én is a böszme kocsik ellen vagyok!
  • Nyers
    Az interneten sok szemét van. Ez is oda tartozik.
  • Gfreiter
    Nekem is inkább Clinton votl a szimpi.
  • Gfreiter
    Nézzétek meg ezt az oldalt, olvassátok el a bevezető szöveget, de azért ki is kopizom ide. Ezt egy kicsit erősnek és pofátlannak találom. Talán ez megválaszolja a kérdést, mért is folyik valójában ez a háború...

"So while our brothers and sisters are off in the Middle East risking their lives to secure America's fossil fuel future..."
  • Nyers
    Pedig Clinton, regnálása alatt igen sokat tett a helyzet javítására és voltak eredmények is! Mindenképpen jobb volt a helyzet, mint most.
  • Slow
    hát nem sok esély van az arabokkal való megbékélésre...

sztereotípia ide vagy oda, akkor is van és általában az ország jellemzője ez a jelző
    persze nem minden amcsi hülye, van pár ismerősüm jó felyek, de még bennük is eléggé lerakódott a "hamburger", pedig nyilt okos srácok
  • MarkBlade
    Mennyük Armyzni!!!!! :) megyek haz vége a munkának.. a neten talizunk... hoahhhhhh... :) Bye..
  • Tikal #27661
    remélem 20év mulva csak LAN csaták lesznek
  • Slow
    jaja, erre akartam kilyukadni...
    bocs, igy visszaolvasva durva példa, bocsbocs
  • MarkBlade
    Világbéke!!! :) Hoah.. de akkor nem csinálnának ilyen progikat mint az Army..
  • Tikal #27658
    a kialakitott kép elérésében nagy szerepe van a kormányoknak.... pl irak vagy palesztinia népe se lehet vérszomjas vadállat akik mindenáron fehéreket akarnak robbantgatni...gondolom én :))
  • Nyers
    Akkor Clinton is az volt ...
    És ha Izrael támogató akkor mi van. Az a lényeg, hogy kibékítse a palesztínokat a zsidókkal, hogy megállítsa az értelmetlen öldöklést!
  • MarkBlade
    DE nem miattam halltmeg így joggal érezhetek bosszút ha nem volt semmi közöm az esethez.. ez egy amolyan 22-es csapdája..
  • Nyers
    Ezek sztereotipiák.
    Persze, mi meg betyárok vagyunk, Bodri kutyával, szalonnával és gulyással.
    Nem minden amerikai hülye, persze ott is vannak kevésbé műveltek, úgy mint a franciáknál, hollandoknál vagy akár nálunk!
  • Slow
    nem vagyok biztos benne, de úgy emléxem, hogy gore nagy izraeltámogatott volt...
    akkor nem várható enyhülés szerintem...
  • Slow
    azért van olyan, hogy hülyébb, kevésbé hülye, meg nem hülye, nem? ez egy országra is rámondható...
    ha a franciákat le lehet csigaevőzni, a holandokat spangliszívózni stb, akkor az amerikaiakra is lehet mondani valamit, nem?
    és mi mást lehetne mondani rájuk?
    ez nem általánosítás, hanem egy nemzet magáról kialakított képe
    ezért életveszélyes amikor magyarország fröcsög magában és leszarja, hogy mit gondolnak róla..

Vonnegut írta egyik könyvében:
    "Ha van egy magyar barátod, nincs szükséged ellenségre"

szal nem árt, ha moslyog az ember amikor egy külföldivel beszél ;)
  • Slow
    ja, ez logikus, bár a családod azért halt meg, mert valakinek meghalt a családja és bosszút ált... pl
  • Nyers
    Ez tipikus: amerikai az csak hülye lehet.
    Nem kell mindig mindenkit lenézni és a társadalomra így kollektíven sem lehet rámondani, hogy hülyék. Persze most tényleg többen állnak a háború pártján. És kiállnak Bush mellett! Ezért is remélem, hogy a demokraták győzelmét hozza a választás (remélem ismét indul Gore ), és megindul valamiféle enyhülés (USA - arab világ).
    Vegyétek észre mi sem vagyunk különbek! Ránk is rá lehetne húzni ugyenezeket külső nézőpontból!
  • MarkBlade
    Én se bocsátanék meg ha családtagom halna meg..
  • [negativ] Cirek
    Hát igen, ez a kulcsa mindennek...
    De nem jön rá a begyöpösödött amcsi erre...
    Joe-nak csak az esik le hogy a szomszédban meghalt a haverja és megy írtani, bosszútálni.
    Az a baj hogy szerintem amcsiknál a sajtó is ömlesztve adja ezeket a haláleseteket, és a köz ezért akar háborút...
    így viszont nem lehet 1-ről a 2-re jutni.
  • Tikal #27648
    háboru az mocskos dolog....

de nem az előzőnapira volt válasz... bár ezt csak a pilota tudná megmondani...

