60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • lóbébi
    Egyszerű a képlet!HÁBORÚ+SHOW+REKLÁM=NAGYON SOK PÉNZ! Ez a véleményem!
  • Gfreiter
    Nem tom, itt ilyenek flangálnak az utcán. Na azért nem mondanám, hogy dögösek. Egyébként lehet jelentkezni a show-ra, de smink, meg ilyenek nincsenek a nézők részére. Van egy pina az utcánkban, aki majdnem mindegyik showban benne van, mer asszem 5000-et kapnak a nézők. Mer különben a kutya nem ülne benn sztem.
  • Gfreiter
    Na most ez az, amivel tuti, hogy minden amerikai katona számol, mielőtt bevonul.
  • Nyers
    Ez a téma ugyanaz, mint a dohány reklám, fiatalok, mosolyognak, jól érzik magukat és közben ott a spangli a kezükben! Ezt kell tükrözni a reklámoknak, mert mindenki ilyen szeretne lenni. Hát ugyanez a show is, fodrászolt, extravagáns, dögös csajok!
  • lóbébi
    Gondolj bele hogy bevonulsz szerzödéses katonának azért hogy a szeretett hazádat megvédjed és ehelyett kiküldenek téged egy idegen országba úgymond segitségbnyújtásra.Gondolom hogy mit éreznél akkor?- "Mit keresek egy idegen országban ahelyett a hazámat védném!"
    Egy igazi hadsereg soha ne üssön bele egy másik ország belügyeibe mert semmi közük!!!!!
  • Gfreiter
    Én 56-ra gondoltam, nem tom te mire.
  • Gfreiter
    Szerintem a Mónika showban tök átlagos emberek ülnek. Legalábbis én ilyen embereket látok nap mint nap mindenhol. De gondolom ez az ostobább fajta, de hát az agyakba nem látok bele, de mondhatni, hogy még egészen emberi az "ábrázatuk". Ezekért az emberekért, hogy ők biztonságban legyenek, talán még harcolni és meghalni is érdemes lenne. De nézzd meg a J.Springer közönségét pl. Én egy gyufaszálat nem tennék keresztbe azokért az "emberekét". Azoknak a vérük helyett kóla folyik, az agyuk helyén meg sültkrumpli van. Nem is akármilyen, McDonald's-os.
  • Nyers
    Igen, akkor az USA cserbenhagyta az egész Keleti-blokkot, na meg Afrikát, stb ... ezt te se gondolod komolyan?
  • Gfreiter
    Biztos ez is közrejátszik, de hidd el, ha valami olyanért kockáztatod az életed, ami ellentétes az elveiddel, az még magánál a halálnál is rosszabb. Egyezzünk ki abban, hogy mind a kettő közrejátszik.
  • Nyers
    Lóbébi: Köszi, örülök hogy te is így látod, ennek semmi köze ahhoz hogy hisz benne vagy sem!
    G: A Mónika-showra válogatják az embereket! Könyörgök, nyisd ki a szemed, nézd már meg az első két sort, szerinted ilyen egy átlagember?
  • Gfreiter
    Nem mondtam, hogy bárki másról más lenne a véleményem, de ha már itt tartunk, az USA lett volna az egyetlen, aki megtehette volna, hogy segít. De most ezen tényleg nem akarok vitázni, mert annyira nemérdekel.
  • lóbébi
    Neked adom az igazad hogy ideileg összeroppant katonák lesznek öngyilkosok!Merem remélni hogy az amcsi kiképzésen nem gyakorolják azt hogy valaki összeroppan és eldobja az életét.Úg tudom hogy a kiképzésen mindig ott van a lélekorvos de azok sem tudják megmenteni a összeroppant katonákat!Lóbébi
  • Gfreiter
    LOL :D Ne kérj elnézést a "közbeszólásért"! Szerintem is az amerikai katona egy nagy semmit szolgál, egy nagy semmiért adja az életét. Nézzetek meg egy Jerry Springer showt, vagy valamelyik ilyen ökör szemetet a Club-on, vagy a Reality TV-n azt az elhízott, ellustult, lezüllött népet... Jó, nyilván nem mind ilyen, de azért egy Mónika show és egy J-S show publikuma között elég éles a különbség. Pedig a Mónika show-ra tuti csak az megy el, aki hülye...
  • Nyers
    Sztem meg csak a helyzet miatt, mivel nincs igazi ellenfél és a mostani békében több katona hal meg mint a támadáskor, az eléggé stresszes! Sztem a kulcsa az, hogy a támadás bárhonnan jöhet és ennyi én is kész lennék és te is! Szerinted szándékosan pumpálják tele ólommol a 60-nál többel közeledő járművet az ellenőrzőpontoknál, nem hinném. Az a tapasztalat, hogy jöhet a pokolgép és hát tüzelnek! Én ezzel a szituval teljesen egyetértek, viszont természetesen elítélem az áltatlán aldozatok miatt ezeket a cselekedeteket, dehát háború van! És ez nem jó! A katonák nem tehetnek semmiről!
    Egyébként azt mondod, hogy az USA cserbenhagyott minket, mondjál már valakit aki kiállt mellettünk! Hát én most per pillanat nem tudok ilyet mondani!
