60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Nyers
    Akkor szerinted mi? Nálam ez gyakran szokott előfordulni főleg 2.0 után!
  • pluhi
    Sajnos nem hinném. De legyen igazad.
  • Nyers
    Server crash.
  • pluhi
    Most ua, mint tegnap. Elvesztem a serverrel a kapcsolatot 10 percen belül. Hibaüzi nincs, csak furcsák a helyben futó katonák.
  • patacsi HUN
    nyertél :)
  • zotyesz
    Nos. Az illető feltehetőleg az élvonalban van Honor ügyileg. Így nem sok választás marad. Megkockázatatom, hogy Ragtapaszról van szó.
    Nyertem?
  • [HUN]Crassus
    Total time played:
    940.24 hours (4.1 hrs. per day)

na ő kicsoda????kiwi leszek ki találja el elsőnek.......
  • [Rush]
    ööööööööö
  • Mighty
    Miert?
  • ricsik
    sziasztok, ti vv3 fanok vagytok?
  • Corv_[HUN]
    Újra megy az auth system!!
  • Mighty
    Biztos a takarítónő szétrugta a kábeleket. A katonák meg előbb jól megerőszakolják büntetésül és csak utána javítják ki.
  • Corv_[HUN]
    Szar ez egész, megint leállították az auth systemet, kidobál mindenhonnan, vagy incorrect password, vagy communication error, vagy azt irkálja ki hogy csináld meg a traininget hogy játszhass. Megnyugodhatsz nem csak neked szar mindenkinek.
  • patacsi HUN
    csak a belépésnél
  • pluhi
    De megint nem megy az authentication system, valszeg ez a baj. Játék közben is szükséges az, vagy csak a beléptetésnél?
  • pluhi
    Nincs hibaüzi. Ha reportolni akarok, azt mondja: plz try again later:).
    Először 5 percig néztem az utsó erdőben fekvő védőt, csodálkoztam is, mért nem anyáznak már a többiek. Aztán 00:00-nál sem történt semmi. Akkor jöttem rá, hogy gáz van.
  • patacsi HUN
    mit ír ki hibaüzenetnek ?? ha a pb akkor frissítened kell manuálisan...
  • patacsi HUN
    én dolgozni otthon is :) én lenni akkor főhülye ??
  • pluhi
    Mi a franctól van, hogy pár perc játék után megszakad a kapcsolat? Tudok császkálni a pályán, de chatelni nem. Egyszer láttam az ellenfelet is, de beavatkozni nem tudtam.
    3 hivatalos serveren történt ez, az utobbi fél órában.
  • Mighty
    Jaja!

• szucsati
    Akkoriskilátszikafeje {8-)
  • Tikal #27855
    szucsati: bobber mondja a frankot :)
  • Tikal #27854
    Gééééééé
  • Mighty
    Nem megy az authorizáció. Holnap már biztos jó lesz.
  • Mighty
    Result transmitted vagy valami hasonló üzenetnek kell megjelennie.
    Egyébként meg tudod nézni, hogy sikerült-e, ha belépsz a login.americasarmy.com oldalon. Ott minden kiképzési eredményedet láthatod.
  • Bobber
    kirja hogy a kapcsolat sikerult es hoyg elékuldte az infot ha jol emlekszem de mondjuk nem eskszom eg ra:):):)
  • Mighty
    Srácok a CODE serverrel most nem tudok mit csinálni, mert éppen melóhelyen vagyok :(

Esetleg ezt próbáljátok meg:
    Authorizációs hibaüzenet előtt asszem van elég idő az authorizáció kikapcsolására (F12-vel tudjátok az admin ablakot megnyitni) keressétek az authorizációval kapcsolatos változót és állítsátok False-ra.

Ez nem elég, mert a PB fog ezután kirugdosni
    Két megoldás van. Kikapcsolni a PB-t: admin pb_sv_disable
    Vagy az auth hiány miatti kirugást kikapcsolni: admin pb_sv_gameauth 0
  • Mighty
    1. regisztráltál accountot? http://login.americasarmy.com
    2. ha regisztráltál, a lövészet eredményét sikeresen feltöltötted?
  • Mighty
    Egésszégünkre!

• Bobber
    ja es egyebkent meg az ajto toloajto ha jobban megnezitek a kepet akkor lehet latni hogy mar egy kicsit nyoitva is van
  • Bobber
    szerintem meg azert csinalnak ilyen kepeket mert amikor gyakorolnak akkor nem mindig taraznak be
    Amikor en is katona voltam mi is csinaltunk ilyen epuletharcaszatot amikor 3 oran at csak azt gyakoroltuk hogy kell bemenni egy ajton. Na mi is csak olyankor taraztunk be amikor volt skulo is igaz csak vakloszer de jol szolt foleg az epuleten belu es amikor gyakoroltunk mi se hasznaltuk a tarat.
  • Mighty
    A fegyverrel kapcsolatban igazad van (mondjuk csőre lehet töltve és feltételezik, hogy egy hatásos headshot megoldja a problémát ), viszont az ajtó, ha jól látom nem a sarkán fordul, hanem csúszik.
  • szucsati
    Ilyen képeket miért csinálnak egyáltalán?
    Az MP5 nincs megtöltve, a harmadik ember feje simán látszik az ablakban, ráadásul ki sem tudja a gyerek nyitni az ajtót, mert utt térdel előtte.

Ötüljél Tikal, frissítettem a szerverek listáját!
  • zotyesz
    Ennek megállapításához én túl kis pont vagyok. :) Nem tudom, de nem hiszem, hogy túl sokáig tartana.
  • pluhi
    Ez meddig szokott tartani? Lesz ma még game?
  • zotyesz
    Nem mennek az authetication szerverek karbantartás miatt. Ez az oka.
  • pluhi
    Hi!
    Ettől nem tudok belépni sehova? Invalid a passwordöm, aszondja.
  • Nyers
    We're sorry, but the server authentication system is currently closed for maintenance.
  • Prank
    szőlőt
  • Nyers
    Hol tartassz? Van egy térkép a pályáról egy lehetséges útvonallal, kismilliószor fel lett már téve ide, sztem megtalálod, de vki ismét feltehetné, ha szépen megkéred!