ez a helyzet kb olyan mint minden háboruban.... bajtársad megölik.... bekattansz és bosszuvágy hajt a közeljövöben... ez mindkét félre igaz ( ez a terrorizmus bölcsöje)... ezért terorrista az usa is, és irak is.

emlékezz a vietnámi filmekre/eseményekre.
    amerikai szemszögből: köcsög vietkongok felrobbantottak egy egész szakaszt aknákkal, menjunk dobjunk napalmot a legközelebbi falura....

vietnámi szemszög: köcsög amcsik, szétbombázták a falunkat, menjunk robbantsuk fel őket

• MarkBlade
    A terrorizmus olyan gerilla harc ami az ellenség civil lakossága ellen irányul..
    Az okokat megértem ami kiváltja de ahogy véghezviszik azt nem..
  • [negativ] Cirek
    Korea túl közel van az USAhoz... a mai technikával könnyen oda tudnak pörkölni az amcsiknak egy nuke-ot. szerintem ez is közrejátszik.
    meg biztos van gazdasági háttere is.
    Igazábal USA azért war-ozik mert túl sok fegyvere van és el kell adni. békeidőben ugye kutyának sem kell a stuki....
  • Slow
    igen=)
    survivort =)

na mindegy, én nem szeretem a kijelentéseket a dologgal kapcsolatban, ennyi.

ami biztos, hogy rossz dolog megölni valakit, mindegy hogy hogy, távolról, túlerőben, hidegvérrel még gyávaságnak is tartom, de manapság már ez nem nevezi senki gyávaságnak, megszokottá vált az ilyen...
    és az nekem mindegy, hogy ez egy előzőnapira válasz volt, vagy sem, ez durva és kegyetlen...
    az is mindegy, hogy amcsik, vagy nem...
    pusztán nem véletlen, hogy amcsik...
  • Tikal #27644
    pl a valo világ3?
  • Tikal #27643
    terrorizmus volt később :)

végulis ez se mai találmány :)
  • Slow
    és a terrorizmus volt előbb? vagy az valamire válasz volt?
    én nem tudom egyébként, de mostanában az a "gonosz" megtestesítője... már "kultúrális terrorizmus" is van, meg mindenféle...

kellenének táborok a terroristáknak, nem?
  • MarkBlade
    Aeerika ellen egyedül a gerilla taktika vagy városi harcal lehet felvenni.. és erőteljes terrorizmusal..Ezért nem hisszem hogy Szaddamnak vagy Osamának lenne köze a 11.-hez.. Mert amit ott műveltek egész egyszerüen túl profi volt. És amit a háború alatt műveltek enyhén nevetséges, már ami a taktikát illeti..
  • Tikal #27640
    akkor ideje játszani...
  • Tikal #27639
    terrorizmust háboruval nem lehet legyőzni....tulajdonképpen semmit nem lehet megoldani vele, csak levezetni a feszultséget... de néha szukség van rá, pl a hitler félékkel szemben...

• Gyadi
    Megy a trekker vörld vór!!!
    Itten! :D
  • Tikal #27637
    de hol itt az amerika pártiságom? :)
  • Nyers
    Akkor ez igaz volt a Szovjetunióra is. Mégis elég felelmetes volt a két hatalom vetélkedése!
    Egyébként sokan ostorozzák Amerikát a módszerei miatt. Ki mit gondol a terrorizmus megoldására? Én se a háború mellett vagyok, de néha ezt is elő kell venni, habár ez Irakra most nem igaz!
  • Tikal #27635
    ?
    nem nézek amcsi hiradást, semmilyen hiradást :)
  • Slow
    hát csak egy átagos hiradónézőben kialakult képet közölsz...
    talán más dolgok is vannak, mint az amcsi híradás, nem?
  • Nyers
    USAF
    Igazad van, ez a kulcsa mindennek!
    Uralják a levegőt, ez elég egy háború megnyeréséhez! Viszont a városokban ez nem elég, ezért is esik el oly sok ami városi környezetben - legalábbis az újkori "háborúkban". Mivel ez nem is igazán háború, csak meg kell nézni az adatokat. Hányan estek el a háború alatt és hányan a rendfenntartás idején!
  • Tikal #27632
    az emberek kisajtolásábol, abbol hogy a lakosság tulnyomo többsége nincstelen, éhezik, hjléktalan.... a fővárosban meg a kommunizmust idéző ures utcák, hatalmas szobrok kimdzsongrol és stb...
  • MarkBlade
    Amerika nem a jól felszerelt hadsereg vagy az agyonképzett katonák miatt nyeri a csatáit.. A légierő.. Ez a kulcsa.. Ő uralja a levegőt és oda csap le ahova akar..Nem véletlenül a sivatagos pályák az Armyban is.. :)
  • Nyers
    Hát akkor miből csinálnak reaktorokat és ballisztikus rakétákat? Nem azt mondom, hogy valami bombasztikus a gazdaság és a hadsereg, de jóval több vezstesége lenne a USA-nak egy esetleges háborúban!