60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Slow
    terroristák!

van még...;)
    szétoffolom, G majd takaríthat ;)
  • Serpa
    nem ez a címe:

"A 6. napon"

• [Walaki]D`Lair
    tegnap este 10 körül...
  • Gfreiter
    Mikor cselekedtél így? Valamikor eltarthat 1-2 órát is. (v rosszabb esetben 1-2 napot)
  • patacsi HUN
    5perc - 3nap között...
  • [Walaki]D`Lair
    Csákány embőcök...volna egy kis problémám...Most toltam fela gépre az AA 2.0-t, regisztráltam a weboldalon, de baszik elküldeni a jelszómat az email címemre....mégis mennyit kell várni rá???
  • Gfreiter
    Én már el is indultam... Vegyek valakinek 1 tonnát?
  • patacsi HUN
    most még olcsóbb a hari ?? ha 1tonnát veszel 26316Ft-ot spórolsz. indulok is...
  • Gfreiter
  • Gfreiter
    Úristen mekkora akció!!! Rohanok!!!!!
  • Slow
    emberek!
    rohanás a tecsóba!
    AKCIÓ van! ;)
  • patacsi HUN
  • Gfreiter
  • patacsi HUN
    n
  • patacsi HUN
    jól mondja, jól momdja :)
  • patacsi HUN
    jól mondja, jól momdja :)
  • Slow
    meg egy-két kamerás automata, mi? ;)
  • Strahd_
    Kéne egy ilyen ruházat airsoftra .)
  • Strahd_
    :)) ki is rakom itt a polforumra :D
  • Gfreiter
    Olyan mint a Schwarzis film birítója (most nem jut eszembe a címe...)
  • Gfreiter
    Szép jó reggelt!
    Slow, ez nagyon LOL :DDD
  • Slow
    mónin'
  • Mighty
    Nem itt volt, hanem a CoD topikban.
  • patacsi HUN
    format c... de már fagyogatott az xp írója de a nero-is. csak kis file-okat volt hajlandó írni. tehát ment a levesbe a 2.0a :)
    Mighty papának lenni igaza, és nem hagyni annyiban a dolgot békeidőben sem. :))
  • Gfreiter
    Bár nem látok kitörölt hsz-t...
  • Gfreiter
    Volt itt valami flémer? Mert láttam Mighty írt a moderátorok topikba.
  • Gfreiter
    Lemezre mented? Mármint CD-re? Mér nem a vinyóra? Ja, billt minnyájan nagyon szeressük...
  • patacsi HUN
    ja azt szedem :) jó messzirő :( már lent volt de a 9.kidobott lemez után feladtam a mentését... (thx bill)még jó, hogy 50es csomagot vettem...
  • Gfreiter
    De a 2.0a-t töltsd le! :)))
  • SACA_(HUN)
    No comment!
  • patacsi HUN
    még 411.4 mega és lent az AA :))
  • Gfreiter
    Igen, de ez nem menti fel az én szememben amerikát. Az én számomra amerika csak egy csőcselék. Vannak ott is biztos jó dolgok, de én nem utolsósorban a világ hanyatlásának jó példájaként tudok rájuk tekinteni. Az sem lehet véletlen, hogy eddig szinte az összes amerikai, akivel beszéltem, szíve szerint elhúzna onnan.
  • Gfreiter
    Mekkgenya? LOL :D
  • Tikal #27716
  • Nyers
    A hidegháború éveiben volt egy iratlan szabály, miszerint nem fajul a két nagyhatalom közti ellenségeskedés közvetlen egymás elleni fegyveres konfliktusba, főleg nem Európában. A forradalom idején Amerika kivárt, szintúgy a szovjetek. Amerika nem mert lépni, jött a Szuezi-válság, ezekután pedig megindultak a szovjet tankok hazánk ellen :(
    Azt hiszem ennyi! Sajnos ekkor ez volt a szitu. Egyébként ha megnézitek a magyar történelmet, sokszor múlt valami paraszthajszálon, s ezután sajnos mindig valami rossz dolog történt!
  • Gfreiter
    Azért mondom, hogy az ostobábbik ül sztem oda be. Aztán tapsol mint a pingvinek, de közben húzza a száját, és látszik rajta, hogy bazira unta az egészet.
  • Gfreiter
    Az cigi akart lenni. Mitizélsz, te úgyse cigizel...
  • lóbébi
    Ezért ennyi pénzért sem ülnék a studióban mert nem vagyok vevő azzal hogy én mikor tapsoljak amikor ők akarnak!Már a Valóvilág 3-ban lehetett látni!
  • Gfreiter
    Ja, és néhány egyre gazdagabb fazon, akik miatt milliók halnak meg, szenvednek, küszködnek hétköznapi megélhetési problémákkal, ezek meg röhögnek a markukba.
  • Tikal #27710
    spanglit ne hozd témába