60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Mighty
    Hehe.
  • patacsi HUN
    még nem is mondtam, hogy művészi pontossággal tudok RPG-vel csar-on az assault teraszról átlőni a védők rácsosán keresztűl a magtárhoz. tegnap ezt bemutattam Tapasznak és néhány US tagnak. az eredmény mindent várakozáson felüli volt. még sosem kaptam 1000 fölötti ROE-t egy lövésből.
  • Gfreiter
  • patacsi HUN
    ja, akkor csak 98-at ;)
  • Gfreiter
    alvás...
  • Mighty
    meló....
  • patacsi HUN
    na mivan, mindenki format c ???? egy bolond százat csinál ;)
  • patacsi HUN
    speciel én sem vagyok oda érte, de a ping nagy úr meg a mikrofon ...
  • Al Bundy23
    eheh az enyémet is csináld má meg, me én speciel rühellek winfossal tökölödni :)
  • Al Bundy23
    hát nekem a lejobban azok a gránátok tetszenek amik már már szinte egy másik map-en robbanak és meghalok tölük :) na az maga a kánaán :)
  • patacsi HUN
    format c óta 150-200 a pingem ami azelött ugyanott 230-300 volt... érdemes volt.... :)) ezentúl 2-3 havonta megcsinálom .
  • Strahd_
    Pedig egy kcsit bugos volt az a rész és jól lehet önnan löni de viszsa nem , de olyan is van hoyg a rács közelében nem vagy feljebb vagy a kürtöben és sebzödsz.
  • Nyers
    Ja, szerintem ez is közrejátszott! Manapság viszont rengeteg a csaló. Nemtom Pipeon menyyire vagy ismerős, de egy story: srác a vent-ből mindenkit kicsinál, erre a végére már az egész assault azt a szart lövi, de semmi! Átszólunk, hogy neharagudj, de hogy csinálod. Erre ő volt felháborodva, kikéri magának. Oksa, új kör, srác rögtön meghal, többet arról már nem jött. Gondolom egy 12 éves lehetett annyira átlátszó volt. Csak az a baj, hogy ezek szétcseszik a játékot!
  • Strahd_
    fu én nem tudom meg mondani melyik volt a legjobb :D az elején én sem találkoztam csalokkal annyira béna voltam észre se vettem volan igaz most sem :D
  • Nyers
    Hát nem tudom. Mivel nincs klánom, ezért szinte mindig official servereken nyomom, pingemmel nem szokott probléma lenni, legrosszabb esetben is 250-300. A gépem már csúszik lefelé a lejtőn, így hanyagolom az SF pályákat (FPS-m ritka alacsony), de a többit gond nélkül huzza!
    Ezek "az egy helyben futó katonák"-kal a 2.0 után találkoztam, nem tudom mi ilyenkor a baj, de gyors disconnecttel fölírja a pontjaidat, ha szerencséd van. Szerintem az egyik legjobb az 1.7-es volt, a legstabilabb és első 1-2 hónapjában a csalókkal sem találkoztam.
  • Strahd_
    csak mert akkor reinstall meg hasonlo estént mindig visszairni... de ha nem felejtem el átírom.
  • Mighty
    Ha jol tudom default 800 es 600 az ertek. Valamit meg kiprobalok, aztan ha pozitiv a tapasztalat, akkor marad a beallitas, kulonben kiveszem.
  • Strahd_
    Defaultban mi a beállítás?
  • Gfreiter
    Bocsi, elírtam: a csóka kocsijában, amivel átment a piros lámpán, abban ültek még ketten, akik meghaltak, és után a faszi otthagyta a kocsiját, azt elmenekült. Szóval az ő ismerősei haltak meg, de ez nem változtat a helyzeten.
  • pluhi
    Hivatalos forumon olvastam a problémáról, de nem tudni még mi a baj. Lehet, hogy a Motorola SB5100-as miatt van nemt'om. Az amerikai kapcsolattal van a baj, mert az Eu serverekkel nincs probléma, persze magyarokkal sincs. Csak itt nem osztogatnak túl sok honort.
  • Tikal #27897
    ez vmi ablakos mód igaz? :)
  • Tikal #27896
    és ha betéved vmi kulhoni? azt kirugja majd?
  • Mighty
    Hogy mindez miert? Azert, mert egy bizonyos csalast kuszobol ki.
  • Mighty
    Figyelem!

A CODE serveren uj PB beallitast eszkozoltem.
    Mindenki irja at az armyops.ini-ben ezt a ket sort:

[WinDrv.WindowsClient]
    WindowedViewportX=0
    WindowedViewportY=0

Ha ezt nem csinaljatok meg, akkor a PB kirug a serverrol!
  • Gfreiter
    Huh... ért. Akkó az nem az volt nagyapám kertjében...
  • Tikal #27892
    jetaudio, mp3 lejátszo :)

a szoba kender meg 130-160cm, a kinti meg akár 4-5méter is lehet, ért? :)
  • Gfreiter
    Ja, srácok! Ma két ember meghalt itt a Kosztolányin, csak azért, mert egy hülye fasz nyomta neki ezerrel, és lusta volt megállni lámpára, gondolta még áthúz a piroson. Aztán bele is rohant egy másik kocsiba, ami keresztbe ment, és az utasai meghaltak, de ez a geci meg túlélte, és semmi baja nem lett, még el is menekült! Szóval lécci ne nyomjátok neki, mert nincs értelme, és figyeljetek másokra! Köszi!
  • Gfreiter
    ???
  • Tikal #27889
    bár most leszedtem a jetaudiot és nagyon szépen szol :)
  • Tikal #27888
    kell :) icq?
  • Gfreiter
    Nem tom.. Banánfa? Én aszittem azok az izék csak ilyen fél méteresek max... Legalábbis régen nagyapám kertjében akkorák voltak. Csak akkor még senki nem tudta mi az :) Azt lehet, hogy nem is az volt
  • SACA_(HUN)
    Van hozza Plugin! Kell?
  • Tikal #27885
    winamp lejátszáskor hagy egy kis szunetet a két szám között, ez elég zavaro ha pl mixet hallgatok, érdekes modon a windows media nem csinal ilyet, van vmi beállitás ere winampon is?
  • lenta
    Feladom :-(
  • lenta
    Na ez nem jött össze, megpróbálom így
  • lenta
    Na így se láttam még Saddamot
  • zotyesz
    Még hajthatsz az 5000-re. :)
  • [HUN]Crassus
    Nyertél Zyotyesz!:)

mindjárt meglesz neki az 1000óra! Fene én akartam elsőnek 1000órát gamélni:P
  • Prank
    ???
  • Mighty
    Probald ki a CODE servert. Az nem szokott csak ugy ujraindulni.
    193.225.82.93