60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • szucsati

Gyerekek, ha már úgyis olyan sokat nézegettek képeket, ráállhatnátok, hogy megkeresitek a fenti kép eredeti verzióját!
    Annyit tudok róla, hogy ez egy Specnaz katona, és ha minden igaz, valami AK van a kezében. Nem vagyok benne biztos, de talán tükröztem a képet.. Valami keleteurópai oldalról idultam, mikor megtaláltam. guns.ru, military.cz, vagy ilyesmi.

Ezek a képek mellette voltak, ugyan ez az egyenruha, és a terep:

Egy egész tábla mogyorós csokit kap, aki megtalálja az eredetit!
    Vagy mazsolásat. Vagy tejeset. Vagy akármilyet!
  • hykao
    ja és raktam neked egy gyúrós csajszis képet a veszett jó csaj-os topicba (már lejebb van, azóta került be egy pár)
  • hykao
    privi ment
  • Gfreiter
    Wahúúúú!!!! Lézer!!!! MP5?
  • Slow
    kira a bannerod koma =)
  • lenta
    Na megint nem mennek a szerverek :-(
    Megyek aludni! jóccakát mindenkinek!
  • Prank
  • Nyers
    Közeledik a tavasz, nyílank a virágok, rügyeznek a fák, dalolnak a madarak és érkezik a köv. patch! Egy kis ízelítő - lasers, flashlights, scopes!

Nagyon finom! :)
  • Gfreiter
    Szia Kutyika!! Jó rég nem láttunk. Na, tegnap Beeci volt itt. Ez javuló tendencia :)))
    Hej de kalandos is ilyen időben nyári gumival autózni :)))
  • Slow
    szia kuty ;)
    régen voltál erre...
    mi van veled, hol voltál?

kutya hideg van, felétek is? ;)
  • Al Bundy23
    azé jo a ritmus érzékük a szmájliknak :) tök eccerre integetnek :)
  • Al Bundy23
  • patacsi HUN
    szia Kutyika
  • [negativ] Cirek
    már nem annyira. :)
  • Kutyika
    Szasztok emberek!! Egy kicsit bekukkantok, hátha van valami pozitív fejlemeény AAO ügyben...(peccs +egyéb) de amint látom, semmi különös. Hejjj de rég nem gamáztam már... Amúgy még mindíg lagos a játék?
  • Gfreiter
  • Strahd_
    Cső
  • Friczy
    Jó reggelt mind!
  • Al Bundy23
    dehogynem g :)
  • Strahd_
    Elöbb is szolhatál volna... már késö. na nem baj majd az uj mail fiokodra nem.
  • Gfreiter
    LOL NEEEEEEEE!!! Csak vicceltem...
  • patacsi HUN
    csak válaszolok az egyik vírusos levélre, hogy rakja be a mailcímedet a címlistába és kapod folyamatosan ;)
  • Strahd_
    Megoldható
  • Gfreiter
    Úgyértettem nem kapok e-mailt. Legalább az a rohadt vírus írna nekem... :)
  • patacsi HUN
    nekem is csak a lap.hu-s mailekre jön dögivel.abból meg már 5van... ;)
  • patacsi HUN
    most boldog vagy ??? :)
  • patacsi HUN
    test
  • Gfreiter
  • Gfreiter
    Nyekem senki nyem ír.... :((( Hüp-hüp...
  • patacsi HUN
    jönnek a test-ek folyamatosan... ennyi férges levél még sosem volt :(
    figyeljetek oda !!!
  • patacsi HUN
    "Úgy tűnik, hogy 2004 a szuperféreg éve lesz" jó kis prognózis :)
  • patacsi HUN
    ja már kaptam ma 4 test-et én is. + 1 vírusos levelet :(
  • Slow
    új féregvírus mászik!
  • Slow
    nem a nézetet kellene változtatni, hanem, hogy ne tudj a hulládon maradni, tehát pár másodperc és átdob a legközelebbi haverre...
    az éppen elég idő arra, hogy benyögd, hogy kinyírtak itt és itt és hogy 6 enemyt láttál (minimum ennyi kell, hogy kinyírjanak, ugye...;)), de további infót nem lehetne nyomni... ;)

a durva ghost az az ellentétes oldali ghost, szerintem az a gáz...
  • Mighty
    Nem irtam, hogy milyen volt. Nem volt folyamatos a kep. olyan, mintha minden 3. 4. kepkocka hianyzott volna. Vagz valami hasonlo. Irto kellemetlen volt a szemnek es az agynak is...
  • Mighty
    Volt olyan, mikor az osszes official serveren halal utan csak a csapattarsad szemszogebol lattad a dolgokat. Ez meg nem is lenne gond, de valami nagyon szarul van megcsinalva ez a nezet az AA-ban. Szinte a hanyinger kerulgetett, annyira zavar volt. Inkabb alt+tab es neteztem, mig nem kezdodott uj kor. Szerencsere par nap utan a sok reklamalas miatt visszallitottak normal uzemmodba.
  • Nyers
    Tudom ez van, én csak akkor szogtam ugatni, hamár túl egyértelű. Nem a TS ellen vagyok, hanem a csalók ellen. Ezért is kellene integrálni a játékba. Nem az összes szerverre, de néhányra, próbaidőre. Ha beválik, akkor mehet tovább. Így talán megkezdődhetne a tényleges csapatjáték az egész csapat szintjén!
  • Al Bundy23
    G ugye nem magadbol indultál ki már ami a "normálisabbja" szót illeti :))))))
  • Strahd_
    Nem mindenki ghostol, az is szörnyü , ha ezonos csapatjelképel mész fel a servreed de más csapatba kerül rögtön lecsítereznek, le te szemét ghostolsz mégha te közben a Tvt nézted ez van.
  • Strahd_
    De ha kérdésed van valamiröl szolj segítünk.