  • Gfreiter
    Bár nem biztos, hogy jó ötlet, akkor ugyanolyan embertelen ge*i lennék, mint az, aki ezt csinálta. Bár ki tudja, hogy mi vezethette rá a csávót. Ezt sosem szabad elfelejteni.
  • lóbébi
    Sziasztok!Amint olvasom a hozzászólásokat és elég érdekesnek tünt!Ha nem haragudtok hogy közbeszólok.Egyebként sok mindent lehet vitatkozni amerikai katonák hösiességről meg a Jr.Bush politikájáról. Szerintem a mostani iraki misszió a az elöző missziónak a folytatása mert a Jr.Bush az apja félbehagyott munkáját vitte ill. viszi tovább!Hogy miért?Soha nem fogunk megtudni!!!!Viszont a katonákról nem lehet más mondani róluk mert hazájukat szolgálják a nagy semmiért!Nekem ez a véleményem.Elnézést a közbeszólásért!Köszi Lóbébi
  • Gfreiter
    Bázz, megnéztem a lefejezős videót... Te jó ég, mintha egy hal fejét vágnák le. Nem is tudom, hogy mit csinálnék, ha a kezembe kerülne egy olyan, aki ilyenre képes. Lehet, hogy ráharapna a padkára, és akkor kegyes voltam...
  • Gfreiter
    Én azt hiszem ha valaki elmegy ott katonának, és előtte amilyen kiképzést kap, nem valószínű, hogy a helyzet miatt lenne öngyilkos. Gondold el milyen helyzet viszont az, amikor úgy teszed kockára az életed, amit egyáltalán nem tartasz helyesnek, sőt, elítéled. Na ez már ok lehet az öngyilokra. Szerintem. Nem mondtam, hogy dühös vagyok az USA-ra, csak azt mondtam, hogy tőlem senki nem várja, hogy hősként nézzek fel rájuk.

Köszi Lenta, megnézem.
  • lenta
    Amúgy itt lehet érdeklődni:
    [email protected]
  • Prank
    LOL! :)
  • Nyers
    Nahát, az öngyilkosság egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem hisznek benne, egyszerűen azt, hogy néhány katona nem bírja idegileg! Egyébként meg miért csak az USA-ra vagy dühös, hát akkor mindenki cserben hagyott nem?
  • lenta
    próbáld ki, aszem még működik így:
    ftp://look:look@/195.228.254.9
  • Tikal #27687
    aki irja az tisztban van vele, a célja pedig hogy felhivja honfitársai figyelmét arra hogy ne vegyen böhöm autokat mert......
  • Gfreiter
    És sokminden van ott? Meg lehet valahol nézni, hogy mik vannak ott?
  • Gfreiter
    :( Azért thx...
  • Gfreiter
    Hát talán. De ha gúnjyként írja, akkor az azt jelenti, hogy ők is tisztában vannak a helyzettel. Egyébként én azért sem fogok soha az amerikaiakra hősként, vagy felszabadítóként, vagy bárhogy tekinteni, mert Magyarországot úgy szarban hagyták, hogy csak na. Ezt most nem vitatémának akartam felhozni, csak azért mondtam, hogy ezt azért senki ne felejtse el. Nekem mint mondtam, a legjobb barátom az amerikai hadseregben szolgál, de még ő neki is meg van a véleménye Bushról, meg az egészről. És szerintem az, hogy eddig 18 amerikai katona lett öngyilkos, az nem jelenthet sokminent, de azt biztosan, hogy nem hisznek abban, amit csinálnak, vagyis abban, hogy helyes, amit most csinálnak.
  • lenta
    badbones ftp havi2000ft :-)
  • Gfreiter
    Honanhonann???????!!!!!!!
  • Tikal #27681
    ez guny!
    az oldal kigunyolja a kormányt (az amcsit), és azért irja hogy az olajért háboruzik, ezt nem tényként irja hanem gunyként.
  • Prank
    Itt, de csak a saját felelőségedre:)
    ha nem akarsz ma aludni...
  • lenta
    Ja azé írom ide mert még nem találtam ilyen topikot, bocs az off ért!
  • lenta
    Na eztetet most szedem lefele, kiváncsi leszek millen :-)
    DELTA.FORCE.BLACK.HAWK.DOWN.TEAM.SABRE.ADDON.
    Valaki kiprószálta már?
  • lenta
    Ja :-) Mag alapból is illen brutál vagyok :-)
    1* elkezdet gyűjtőgettni azt valahogy rámragatt ez a mánia :-)
  • Slow
    kell az esti szado-bulira Lenta fater? ;)
  • lenta
    Hol lehet még hasonló videjókat lerántani?
    Mongyuk aztatatat a csecsenesset?
  • Gfreiter
    Sztem nem, de sokak szerint (sajnos) igen.
  • Slow
    mé' szted a világbékét védik?=)
  • [negativ] Cirek
    nem azt mondtam hogy minden amcsi hüle, mert vannak háborúellenesek is.
    Csak ugye a nagy része nem ilyen.
  • Gfreiter
    Nekem az a kijelentés nem tetszik, hogy "Fiaink és lányaink kockáztatják az életüket amerika olajbiztosításáért..." Kibújt a szög a zsákból. Amúgy maga az oldal témája sztem is kira :)
  • Slow
    sztem kira oldal ;)