60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Nyers
    Ez szerintem nem a műholdas, Predator és egyéb robotrepülőgépes gyilkolásról szól! Akkor úgy látom mindenki ghostól, ide se jövök többet! :)
  • Strahd_
    Jo reggelt! Patacsi Dogozzá... :D adtam munkát :D
  • patacsi HUN
    pár leírást találsz, de komplettet ne is keress...
  • patacsi HUN
    nem sok köze lenne akkor a mai modern gerinctelen féregszerű harcászathoz :))) hidd el a realizmushoz közelebb van ez mint gondolod. miért is van a kameratartó a sisakon ?? T.John soldier halott, fejkamerát, mikrofont a genfiII. e. értelmében kérjük kikapcsolni... és akkor a műholdakról és egyéb felederítő eszközökről ne is beszéljünk.
    egyébként az tény, hogy a ghostolás nem sportszerű, de a másik gondolkodás nélküli fejbelövése sem az ;)
  • Prank
    van olyan szerver, ahol a halál után csak FPS nézetet engedélyez...
  • Nyers
    Ez egyáltalán nem nézőpont kérdése! Egyszerűen morális kérdés, és bocsántot kérek attól aki használja, de a szemembe az egy gerinctelen féreg! Biza! Mert más játékát cseszi el! Ez nem lehet vita tárgya, néha azon töprengek, hogy az AA-nak le kellene tiltania a multin kívűl minden más netes adatforgalmat!
  • Gfreiter
    Ja, nyitottam az általánosban egy off topicot, szal ha van kedved, bármikor mindenféléről dumálni, akkor gyere be :)))
  • pluhi
    Ez nem lehet nézőpont kérdése. Ez sima csalás. Közben eszembe jutott a megoldás. A halott ne lásson semmit. Esetleg lehetne valami idő-elcsesző játékot beiktatni, mondjuk tologatóst.
    Már az is jó lenne, ha csak csapattagok FPS nézetét lehetne látni.
  • Gfreiter
    Itt az SG-n minden okés, bár a múltkor volt egy unreg flémelő, aztán ki kellett pucolnunk a srácot :) Van pár új emberke is, akit nem ismersz még, de hál' Istennek ide mindig a normálisabb tér be :)
  • Gfreiter
    Beeeeeciiii!!!!! Hát végre látunk téged :)))))))) Mér nem jössz erre gyakrabban? Hallom rosszalkodsz "otthon" :D
  • SSBeeci
    Megkaptam a privit Silent G!!:-))Köszi, jól esett:-))
  • SSBeeci
    Amúgy mizu itt sg-n?Nem is tom mióta nem vótam itten...he:-))
  • SSBeeci
    ÉS NEM colt a B betű a jelébe!Viszont zöldet, pirosat, és staffot még egyszer sem láttam..
  • SSBeeci
    LOL:-))Pedig nekem kék csillagos mondta, hogy ő biza béta teszter..átvert:-))
  • repro
    bocs Lbasztam.. tessék:

• SSBeeci
    ...nézőpont kérdése...próbáld ki egyszer haverokkal..nyomuljatok ts-en!!!HISZEN EZÉRT VAN!!!
  • SSBeeci
    ...nekem meg azt mondták:Barna=aktív tag
    Kék=Béta tester...ezt egy "kék" mondta:"I'm a Beta tester"
  • Nyers
    Hát igen undorító! És amikor beszólok, hogy inkább ne csináljátok, akkor meg: "Kit érdekel, mindenki ezt használja!" Hát szépen állunk.
  • repro
    kék jelzés: aktív tag
    barna: leszerelt
  • Prank
    elvileg ugye a kék jelzés azt jelenti hogy a navyban szolgál, de megkérdeztem egy ilyet birtokló játékost, és azt mondta, hogy az armynál van...hogyisvanez?
  • Gfreiter
    Ezt hívják Ghostolásnak.
  • pluhi
    Csalásról:
    Épp most jövök egy honor szerverről, ahol az admin vigan ecsetelte, hogy ők bizony arra használják a TSt, hogy a holtak tájékoztassák az élőket az ellen poziciójáról. És aki nem igy tesz, az hülye. Ezzel egy nagy baj van: kiküszöbölhetetlen. Hmm, szép szó.
  • Gfreiter
    Pl. :)
    Gfreiter
  • lóbébi
    Én már végigkerestem és semmit nem találtam!Szeritem az eredeti honlapon kell keresnem.
  • patacsi HUN
    le van írva valahol, hogy mi mit jelent... majd megkeressük :)
  • lóbébi
    Szia!Igen rég voltam a fórumon és jelenleg megfigyelő állásban vagyok!Úgyhogy most figyelem a hireket meg játszom egy kicsit!Lóbébi
  • lóbébi
    Vigyázz!Az a zöld négyzetben semmilyen kis négyzet nincs tehát tiszta zöld és arany csillag!!!!Azok akik megjelöli magukat legalább adjanak felvilágositást!Lehet erről vitatkozni!Lóbébi
  • Nyers
    Rég voltál errefelé! Üdv.
  • Gfreiter
    A zöld négyzet asszem az, aki katona volt az amcsi seregben, a B betűs ha jól tom az a Bétateszter. Asszem, de javítsatok ki, ha orbitális hülyeséget beszélek...
  • lóbébi
    Sziasztok!Lenne egy kérdésem!Tegnap játszottam egy szerveren és volt két megjelölés.Az egyik zöld négyzetben arany csillag.Másik kék és szürke kis négyzetben és B betüvel berakva!Szerintetek mit jelent ez?Számomra ez új!Köszi Lóbébi
  • Gfreiter
    :) De most már örülhetsz. Egyébként nekik csak érdekük, hogy mindenhova eljusson.
  • pet70000
    nálam is szarakodott egy kicsit, de má megy :)
  • zotyesz
    De fog! :) Én pl. nem is gondoltam volna 1 éve, hogy lesz ADSL-em. Gondoltam, hogy nem egy 6000 fős településre fogják elhozni. Aztán mégis.
  • Prank
    nálam se:) még...
  • zotyesz
    Nálam axelero még most se megy. :D
  • patacsi HUN
    most már jó megint...
  • patacsi HUN
    kicsit behalt az axelero nálam... nálatok hogy megy ???
  • zotyesz
    Ez nagyon LOL.
  • Gfreiter
    De aztán jövök 1000 L
  • Gfreiter
    LOL :DDD
    Én most még nem tok formatálni, mert kéne vennem vagy 30-40 CD-t, hogy lementsem a dolgokat, és no gempusz maximusz :(