60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Sobel
    Embrek! Ez a hibaüznet mit takar: KICK NOTIFICATION: Sobel7 has been kicked for an undefined reason: PUNKBUSTER KICKED PLAYER "SOBEL7" (FOR 0 MINUTES) ... RESTRICTION: SERVICE COMMUNICATION FAILURE: PNKBSTRA.EXE
  • sz4bee
    Olvastam hogy: Végül örülhetnek azok, akiknek Logitech G15 billentyűzetük van. Azon kivül h fasza billentyűzetük van minek örülhetnek még pluszba az americas armyba?
  • CSUKA
    Mert megteheti... amúgy nem azon múlik
  • sz4bee
    Mért jo annak az americas armyban akinek LOGITECH G15 billentyűzete van?
  • sz4bee
    Igen megoldotott hogy engedélyeztem...
  • CSUKA
    Ezt föltetted? A Vezérlőpult/felügyeleti ezközök/szolgáltatások -nál a PnkBstrA szolgáltatás engedélyezve van?
  • Balage78
    szia!megoldódott már a pb-s problémát,mert nekem is az a kínom!
    Ha igen akkor segíthetnél nekem!
  • Scottt
    72honor öhh mire feltornáztam 11re letöröltem mert kellett a hely és ő volt a leggyengébb láncszem.)
  • Mighty
    Ez azért vicces...
    Pár napja letöltöttem a legutóbbi verziót, telepítettem, login (megvan ám még a 72 honors accom :)), kiválasztom a jó öreg, WC SE pályát. Töltés közben general protection fault. Na elmegy ez a kurva anyjába. Ennek a szarnak mindig friss xp kell?
  • norbi56
    nembaj letöltöm megláttjuk mi lesz XD
  • CSUKA
    Mert nem mutatták a bugos felét...
  • CSUKA
    nemkell LANhoz tréning. Be lehet állítítani, hogy ne kelljen authozizálni. Így hírtelen nem tudom hol, de szerintem alapból is úgy van.

Csak írjon be mindenki egy loginnevet, és mennyen az explore-ra. Utánna a LAN fülre, és föl a működő szerverre.
    Én így emlékszem... de az tuti, hogy nem kell tréningekkel tökölni. Mindenki 15 honoros lesz...

De arra készülj föl, hogy a szervergépen nem biztos, hogy tudtok játszani, mert eszi a procit.
  • norbi56
    dyscoveryn megláttam a videojátékok műsorba és megtetszettXD
  • Josszimatroz
    mijaz a combat tetris?
  • Adam69852
    szerintem kell de nem tom pontosan
  • Danecay
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogy LAN-on történő játékhoz ugye nem kell a trainigeket elvégezni. Lesz egy kis LAN-os összejövetel és gondoltam tolhatnánk az AA-t is, de remélem nem kell majd trainingekkel szerencsétlenkedni, mert akkor felejtős a dolog.
  • sz4bee
    Én mindenkinek kivánok...
  • sz4bee
    Boldog szülinapot undefined!
  • Stuller
    csak nalam nem jelentkezik be az AA vagy ez kollektiv most?:)
  • Milka
    Boldog szülinapot én!
  • Sadist
    Köszi srácok, bár kicsit elkéstetek
  • CSUKA
    Még én is
    Boldog szülinapot Sadist!
  • N3TuddKi
    izé...

• Marvin
    Boldog szülinapot Sadistka!
  • Marvin
    Hát ki is volt írva, hogy most éppen technical problems van és not tarcking.
    De látom ügyesen rájöttél egyedül is.
  • Scottt
    Neked is
  • Stuller
    Boldog szülinapot énXD! 16lettem ollé

am. AA ban a killeket ilyen random modon irja jova? mert volt h vagy1-2-3 napig nem irt semmit aztan meg ccerre vagy 50et megadott
  • Scottt
  • Doma #57066
    Kis pesszimista
    Kár hogy még bírsz írni, inkább bírnál inni
  • THE matrica
  • Sadist
    Köszi, már azt hittem elfelejtettetek :D
  • Doma #57063
    Boldog szülinapot Sadist "kisgyerek :)"!
  • nalyib
    "Legtöbbet úgy kapod, ha azonnal ellátsz egy súlyosan sérült másik medicet."

Na ezt volt alkalmam tapasztalni..hárman mentünk épp a híd alsó párkányán (jöhetnek a gratulációk a megfontolt játékhoz, igen:D), ráadásul nem tűnt fel, hogy mi vagyunk a csapat három szanitéce...az első dobott egy gránátot, persze hogy megpattant, épp hogy éltünk mind a hárman..szóval szépen bekötöztük egymást (középen voltam, ezért én kettőt is) és mentünk tovább;Ð
  • Dexa
    Én először még anno a medic-es dolgot mondtam. Csak aztán a squad leader és fire team leader-es dolgot (bár szerintem Doma megelőzött abban).

És hősiesen, kitartóan uszítom a szerver tulajokat, adminokat minden féle szerveren, hogy azt a fránya spawn camp-et 'díjazzák' már megfelelő módon. No nem utolsó sorban a nurse camping-et is. ;) Csak mert már múltkor elegem lett (amikor Sadista vadállattal egy szerveren toltuk :P :D ), hogy a sok nOObfalvi bevárta a VIP-et hospitalon az assault spawn point-nál vagy hogy nem tud mit csinálni 1-1-ben, vagy 2-1-ben sem, így egy első látásra szimpatikus nurse mögé leguggol vagy lefexik... és csak vár. Tele lett a tököm már ezzel is no. ;)

Amúgy meg: have a nice game.
  • CSUKA
    Értelmes kérdések jöhetnek... Csak a "hogy veszem elő a késemet?" mag a "hol tudok falon átlátő progit szerezni?" kérdéseket nem szeretjük
  • CSUKA
    np
  • gardosv
    Zsír :). Kösz mindenkinek a tippeket! :P
  • CSUKA
    Hospital meg Urban a te pályád... ha sima katonaként nyer a csapatod, az 60 pont. Ha meghalsz és úgy nyer a csapaod az 50 pont. Kinek ne érné meg :D
  • CSUKA
    Kaptam már én is 200 pontot egy körért. Főcsákó voltam, és kitartóan utasítgattam. 26 fős szerver volt, tehát 12 embernek mondtam a magamét. Kör végén senki sem halt meg.. na nem azért mert én voltam a parancsnok. A csapat volt jó. De örültem a pontoknak
  • Doma #57055
    Jelentem voltam, meg is lepődtem rendesen